C
camelia87
Ziyaretçi
- Konu Sahibi PorseLenBebek
oy oy oy taktigin seye bak ogrenirsin guzelim ya acele etme sonra bikcaksin zatenkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa benim sorunum 16 yaşında olmam fakat hiçbişey yapamıyo olmam.ne ütü ne çamaşır ne temizlik ne yemek hiçbişey bilmiyorumöğrenmeyi çok istiyorum ama nasıl öğreneceğimi nerden başlayacağımı bilmiyorum
yaa lütfen bana yardım edin nasıl öğrenebilirim bunları ? :gitme::sinifsinif:senağlamaşimdiden teşekkür ederim:çok üzgünüm::a015:
bana pek inandırıcı gelmedi sanki biraz dalga geçmişsin gibi :uhm:
sen nerde yaşıonki fisfisfis hiçmi etrafında görmedinde kafana takıomuşsun gibi davranıon kötükedihüso meraklı olan zaten öğrenir büyük dertmiş gibi bide konu açmışsın![]()
taktığın şeye bak yahu
ev işi ütü temizlikle işin ne sen önce derslerine çalış
evli değilsin bakmakla yükümlü olduğun kimse yok
senden ütü isteyen yemek yapmanı isteyen kimse yok
sense bu durumda memnun olmak yerine hayıflanıyorsun
bugünlerini çok ararsın çokkk
şu insan oğlu çok garip
küçükken anneme ev işlerini bana yaptırmıyor ona yardım etmeme izin vermiyor diye kıyameti kopartırdım
şimdi benden yardım istiyor diye kıyameti kopartıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yani işin özü şu an yapmak isteyipte yapamadığın özendiğin şeyleri
öğrenmiş olarak senden yapılması istendiğinde yapmak istemeyeceksin
bu dediklerim tecrübeyle sabittir :lepi::lepi:
aptallık etme şu günlerinin kıymetini bill :1ninca::1ninca:
yaa benim sorunum 17 yaşında olmam fakat hiçbişey yapamıyo olmam.ne ütü ne çamaşır ne temizlik ne yemek hiçbişey bilmiyorumöğrenmeyi çok istiyorum ama nasıl öğreneceğimi nerden başlayacağımı bilmiyorum
yaa lütfen bana yardım edin nasıl öğrenebilirim bunları ? :gitme::sinifsinif:senağlamaşimdiden teşekkür ederim:çok üzgünüm::a015: