blöf bence de onla mı ugrasacaklar allasen ..
blöf tür dimi ya, valla çok korkuyorum.o kadar inkarın üzerine bide bulursa yanarım.....
Ama son zamanlarda çok ilgisizdi, onun için yaptım......:klava:
arkadasım modeminin fişini çek bi süre bekle tekrar aç ip adresin değişecektir..
İyi akşamlar,
Biraz önce erkek arkadaşımı denemek için msn den farkı bir isim ile girdim ve oda kaydetti ve yazdı. Selem , tanıyamadım falan yazdı . Msn ni başka bir siteden alıp kaydettim dedim. Ama şüphelendi, nerelisin, gıdacımısın , falan dedi. Hepsine yok dedim. Bu arada gerçek msn de açıktı benim, orda beni engellemişti. Bir süre kandırdığım adresten yazıştıktan sonra (ama hep süpheli sorular sordu ve asla ciddiyetsiz bişey yazmadı) beni aradı ve msn de nerdesin , göremiyorum seni dedi. Bende seni göremiyorum sen beni engelledin mi dedim. Yok bilgisayar bozuldu galiba falan dedi. Sonra kapatıp açtı ve yazışmaya başladık. Açıkça söyledi , kızın biri kaydetmiş beni sen misin dedi. Hemen kavga çıkardım tabiki . Kimlerle yazışıyosun falan diye ama suçluluktan kavga çıkarıyosun dedi.. En son baktım iş çok ciddi , inkar ettim (çok pişmanım, keşke şakaya vurup benim deseydim, en fazla 2 gün trip yapardı) . İnandı gibi oldu ama IP adresinden bulurum nasılsa , buluncada sana kim olduğunu bildiririm dedi. (Sevgilim Emniyetten) . Şimdi onu kaybetmekten çok korkuyorum. Bana bir akıl verin...
bunu ilkkez duydum süpermiş walla..
ozaman bnce uzun bi süre kendisi olmadığını söyledği için o adrese girmeli.çünkü o konuşmadan sonra korkup girmesse asıl ondan snra şüpheleri kendine çeker :smiley-cool:
arkadasım modeminin fişini çek bi süre bekle tekrar aç ip adresin değişecektir..
isterse on kez ceksin dursun adam kafasına koydumu o farklı ip adreslerinden nete baglandıgı telefon numarasını, telefonun kime ait oldugunu ve de adrese bir güzel ulaşır..adam emniyettenmiş bulması birçok kişiye göre çok daha kolay olur..ne gerek var ki böyle atraksiyonlara..:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?