• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri oht peptide3 kullanan var mı??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Şu sıralara mucize krem diye öyle sık bahsediliyorki..Almayı düşünüyorum.aranızda kullanan varmı???

merhabalar. öncelikle cilt yapını bilmek lazım. benim cildim yağlı oht peptit in nemlendiricisini aldım.oda yağlı bi kremmiş cildim yağlı krem yağlı vıcık vıcık oldu yani.bide dünyanın parası. iyi araştır,hem cildine hem kesene uygun başka kremler bulabilirsin. ayrıca peptit biçok kremde mevcut sadece bu oht peptit içeriyo diye iyi reklam yaptı

slm arkadaşlar ben ohpt3 ürününün dudak dolgunlaştırıcısını alıp düzenli kullandım ve hiçbir etkisi yok
kullanmanızı tavsiye etmem.paranızı boşuna harcamayın derim

ay sun cuğum ben oht 3 ü tam 2 ay 10 gündür kullanıyorum ama ne yazıkki paramı çöpe atmış bir enayi gibi hissediyorum. kesinlikle para tuzağı.bu ürünü almadan önce en az bir yıl düşünüp araştırdım.şimdi pişmanım. şişe bitince bir daha almiycam. sevgilerimle

ay suncuğum ben oht 3ü yılbaşından beri kullanıyorum. ama hiç bi değişiklik olmadı aksine cildimi matlaştırdı. ben enayilik yaptım sen yapma kesinlikle para tuzağı.evlat acısı gibi koydu valla . oysa öyle iyi şeyler duymuştumki bu krem hakkında. hıh tamam dedim parayı veririm ama karşılığını alırım.... ama nerde bizi aptal yerine koyuyorlar. valla buğday veya kayısı çekirdeği yağı olsun . onlar cildimi daha çok sıkıştırıp güzelleştiriyo. başta pahalı diye kıyamıyodum oht 3 e şimdi ellerime sürüyorum. zaten iyi bi şey olsaydı testırı olurdu bunu başta niye akıl etmedim.sevgilerimle

arkadaslar ben 1 aydır kullanıyorum oht cıldımı cok parlattı...ama ben daha farklı bır sonuc beklıyordum...sımdı ayna gıbı gezıyorum...

arkadaşlar cildim kuru ince çizgiler oluşmaya başladı oht 3 kullananlar biraz bilgi versin lütfen

ben 2 yıldır kullanıyorum. cildim karma. yani t bölgem yağlı diğer yerler normal.

öncelikle bu ürünü kullananların kozmetik kullanım bilgisi beni dehşete düşürdü desem yeridir. Bazı arkadaşlar cildim yağlı ve bunu da sürünce vıcık vıcık oldum demiş. Bu kremi kullanmadan önce cildi çok güzel temizlemek gerekiyor. temizlikten sonra nohut büyüklüğünde bir parça krem tüm yüze yetiyor. kremi küçük noktalar halinde yüze dokundurduktan sonra hafif hareketlerle aşağıdan yukarı doğru masaj yaparak uygulamalısınız. temizliği yapmadan ve kremi fazla miktarda kullanırsanız elbette yüzünüz vıcık vıcık olur. krem 175 ml ve 5 aydan az sürede bitiyorsa kesinlikle fazla sürüyorsunuz. benim kremim ortalama 5,5 ay gidiyor.

nemlendirici etkisi oldukça iyi. düzenli bir kullanımla cildi gerginleştirip parlaklaştırıyor. 5 ay sonunda çevrenizde hemen farkediliyorsunuz(hatta bankada bir bayan müşterim "hayırdır yeniden mi evlendin" demişti. Gündüz kremi olarak kullanacaksanız kesinlikle altına güneş kremi sürün derim.

oht nin düğer ürünleri biraz vasat. yani bence kremiyle aynı kalitede değil. birtek el kremi güzel. o da benzerlerine göre pahalı.oht nin bir tek tabletini kullanmadım. o konuda yorum yapamıyorum.

aysuncum ... ben temizleme sütü olarak roc 3 in 1 , tonik hassas ciltler için tonik ve OHP peptide 3 nemlendirici kullanıyorum yaklaşık 3 haftadır. İlk hafta değil ama sonraki haftalar etkisini çok çok iyi gösterdi. Ben çok memnunum sana ve diğerarkadaşlara tafsiye ediyorum fiyatı 290 ytl. duyrulur.....

Ben de memunum ve Ankara da 250 liradan alıyorum.

10 EUROya alinan oht kesinlikle sahtedir onu soylıyım once..
yanı yurtdısında bazı seyler daha ucuzdurama10 euro da degıldır bır 60-90 dolardır burda 290 ytl olan urun..
hicbir krem duzenlı olarak 2.5-3 ay kullanılmadan sonuc vermez, leke icin mutlaka asitli krem ve peelingleri oneririm

Bu ürüne avrupada rastlamadım ama amerikada 120-130 usd civarında bir fiyatı var. TR ye göre ucuza geldiği için ben arada getirtiyorum.

sadece palavra paranı çöpe atmak istiyorsan bilemem hala taksitlerini ödüyorum , arkadaşım italyaya gitmişti pazarda 10 EUR satılıyormuş :1shok: yaa nüket duru kullanıyormuş diye bende aldım ama sonra kadını yakından gorunce anladım:1no2: ayrıca botoksluymuş...

bu ürünü ben italyada hiç görmedim. ama amerikada 120-130 dolar. bence yalnışın var. 10 euroya bunun kutusunu bile alamazsın... olsa olsa bizim pazarlarda satılanlar gibi sahtedir...

Bu ürünü bir arkadaşım sayesinde tanıdım. o türkiyeden değl ebay dan alıyordu yarı fiyatına nerdeyse ilkini ordan aldım. inanın bana çok farklı bir ürün . ilk önce eşim korktu çünki 2. günden yüzde değişiklikler başladı sanki çok az şişme gibi ama bu 1 gün süren bir süreç sonrasında ikimizde inanamadık. dehşet etkili bir krem . iki yıl önce ilk kutuyu bitirmiştim. 1 ay kadar önce tekrar aldık. inanın bana şu ana kadar onca ürün denedim ancak asla böyle bir etki beklemiyordum süper etkili

Ki benim kadar kimse bu tür ürünlerde önyargılı olamaz sanırım ama ilk defa bir ürün beni şaşırttı :)

Not : Ürünü satan veya başka bir art niyeti olan biri sanmayın çünki yazdıklarımı okuyunca ben öyle sandım çok övmüşüm :) ama gerçek bu. EN AZINDAN BENDEKİ :)

bu ürünü ben italyada hiç görmedim. ama amerikada 120-130 dolar. bence yalnışın var. 10 euroya bunun kutusunu bile alamazsın... olsa olsa bizim pazarlarda satılanlar gibi sahtedir...

aynen katılıyorum. yurtdışında biraz daha ucuz ama devasa farklar yok . 10 eurı ya ancak bu ürünün testeri olur sanırım :) veya daha düşük OZ lu olanlar var onlar ile karıştırıyorsundur. bu bahsedilen 177 ml 6 oz

Kaç yıl önce 250 lıraya almıstım yarısından biraz fazlasını kullandım pek bır faydasını goremedım sonrada kullanmayı bıraktım yıllardır kalanını atmaya da kıyamıyordum onca para verdım dıye bugun artık attım çöpe, sanırım zaten zamanı çoktan gecmıztır. Şimdi dusunuyorum da o kadar parayı vermem cok gereksımıs :50:

hayatım boyunca gordugum en guzel krem la prairie dir , cavair ( havyar kremi) fıyat olarak UÇUK evet ama ondan daha ıyı krem dunyada yoktur !
hepınızın bılgısıne

Markanın nemlendiricisini ve peeling temizleyici losyonunu yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum, geçenlerde gittiğim bir cilt doktoru cildimin yaşıma göre çok iyi göründüğünü söyledi. Ne kullanıyorsanız devam edin dedi:)

Back
X