• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ok ktym, ne olur yardm edin :(

yaa valla kendimi daha iyi hissetmeye başladım sayenizdee iyiki varsınız gerçekten :)

bu bi tecrübe oldu artık erkeklere taviz yok en azından gerçek aşkı bulana kadar ;)

yaa valla kendimi daha iyi hissetmeye başladım sayenizdee iyiki varsınız gerçekten :)

bu bi tecrübe oldu artık erkeklere taviz yok en azından gerçek aşkı bulana kadar ;)

alkisalkisalkis
Hayatta iyisi kötüsü herşey insana derstir canım benim.
Yeter ki dersleri almayı bil:1hug:

kendini kullanılmış gibi hissettiğin içindir bu duygular..umarım bu ders olur da bir daha karşınızdaki insana hayır demeyi öğrenirsiniz....

unutma... kimseyi bu hayatta kırmamaya çalışırsan kendin kırılırsın..

bence profesyonel yardım al

kendini kullanılmış gibi hissettiğin içindir bu duygular..umarım bu ders olur da bir daha karşınızdaki insana hayır demeyi öğrenirsiniz....

unutma... kimseyi bu hayatta kırmamaya çalışırsan kendin kırılırsın..

bence profesyonel yardım al

yaa evet kullanılmış gibi hissediorm kendimi o yüzden üzülüodum.ama olan oldu yapcak bişey yok.unutucm ve hayatıma devam edicm.bi daha da böyle bişey olmıcak

yaşadıkların çok kötü şeyler değil fakat bunlardan pişmanlık duyup bir dersalmanızda önemli

başkaları için değil kendiniz için yaşayın bence

istemediğiniz bişeyide birileri mutlu olsun diye yapmayın

depresyona girecek kadarda bişi yok ortada

üzülme canım

bir insana cok cabuk baglanmak ve 3 ayda bşiler yasamak tabiki cok dogru deil
ama bence sen bunu isteyerek bile yasamamısınki üzülüyorsun kimse senden birşey istiyor die yapma hayatta herkesden önce senin fikirlerin ve isteklerin önemli bunu unutma
olan olmus bundan sonra daha akıllıca davran

bi hata yapmışınız evett her insan hata yapar hele helede sever bağlanırsa daha çok hata yapmaya meyilli olur ama önemli olan yaşadıklarından kendine pay çıkarman ders alman. Kendinden nefret etmenede gerek yok canım insan sevince pek rahat duramıyor(ateşle barut misali) yeter ki geri dönüşü olmayan şeyler yapma

Ailesiyle tanışsan ne olacak ki,
aaa bu adam ciddi düşünüyor hadi öpüşelim sewişelim mi olacak.
bu iyi bir ders olmuştur umarım size.
sonuçta sizi zorlamamış,isteğinizle olmuş,ayrıldınız diye wicdan azabı çekiyorsunuz.mantıksızca...
bazı şeyleri yaparken lütfen sonuçlarını düşünün.yaşınız daha küçük.sonradan pişman olacağınız şeyler yaşamamanız dileğiyle.....

Ailesiyle tanışsan ne olacak ki,
aaa bu adam ciddi düşünüyor hadi öpüşelim sewişelim mi olacak.
bu iyi bir ders olmuştur umarım size.
sonuçta sizi zorlamamış,isteğinizle olmuş,ayrıldınız diye wicdan azabı çekiyorsunuz.mantıksızca...
bazı şeyleri yaparken lütfen sonuçlarını düşünün.yaşınız daha küçük.sonradan pişman olacağınız şeyler yaşamamanız dileğiyle.....

ailesiyle tanışmayı ben istemedim o söyledi.tabiki sorladı öpüşmek için ısrar etti olmaz diyince trip yaptı ve onun sonucunda onu kaybetmemek için yaptım.ayrıldık diye vicdan azabı çekmiyorum ben ilk öpüştüüm erkekle evlenmek isteyen biriyim bu da resmen duygularımla oynadı o yüzden vicdan azabı çekiorum.inşş bi daha böyle durumları yaşamıcamm..:sinifsinif:

Back
X