evet aslında bu faktörün cok büyük etkisi var...ama zorlayamam ki onu..bilmiyorum ya..neden böyle oldum ben yaaaa
kızma ama senin bu şekilde düşünmenin en önemli hatta TEK faktörü.yani "evlilik için hiç bir adım atmıyor olması"diyosun ki benim için her şeyi yapıyo ilgili seviyo felan.ama bun larda ciddiyse neden evlilik için somut bir adım atmıyo.demek ki bütn yaptıkları grçek değil.ee her mantıklı insn da böle düşünür zaten
evet yaaa neden ben bunu düşünemiyorum..sahte olabilir herşey...yalan olabilir..bencede maddi sorunu yok , cok güzel bir işi var, ei ar herşeyi var..ne bekliyo hala benı tanımayı mı..ama 9 ayda evlilik olurmu?? erken olabilir bişey mi bekliyo acaba...ama oyalanıyo gibiyim...belkide tek gercek bu...oyalanıyorum..
madem birbirimizi çok seviyoruz o zaman aileni al gel işi remiyete dökelim artık de.hiç bir engelimiz yok de bakalım ne diyecek.neyi bekliyosunuz anlamadım ki maddiyat desen yerinde iş desen var ev desen var.eee sebep ne beklemek için.söle bakalım o ne diyecek
ablacım erkek arkadasım geldi tanısmaya..hatta anneme 3 kere en kısa zamanda ailem tanısmak istiyo diye..annem su an erken dedi:1shok:yok böyle bişey ben sok oldum tabıkı..ama düşüncede eger bunu dediyse adam zaten ciddidir..o yüzden pek supe duymuyorum ben..ama acayip karısıgım ben kafayı yiyicem nefret ediyorum bu belirsizlikten ben..acaba hala o kavganın etkisinde miyim..kendimce yazıp buraya paylasıp dogruyu bulmak için çözüm arıyorum..
ablacım erkek arkadasım geldi tanısmaya..hatta anneme 3 kere en kısa zamanda ailem tanısmak istiyo diye..annem su an erken dedi:1shok:yok böyle bişey ben sok oldum tabıkı..ama düşüncede eger bunu dediyse adam zaten ciddidir..o yüzden pek supe duymuyorum ben..ama acayip karısıgım ben kafayı yiyicem nefret ediyorum bu belirsizlikten ben..acaba hala o kavganın etkisinde miyim..kendimce yazıp buraya paylasıp dogruyu bulmak için çözüm arıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?