• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ok yaydan fırladı

Sevgili Dostlar ,

Evet bu sabah sonunda iş yerimde ki ilkokul mezunu genel müdürüm ile birbirimize girdik. Bu defa susmadım , hiçbir şekilde geri adım atmadım , atmayacağım da...

Son bir yılı aşkın süredir içinde bulunduğum mecburiyetleri bir şekilde öğrendikleri için fena halde üzerime geliniyordu. İşten çıkan 2 elemanın yerine eleman almayarak onların işlerini de bana yüklemişlerdi. İş sıkıntı değil işimi her zaman zamanında ve hatasız şekilde yapıyorum zaten ancak tavırları yenilir yutulur cinsten değildi.

Hep ya sabır evladını düşün diyerek sineye çekiyordum ama bu sabah bardak taştı , beklenen patlama yaşandı. Karşılıklı restleştik. Beğenmiyorsan çeker gidersin dedi , ben de beğenmiyorsanız gönderirsiniz , hiç bir yere gitmiyorum , siz paşa paşa tazminatımı ödeyip göndereceksiniz dedim.

Şu an henüz asıl patrondan ses yok. Olay sonrasında bir kaç iş istedi. Sonra şirket dışına çıktı. Yarın öbür gün çıkar kokusu. Ama haklarımı kuruşuna kadar alacağım hiç merak etmesinler.

Kızlar şu an dualarınıza çok ihtiyacım var. Bir an evvel iş bulamazsam ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum :KK43:

Pişman değilim ama hayatın bu adaletsizliği için çok ama çok üzgünüm.
Canım kanun değişti hiçbirşey eskisi gibi değil. Yapabiliyorsan bunu belgele yani mesela onunla konuşurken ses kaydı al. Şahidin varsa zaten süper olur. Ama kimse çalışıyorken şahitlik yapmaz belki çıkan kişilere rica edebilirsin. Sana mobbing yaptırdıklarını söyleyerek şikayet edersen çok kısa bir sürede tazminatının dışında 8 maaş artı tazminatla işe geri dönüş davasıda açabilirsin. 170 i ararsan detaylı bilgi alırsın. Ama çok kısa bir süre önce bu konuda avukatla görüştük biz bi personeli hırsızlık namuzsuzluk dışında işten çıkaramaz kimse. Birde performans raporu gerekirki onu çoğu firma yapmaz bile. Bu 3 şey dışında tazminatını verse bile git davanı aç 8 maaş daha al. Ama şimdidende bu mobbing için ne yapabileceğini sor;)

Canım kanun değişti hiçbirşey eskisi gibi değil. Yapabiliyorsan bunu belgele yani mesela onunla konuşurken ses kaydı al. Şahidin varsa zaten süper olur. Ama kimse çalışıyorken şahitlik yapmaz belki çıkan kişilere rica edebilirsin. Sana mobbing yaptırdıklarını söyleyerek şikayet edersen çok kısa bir sürede tazminatının dışında 8 maaş artı tazminatla işe geri dönüş davasıda açabilirsin. 170 i ararsan detaylı bilgi alırsın. Ama çok kısa bir süre önce bu konuda avukatla görüştük biz bi personeli hırsızlık namuzsuzluk dışında işten çıkaramaz kimse. Birde performans raporu gerekirki onu çoğu firma yapmaz bile. Bu 3 şey dışında tazminatını verse bile git davanı aç 8 maaş daha al. Ama şimdidende bu mobbing için ne yapabileceğini sor:KK66:
Bir sürü dava var zaten şirkete açılmış. Bordro işini de ben yapıyorum tüm herşey benden geçiyor

Teşekkür ederim kuzum ya elimi kolumu bağlıyor çocuk gerçi o olmasaydı ben çoktan yaşamama hakkımı kullanmıştım
Saçmalamazmısın lütfen
İş yerinde sorun yaşayan ne ilk ne de son insansın
Boşuna kendini hırpalama
Nesimi ne güzel demiş
"Rızkımı veren hüda kula minnet eylemem" ;)

Sevgili Dostlar ,

Evet bu sabah sonunda iş yerimde ki ilkokul mezunu genel müdürüm ile birbirimize girdik. Bu defa susmadım , hiçbir şekilde geri adım atmadım , atmayacağım da...

Son bir yılı aşkın süredir içinde bulunduğum mecburiyetleri bir şekilde öğrendikleri için fena halde üzerime geliniyordu. İşten çıkan 2 elemanın yerine eleman almayarak onların işlerini de bana yüklemişlerdi. İş sıkıntı değil işimi her zaman zamanında ve hatasız şekilde yapıyorum zaten ancak tavırları yenilir yutulur cinsten değildi.

Hep ya sabır evladını düşün diyerek sineye çekiyordum ama bu sabah bardak taştı , beklenen patlama yaşandı. Karşılıklı restleştik. Beğenmiyorsan çeker gidersin dedi , ben de beğenmiyorsanız gönderirsiniz , hiç bir yere gitmiyorum , siz paşa paşa tazminatımı ödeyip göndereceksiniz dedim.

Şu an henüz asıl patrondan ses yok. Olay sonrasında bir kaç iş istedi. Sonra şirket dışına çıktı. Yarın öbür gün çıkar kokusu. Ama haklarımı kuruşuna kadar alacağım hiç merak etmesinler.

Kızlar şu an dualarınıza çok ihtiyacım var. Bir an evvel iş bulamazsam ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum :KK43:

Pişman değilim ama hayatın bu adaletsizliği için çok ama çok üzgünüm.

yaptığınız işleri bilen biri Yoksa eğer sizi çıkarıp tecrübesiz birini almak istemeyebilirler restleşme bi süre uzar bi personel yerine alıp öğrettirebilirler işi öyle çıkarırlar gibi

Saçmalamazmısın lütfen
İş yerinde sorun yaşayan ne ilk ne de son insansın
Boşuna kendini hırpalama
Nesimi ne güzel demiş
"Rızkımı veren hüda kula minnet eylemem" :KK66:
Yok kuzum onunla ilgisi yok ben hamile olduğumu öğrendiğim günün akşamı için günler öncesi kararımı vermiştim cehennemini de göze aldım cehennemde seninki olsun demiştim sonra o gün öğrendim önce aldırmak istedim ama son anda vaz geçtim dedim ki al sana sebep ve o günden bu yana o kadar çok savaş verdim ki çok yoruldum ama oğlum için yine bir yol bulacağım

Sıkma canını diyecem ama kolay değil tabi.

Ama o arkadaşın dediği mobing davasını aç.Tazminat bile alsan sigortanı tam yatırmadıkları için de

dava aç.Eskisi gibi değil.Emekli maaşını çok etkiliyor.

Sen başarırsın evellalah Hoppa

Ama o arkadaşın dediği mobing davasını aç.Tazminat bile alsan sigortanı tam yatırmadıkları için de

Canım sağol bir kaç güne belli olur beni çok kızdırmak isteyeceklerini sanmam asla yapmadım ama bu sefer yaparım maliye sgk işkur her yerden belgeleriyle şikayet ederim.

Anne olmak kötü bir şey eğer yalnız olsaydım hiç umrumda olmazdı :KK43:

Anne olmak kötü bir şey eğer yalnız olsaydım hiç umrumda olmazdı :KK43:

Evet. Ben her zaman derim.İnsanın kendine yapabileceği en kötü şey evlat sahibi olmak.

Çünkü o noktadan sonra ben yok, özgürlük yok, endişe var, inanılmaz bir emek maddi manevi

harcama var.

Ama kucağına aldığında, onunla beraber her nefes alışında hiç biri umrunda olmuyor.

Herşeye değer diyorsun.Senin de böyle düşündüğünü biliyorum.

Neler geldi geçti.Bu da geçer.Sağlı olsun yeter ki.Bir tek ölmüşle olmuşa çare yok.

Gerisi geliyor, geçiyor.:KK68:

Back
X