Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay beğenilmeyecek gibi değil...
ne güzel fikirler çıkıyo burdan...
çok güzel...![]()
Kına gecemde genç kızlara dağıtılmak üzere ojeler hazırladım herkes cok beğendiii
Buda kına çerezlerinin üstüne zımpalandı çok güzel yorumlar aldım bunun içinde baya uğraştım yapmak için ama değdi
Eki Görüntüle 455469
Eki Görüntüle 455462 Eki Görüntüle 455463 Eki Görüntüle 455464 Eki Görüntüle 455465 Eki Görüntüle 455466 Eki Görüntüle 455462 Eki Görüntüle 455463 Eki Görüntüle 455464 Eki Görüntüle 455465 Eki Görüntüle 455466 Eki Görüntüle 455467 Eki Görüntüle 455468
çok beğendimm bendee nasıl yaptın canımm![]()
Canım oje ağıcının hazırını gormustum sadece o metal demır ıcın 60 tl dedıler nıkah sekerı yapan bır fırma ben onu tahtakaleden 10 tl aldım kırmızı tul kurdele ve kırmızı otriş tuylerle susledım ojelerde golden rose yıne tahtakalae topatncısından alındı onlarıda kırmızı keselere koydum ama oncesınde seda ozalıtte yaptırdıgım yapışkanlı stıcerları ojelere yapstırdım sonra keselre takarak buzup metal ağaca taktım çok kolay yanı sadece baskı yaprırmak ve malzemeleri toparlamak zaman alıyor
mutlaka yap derim :)şu demiri buldum zor olabilir diğerleri kolaymış canım teşekkür ederim yapıcam bende![]()
ellerine kollarına sağlıkçok güzel olmus çok orjinal bir fikir
![]()
harıkasınız ya mukemmeeellllll :)))
cok hoş bir fikir olmuş. benden de bir fikir sana, oje ağacını bir kenara atma nazar boncukları al ağacına asıp evinin bir köşesine koy nazarlık ağacı olsun. ben olsam böyle değerlendirirdim ağacımı mutluluklar :)))
Merhaba canim cok guzelmis cok begendim ellerine saglik
Bende yapmak istiyorum yardimci olursan cok mutlu olurum
Oncelikli malzemeleri tahtakaleden nerden temin ettiniz
Birde bu stiker isini nasil yaptiniz
Cok maliyetli bir is mi
Cok soru sordum kusura bakmayin
çok beğendimm bendee nasıl yaptın canımm![]()