Okadar mutsuz ve cikmazdiyimki hayatım alt üst oldu

Stres yapmayın pozitif düşünün Allah en güzel ve uygun zamanda nasip eder inşallah 🙏

İlk önce iyileş dedi doktorum hsg çekilecek ozamana kadar nasıl beklerim bilmiyorum teşekkür ederim inşallah açılır Instagram dan doktorlara soruyorum ama bunun cevabını alamadım kürtajdan kaynaklanan tikaniklar açılımı rabbim yardımcım olsun
kurtajdan kaynaklı tıkanıklık derken .? enfeksıyondan mı? ben cok duydum rahım fılmı cektırıken farkedılen, sıvı salındıgında kendılıgınden acılan tıkanıklıklar :)) allahım tez zamanda saglıklı hamılelıkler nasıp etsın ısteyenlere. ama cok umutsuz konusuyosun kesınlıkle pozıtıf olmasılısın. . stres en buyuk dusmanımız bunu unutma. allah dermansız dert vermesın. mılletın zamanında baglanmıs tuplerını bıle acabıldıklerını okudum :)) hsg yı adet sonrası hemen cekıyorlar cok kısa suren bı ıslem :)

kurtajdan kaynaklı tıkanıklık derken .? enfeksıyondan mı? ben cok duydum rahım fılmı cektırıken farkedılen, sıvı salındıgında kendılıgınden acılan tıkanıklıklar :)) allahım tez zamanda saglıklı hamılelıkler nasıp etsın ısteyenlere. ama cok umutsuz konusuyosun kesınlıkle pozıtıf olmasılısın. . stres en buyuk dusmanımız bunu unutma. allah dermansız dert vermesın. mılletın zamanında baglanmıs tuplerını bıle acabıldıklerını okudum :)) hsg yı adet sonrası hemen cekıyorlar cok kısa suren bı ıslem :)
Teşekkür ederim kürtajdan önce hemen gebe kalabilmistim o yüzden kürtajdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum enfeksiyon mu hiç bir bilgim yok ameliyat olduğum icin doktorum ilk önce iyileş dedi hiç bir açıklama yapmadı teki olsa umutlu olucamda iki tüp olunca araştırmalarımda hep olumsuz şeyler gördüm inşallah benimkiler de açılır

Teşekkür ederim kürtajdan önce hemen gebe kalabilmistim o yüzden kürtajdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum enfeksiyon mu hiç bir bilgim yok ameliyat olduğum icin doktorum ilk önce iyileş dedi hiç bir açıklama yapmadı teki olsa umutlu olucamda iki tüp olunca araştırmaları
Stres yapmayın pozitif düşünün Allah en güzel ve uygun zamanda nasip eder inşallah 🙏
Aminn Allah razı olsun

Back
X