- Konu Sahibi littlewaterspirit
Sıkıntı değilDoğrudur.
Ama artık her konuna şüpheyle bakılacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntı değilDoğrudur.
Ama artık her konuna şüpheyle bakılacak.
Bakalım , patrondan çıt yok , normal işleri istiyor sadece... Ben de patrondan ses çıkana kadar sesimi çıkarmam işimi yaparım , öteki de delirir umursamazlığım karşısında.
Hayır tam yatmıyor. Ama tamı tamına ödeyecekler.İşyeri size tazminat vermek istemiyorsa çıkmayın.
Sigortanız tam yatıyor değil mi?
Ben beklemedeyim şu an işime bakıyorum. Ne zaman patron çağırır , o zaman konuşurum. Belki de üzeri örtülür , iş için ben sağa sola haber uçurdum elbette...Bu işler böyle yürüyor ya. Hatta direk üstü örtülebilir de..
Ben de yaşadım aynı durumları. O sessizlik de sinir ediyor ama bir taraftan iyi de..
Sen işini yap boşver. Herkes her şeyin farkında. Seni işten çıkarıp kendi topuğuna sıkmaz..
İnşallah canım ya , inşallah , teşekkür ederim.Ben de buna benzer bir durum yaşamıştım. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Haksızlık karşısında bazen böyle eli kolu bağlanıyor insanın. Umarım senin için en güzeli olur. Hatta daha güzel bir iş bulup o şahsiyetsizlerden kurtulursun.
Buradan korkutabilirsiniz.Hayır tam yatmıyor. Ama tamı tamına ödeyecekler.
Hayatım boyunca yapmadım 26 yıldır bu meslekteyim , etik olarak doğru bulmadığım şeyleri de yaparım sadece bakanlık değil , maliye ve SGK ile de uğraşırlar. Şu an yalnız olsam umurumda olmaz , her şekilde geçinir , her şekilde yaşarım ama ufacık oğlumun düzenini bozamam , umarım gerek kalmaz insan gibi tazminatımı ödeyip çıkarırlar , asla istifa etmem.Buradan korkutabilirsiniz.
Bakanlık bu konularda affetmiyor.
İsim vermeden şikayetçi olun, ceza yesinler.
İnşallah gönlünüze göre olur.Hayatım boyunca yapmadım 26 yıldır bu meslekteyim , etik olarak doğru bulmadığım şeyleri de yaparım sadece bakanlık değil , maliye ve SGK ile de uğraşırlar. Şu an yalnız olsam umurumda olmaz , her şekilde geçinir , her şekilde yaşarım ama ufacık oğlumun düzenini bozamam , umarım gerek kalmaz insan gibi tazminatımı ödeyip çıkarırlar , asla istifa etmem.
Inşallahİnşallah gönlünüze göre olur.
Oğluna kim bakiyor canim..Allah yardimcin olsun..Adamın tek sıfatı patronun çocukluk arkadaşı olmak , o kadarını söyleyeyim ben... Neyse Allah büyük , ben Rabbime havale ettim. Lütfen dua edin. Evim kira 4,5 yaşında oğlumla yaşıyorum , hiçbir gelirimiz yok , tazminatla bir kaç ay idare ederiz. Sonrasını iş bulamazsam eğer düşünmek bile istemiyorum![]()
Kreşe gidiyor canım sağolOğluna kim bakiyor canim..Allah yardimcin olsun..
Inşallah canım ya istifa etmeyeceğim iş bulursam ancak lanet olsun derim.Allah bir kapıyı kapatırsa bir kapıyı açar.
Hakkında hayırlı olan belki budur.
Inşallah cook iyisini bulursun.
Insanları köşeye sıkıştırıp istifaya zorlayanlardan nefret ediyorum .
En az 2 kişi almak zorundalar. Kendileri bilir başım ağrıyor çok fena patrondan çıt yok.O kadar işi birden yapıyosan seni çıkaramazlar merak etme.Sonra belki de yerine 2 kişi birden almaları gerekir.Sular dalgalanmadan durulmazmış,bu ayarı verdiğin çok iyi olmuş.Daha dikkatli davranırlar bundan sonra.
Inşallah canım ya tazminat filan gözümde yok evlâdım olmasa bir saniye durmam ama işte elim kolum bağlı migrenim tuttu çok sağol arkadaşım ne güzel dua etmişsin öyleonlar asla cıkarmaz ceplerınden para cıksın ıstemezler
sen ıstıfa et dıye ugrasırlar
sımdı ıse gıderken daha fazla ayakların gerı gerı gıdecek
allahım oyle guzel bır ıs kapısı acsın kı sana hakettıgın tazmınatın kat be kat fazlası rest cekıp gıdebılecegın kadar guzel