Böyle kötü insanlara ve kötülüklerine sessiz kaldıkça tepemize çıkıyorlar. Eğer böyle bir rezillik varsa ben yerimde duramazdım.
Sen git evli adamla birlikte ol, adam boşansın, orada bir kadın ve çocuğun hayatı alt üst olsun, sen aşk böceği ol. Var mı öyle bir dünya!
İlahi adalete sonuna kadar inanırım ama adalet için bizim de birşeyler yapmamız gerekir diye düşünüyorum.
Kötülüğe, edepsizliğe prim verilmemeli. Evli adamla birlikte olan kadın, karısını aldatan erkek, rezil olmayı sonuna kadar hak eder.
Kanıtınız varsa, mesaj vs, açın zina davası, alın hakkınızı. Hem de kurumlarında rezil edin, barınamasınlar. Sizin hayatınız darma duman olduysa 1 haftada, onların da olsun.
Sizin mesajınız nezninde herkese bilgi vermek istedim, artık zina davası açılmıyor, zina boşanma sebebi sayılıyor ama suç değil. Kadına da dava açılmıyor yeni yasa ile kaldırıldı. Gazetelerde okuyorum sürekli bu tür davalar sadakat zorunluluğu erkektedir diyerek düşürülüyor. Zina hiç bir şekilde suç değil artık kanunlarda maalesef