Sevgili Dostlar ,
Evet bu sabah sonunda iş yerimde ki ilkokul mezunu genel müdürüm ile birbirimize girdik. Bu defa susmadım , hiçbir şekilde geri adım atmadım , atmayacağım da...
Son bir yılı aşkın süredir içinde bulunduğum mecburiyetleri bir şekilde öğrendikleri için fena halde üzerime geliniyordu. İşten çıkan 2 elemanın yerine eleman almayarak onların işlerini de bana yüklemişlerdi. İş sıkıntı değil işimi her zaman zamanında ve hatasız şekilde yapıyorum zaten ancak tavırları yenilir yutulur cinsten değildi.
Hep ya sabır evladını düşün diyerek sineye çekiyordum ama bu sabah bardak taştı , beklenen patlama yaşandı. Karşılıklı restleştik. Beğenmiyorsan çeker gidersin dedi , ben de beğenmiyorsanız gönderirsiniz , hiç bir yere gitmiyorum , siz paşa paşa tazminatımı ödeyip göndereceksiniz dedim.
Şu an henüz asıl patrondan ses yok. Olay sonrasında bir kaç iş istedi. Sonra şirket dışına çıktı. Yarın öbür gün çıkar kokusu. Ama haklarımı kuruşuna kadar alacağım hiç merak etmesinler.
Kızlar şu an dualarınıza çok ihtiyacım var. Bir an evvel iş bulamazsam ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum
Pişman değilim ama hayatın bu adaletsizliği için çok ama çok üzgünüm.