Kına Gecesi Oje ağacı

crayzz11

02.06.2012 Ve Evlendik...
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
621
6
118
40
İstanbul
Kına gecemde genç kızlara dağıtılmak üzere ojeler hazırladım herkes cok beğendiii:nazar:

Buda kına çerezlerinin üstüne zımpalandı çok güzel yorumlar aldım bunun içinde baya uğraştım yapmak için ama değdi
$KNA2bos - Kopya (2).webp
$27,5.webp$28 (2).webp$29,5.webp$29.webp$30.webp$27,5.webp$28 (2).webp$29,5.webp$29.webp$30.webp$IMG_0889.webp$IMG_0890.webp

Son düzenleme:
ay beğenilmeyecek gibi değil...
ne güzel fikirler çıkıyo burdan...
çok güzel...:nazar:

çok beğendimm bendee nasıl yaptın canımm :16:

çok beğendimm bendee nasıl yaptın canımm :16:

Canım oje ağıcının hazırını gormustum sadece o metal demır ıcın 60 tl dedıler nıkah sekerı yapan bır fırma ben onu tahtakaleden 10 tl aldım kırmızı tul kurdele ve kırmızı otriş tuylerle susledım ojelerde golden rose yıne tahtakalae topatncısından alındı onlarıda kırmızı keselere koydum ama oncesınde seda ozalıtte yaptırdıgım yapışkanlı stıcerları ojelere yapstırdım sonra keselre takarak buzup metal ağaca taktım çok kolay yanı sadece baskı yaprırmak ve malzemeleri toparlamak zaman alıyor

Son düzenleme:
Canım oje ağıcının hazırını gormustum sadece o metal demır ıcın 60 tl dedıler nıkah sekerı yapan bır fırma ben onu tahtakaleden 10 tl aldım kırmızı tul kurdele ve kırmızı otriş tuylerle susledım ojelerde golden rose yıne tahtakalae topatncısından alındı onlarıda kırmızı keselere koydum ama oncesınde seda ozalıtte yaptırdıgım yapışkanlı stıcerları ojelere yapstırdım sonra keselre takarak buzup metal ağaca taktım çok kolay yanı sadece baskı yaprırmak ve malzemeleri toparlamak zaman alıyor

şu demiri buldum zor olabilir diğerleri kolaymış canım teşekkür ederim yapıcam bende :52:

cok hoş bir fikir olmuş. benden de bir fikir sana, oje ağacını bir kenara atma nazar boncukları al ağacına asıp evinin bir köşesine koy nazarlık ağacı olsun. ben olsam böyle değerlendirirdim ağacımı mutluluklar :)))

cok hoş bir fikir olmuş. benden de bir fikir sana, oje ağacını bir kenara atma nazar boncukları al ağacına asıp evinin bir köşesine koy nazarlık ağacı olsun. ben olsam böyle değerlendirirdim ağacımı mutluluklar :)))

Teşekkür ederim zaten atmıyorum yakında bebeği olcak olan gorumcemın baby showerında kullanacagım ama sonrasında dedıgını yapmak mantıklı :)

Merhaba canim cok guzelmis cok begendim ellerine saglik
Bende yapmak istiyorum yardimci olursan cok mutlu olurum
Oncelikli malzemeleri tahtakaleden nerden temin ettiniz
Birde bu stiker isini nasil yaptiniz
Cok maliyetli bir is mi
Cok soru sordum kusura bakmayin

Merhaba canim cok guzelmis cok begendim ellerine saglik
Bende yapmak istiyorum yardimci olursan cok mutlu olurum
Oncelikli malzemeleri tahtakaleden nerden temin ettiniz
Birde bu stiker isini nasil yaptiniz
Cok maliyetli bir is mi
Cok soru sordum kusura bakmayin

Tabıkı yardımcı olabılrsem ne mutlu ojelerın 40 adetın 35. tl aldım 10. tl onları koydugum kese 25 tl stıcer onlarıda seda ozalıtte bastırdım ağacıda sarkhanda en ust katta bır sekercıdenn 10 tl aldım

Güzel fikirmiş beğendim bende :)))

Back
X