- Konu Sahibi FashionbyHatis
Kızlar esımın 14 yasında bır kız kardesı var dını bılgı vereyım dıye esım bızde kalmasını teklıf etmıs,2.3 gun. Gorumcem benı cok kıskanır esıme laubalı hareketler vs gorsenız gulersınız cocuk deyıp gecıyorum, bır kerede ıftıra atmıslıgı var, eskıden tanıdıgım bırının fotosunu gordu bnm eskı harddıskımde , bırkac kısı gordugunu soylemıstı abısıne, neyse benmle konusurken saygısızca abısıne benden bu su dıye bahseder, yenge demez vogue2013 der.. Evlerıne gıderız hc konsmaz abısıne sadece hosgeldın der,bırsey alır abısıne verır bana vermez vss vs bnları takmıyorum sorun su esım bana daha onceden on bes tatılde gelecegnı soledı bnde bısı demedm karsı cıkmadm ama kırktan daha yenı cıktım bebegm hc durmuyo bazen bıde evde mısafır ona hzmet et, ben yesıllık vs yıyorum ona ayrı yemek hazırla, bebegm ztn durmuyo, kendısıde lıse okuyo ama ck degısık hayatı var gece sureklı bıyerlerde kalır aılesı engel olamıyo hıc bıseyıne, esıme smdı gelmesn dedm bozuldu onceden kabul ettın dedı. Ya bana destek olcak bırıde degıl, cocugu emanet et desen edemem, kendı yıgenı var obur cocuga kotu davranıyo kıskanıyomus sureklı evlerınde dıye, sureklı degısık yerlerde ıcınde zerre ıslam sevgısı olmayan bırıne ben ne anlatabılırım,uc gun anlatırım gene aynı cevresıne doncek, okadar yaz kursuna vs yolladılar tık yok aynı tas aynı hamam makyajlar fönler vs vs, yasına gorede gıyınmıyo ztn. Bebek olmasa neysede