- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Teşekkür ederim , işsizlik maaşı kiramıza bile yetmez ama tazminatla birlikte 4 ay kadar idare edebiliriz.N
Kaç yıldır çalışıyorsunuz bilmiyorum ama işsizlik maaşı filan alırsınız. Inşallah bunlara gerek kalmaz da
Karamsar olmayın, bulursunuz illa ki. Dua edin, rahatlatır. Umutsuzluğa da kapılmayın. Hayırlısı olsun.Bu saatten sonra susmam zaten , patrona da diyecek bir şey yok kendimi savunacak değilim çünkü savunulacak bir şey yapmadım. Sadece tazminatımı ödesin yeter. Tek derdim iş bulamasam ne yaparım
gitme tabıkı bu zamana kadar sen uğrştın şimdi onlar düşünsün =)İş bakıyorum zaten ama bu iş burada kalmaz. Çıkarsınlar ben gitmem.
Piyasalar çok kötü yoksa karamsar olmam daKaramsar olmayın, bulursunuz illa ki. Dua edin, rahatlatır. Umutsuzluğa da kapılmayın. Hayırlısı olsun.
İnşallah ne diyeyim. Allah rızkını keserse insanın canını alırmış , yiyecek ekmeğimiz varsa bir iş çıkar elbette.Allah yardımcınız olsun.
Bazen böyle restleşmek iyidir.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
İstediğiniz işi bulamazsınız belki ama iş bulursunuz canınızı sıkmayın.
Muhasebe müdürüyüm. Ben 4.500-TL alıyorum. Üzerine satın alma ve ön muhasebeden ayrılan birinin işlerini yapıyorum.Ne iş yapıyorsunuz merak ettim ?
Yerinize gelebilecek kişi mi 7.000TL istiyor.
Sevgili Dostlar ,
Evet bu sabah sonunda iş yerimde ki ilkokul mezunu genel müdürüm ile birbirimize girdik. Bu defa susmadım , hiçbir şekilde geri adım atmadım , atmayacağım da...
Son bir yılı aşkın süredir içinde bulunduğum mecburiyetleri bir şekilde öğrendikleri için fena halde üzerime geliniyordu. İşten çıkan 2 elemanın yerine eleman almayarak onların işlerini de bana yüklemişlerdi. İş sıkıntı değil işimi her zaman zamanında ve hatasız şekilde yapıyorum zaten ancak tavırları yenilir yutulur cinsten değildi.
Hep ya sabır evladını düşün diyerek sineye çekiyordum ama bu sabah bardak taştı , beklenen patlama yaşandı. Karşılıklı restleştik. Beğenmiyorsan çeker gidersin dedi , ben de beğenmiyorsanız gönderirsiniz , hiç bir yere gitmiyorum , siz paşa paşa tazminatımı ödeyip göndereceksiniz dedim.
Şu an henüz asıl patrondan ses yok. Olay sonrasında bir kaç iş istedi. Sonra şirket dışına çıktı. Yarın öbür gün çıkar kokusu. Ama haklarımı kuruşuna kadar alacağım hiç merak etmesinler.
Kızlar şu an dualarınıza çok ihtiyacım var. Bir an evvel iş bulamazsam ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum
Pişman değilim ama hayatın bu adaletsizliği için çok ama çok üzgünüm.
Muhasebe müdürüyüm. Ben 4.500-TL alıyorum. Üzerine satın alma ve ön muhasebeden ayrılan birinin işlerini yapıyorum.
Hakaret filan etmedim tabi ki zaten işleyişi ben biliyorum. Akılları varsa öderler tazminatımı gönderirler. Yoksa asla yapmadığım bir şeyi yapmak zorunda kalacağım , mahkeme yoluyla alacağım ve sadece kendi haklarımı değil herkesin hakkını...Hakaret vs etmediysen veya yazılı birşey, asla geri adım atma.
Kendileri işten çıkarsın, tazminatını almadan da sakın imza atma.
Herkesi salak zannediyor bazı kendini bilmezler, işlerine geliyorsa çıkarsınlar.
İstanbul ama piyasalar çok kötü , son 3 ayda çok büyük firmalar battıMuhasebe okudum ama asla çalışmak istemedim iyi dayaniyosunuz o meslege
İş bulmanız çok zor olmaz diye düşünüyorum, büyükşehirdeyseniz tabi daha kolay.
Can sıkan iş yerindeki yetkililerden nefret ediyorum. İnşallah diğer patron size zam yapar, gık demeden bisürü iş yapıyosunuz sonuçta
Yaşıyorsun hala.İnsanlar gaddar canım, dişini göstermezsen ezilen taraf hep sen olursun. İyi yapmışsın
Evet, ölmeye hiç niyetim yokYaşıyorsun hala.
Ailen duymadığı için şanslısın hadi.Evet, ölmeye hiç niyetim yok
Aynen öyle ama böyle bir insana yetki verildiğinde kendini bir şey zannediyor , piyasada yeri yok ancak patronun arkadaşı olma sıfatı ile burada bu konumda olduğunu kafa basmıyor.Kolay kolay sizi işten çıkarabilceklerini sanmıyorum
Onların zararına olur bu
Bu arada insanların karakterleri önemli bence yoksa farketmiyor ilkokul yada üniverste mezunu olmaları
Ben gerekli açıklamayı Kazen'e yaptım, aileme de aynı açıklamayı yapardımAilen duymadığı için şanslısın hadi.
Doğrudur.Ben gerekli açıklamayı Kazen'e yaptım, aileme de aynı açıklamayı yapardım
İşyeri size tazminat vermek istemiyorsa çıkmayın.Aynen öyle ama böyle bir insana yetki verildiğinde kendini bir şey zannediyor , piyasada yeri yok ancak patronun arkadaşı olma sıfatı ile burada bu konumda olduğunu kafa basmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?