Ok yaydan fırladı

Bu saatten sonra susmam zaten , patrona da diyecek bir şey yok kendimi savunacak değilim çünkü savunulacak bir şey yapmadım. Sadece tazminatımı ödesin yeter. Tek derdim iş bulamasam ne yaparım
Karamsar olmayın, bulursunuz illa ki. Dua edin, rahatlatır. Umutsuzluğa da kapılmayın. Hayırlısı olsun.

Allah yardımcınız olsun.
Bazen böyle restleşmek iyidir.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
İstediğiniz işi bulamazsınız belki ama iş bulursunuz canınızı sıkmayın.

Allah yardımcınız olsun.
Bazen böyle restleşmek iyidir.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
İstediğiniz işi bulamazsınız belki ama iş bulursunuz canınızı sıkmayın.
İnşallah ne diyeyim. Allah rızkını keserse insanın canını alırmış , yiyecek ekmeğimiz varsa bir iş çıkar elbette.

Hakaret vs etmediysen veya yazılı birşey, asla geri adım atma.

Kendileri işten çıkarsın, tazminatını almadan da sakın imza atma.

Herkesi salak zannediyor bazı kendini bilmezler, işlerine geliyorsa çıkarsınlar.

Muhasebe müdürüyüm. Ben 4.500-TL alıyorum. Üzerine satın alma ve ön muhasebeden ayrılan birinin işlerini yapıyorum.

Muhasebe okudum ama asla çalışmak istemedim iyi dayaniyosunuz o meslege
İş bulmanız çok zor olmaz diye düşünüyorum, büyükşehirdeyseniz tabi daha kolay.
Can sıkan iş yerindeki yetkililerden nefret ediyorum. İnşallah diğer patron size zam yapar, gık demeden bisürü iş yapıyosunuz sonuçta

Hakaret filan etmedim tabi ki zaten işleyişi ben biliyorum. Akılları varsa öderler tazminatımı gönderirler. Yoksa asla yapmadığım bir şeyi yapmak zorunda kalacağım , mahkeme yoluyla alacağım ve sadece kendi haklarımı değil herkesin hakkını...

İstanbul ama piyasalar çok kötü , son 3 ayda çok büyük firmalar battı

Kolay kolay sizi işten çıkarabilceklerini sanmıyorum
Onların zararına olur bu
Bu arada insanların karakterleri önemli bence yoksa farketmiyor ilkokul yada üniverste mezunu olmaları

Kolay kolay sizi işten çıkarabilceklerini sanmıyorum
Onların zararına olur bu
Bu arada insanların karakterleri önemli bence yoksa farketmiyor ilkokul yada üniverste mezunu olmaları
Aynen öyle ama böyle bir insana yetki verildiğinde kendini bir şey zannediyor , piyasada yeri yok ancak patronun arkadaşı olma sıfatı ile burada bu konumda olduğunu kafa basmıyor.

Aynen öyle ama böyle bir insana yetki verildiğinde kendini bir şey zannediyor , piyasada yeri yok ancak patronun arkadaşı olma sıfatı ile burada bu konumda olduğunu kafa basmıyor.
İşyeri size tazminat vermek istemiyorsa çıkmayın.
Sigortanız tam yatıyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…