Okb anksiyete

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.274
548
29
Bugün gittim psikiyatriye ,okb den sonra yeni teşhis anksiyete, anlattım durumumu bana tacizemi ugradin dedi 😔 bi an afalladim sessiz bı şekilde başımı sallayıp evet dedim , itiraf ettim ama, rahatsız olduğumu anlamış olacak ki üstüme gelmedi , ilac yazmış 3 kutu biri damla bugün almadım halim dermanım kalmadı yarın alicam .tam çıkmak üzereyken ,bana ilacının bitmesini bekleme hemen gel hikayeni dinleyelim diyip gülümsedi . Ne dinlicekmiski ben neyi anlaticakmisim .şimdiden içimi korku kapladı kızlar.sizce bana ne diyicek .ben hayatım hakkında konusmak istemiyorum 24 yaşına gelmişim kimseye bişi anlatmamisim bu saaten sonra neyi kime anlaticam ben napicam bişi söyleyin lütfen

Psikiyatriste gidip tedavi olup sonuç almak istiyorsanız herşeyi anlatmak zorundasınız..

Eksik bırakırsanız tedaviniz eksik kalır.

Herhangi birine anlatmayacaksınız zaten, anlattığınız orda kalacak merak etmeyin

Son düzenleme:
Psikiyatriste gidip tedavi olup sonuç almak istiyorsanız herşeyi anlamak zorundasınız..

Eksik bıraksanız tedaviniz eksik kalır.
Ben tedavi olmak istiyorum ama ben doktorun her sorduğunu anlatamam .vallahi ruhum daraldı şimdiden neyle ilgili sorucak diye.umarim cevaplayabilicegim şeyler sorar.uyuyamiyordum en çok bu yüzden gittim nerelere geldik

Bugün gittim psikiyatriye ,okb den sonra yeni teşhis anksiyete, anlattım durumumu bana tacizemi ugradin dedi 😔 bi an afalladim sessiz bı şekilde başımı sallayıp evet dedim , itiraf ettim ama, rahatsız olduğumu anlamış olacak ki üstüme gelmedi , ilac yazmış 3 kutu biri damla bugün almadım halim dermanım kalmadı yarın alicam .tam çıkmak üzereyken ,bana ilacının bitmesini bekleme hemen gel hikayeni dinleyelim diyip gülümsedi . Ne dinlicekmiski ben neyi anlaticakmisim .şimdiden içimi korku kapladı kızlar.sizce bana ne diyicek .ben hayatım hakkında konusmak istemiyorum 24 yaşına gelmişim kimseye bişi anlatmamisim bu saaten sonra neyi kime anlaticam ben napicam bişi söyleyin lütfen
Siz zaten tüm anlık duygularınızı ve sorunlarınızı burda sürekli anlatıyorsunuz psikyatra anlatmak mı zor geliyor bu kadar ? Burada her türlü psikolojiye sahip insandan ne acımasız tepkiler gördüğünüz halde sürekli konu açarken konunun uzmanından kaçmak o kadar mantıksız ki. Bunu anlamıyorum cidden

hazir hissettiginizde anlatirsiniz bence. zordur bunlari anlatmak haklisiniz. ama doktor sizi yargilamaz etmez aleyhinize kullanmaz. yani ama anlatmanin kendisi zor zaten. unuttum dediginiz seyler su yuzune cikiyor. ama hani ilk adimi atmissiniz gitmissiniz bence bir sekilde rahatlamak istiyorsunuz. yavas yavas birine acma fikrine yuksek sesle soyleme fikrine alisacaksiniz gibi geliyor bana.

Siz zaten tüm anlık duygularınızı ve sorunlarınızı burda sürekli anlatıyorsunuz psikyatra anlatmak mı zor geliyor bu kadar ? Burada her türlü psikolojiye sahip insandan ne acımasız tepkiler gördüğünüz halde sürekli konu açarken konunun uzmanından kaçmak o kadar mantıksız ki. Bunu anlamıyorum cidden
Çünkü ben sizi görmüyorum sizde beni görmüyorsunuz .burası sanal .orası gerçek .bukadar kolaymi saniyosunuz.sizle şuan yüzyüze olsak sizede bişi anlatmazdim

Okbyi sakın ihmal etmeyin bataklık gibi bir hastalık aynı şeyleri bende yaşadım. Okb ilerlerse geçmiyor tam anlamıyla hayattan bezdiriyor.

Doktorunuzdan korkmayın taciz ne yaşadıysanız tam anlamıyla anlatın sizi üzen derinden etkileyen ne varsa. Emin ol çok iyi gelecek
Ne bilim hikayeni anlatirsin diyince beni bi korku sardı . Ben uyku ilaci yazar yollar saniyodum bunları beklemiyodum

Karpuz çok geçmiş olsun. Ama anlat lütfen ve sorunların çözülsün inşallah.
İnşallah canım .bilmiyorum yüzyüze konuşmak bana zor geliyor .sosyal hayatimdada böyleyim kendimi anlatmam kimseye kolay kolay ablam hariç .ama doktor bunu istedi benden şimdiden napicami şaşırdım kaldim

Çünkü ben sizi görmüyorum sizde beni görmüyorsunuz .burası sanal .orası gerçek .bukadar kolaymi saniyosunuz.sizle şuan yüzyüze olsak sizede bişi anlatmazdim
Konuşacağınız kişi doktor. .

Lütfen hayatı olduğundan karışık hale getirmeyin. Çözüm odaklı olun.... Ben hastalığımın geçmesine bakarım doktorun ne düşündüğüne değil

hazir hissettiginizde anlatirsiniz bence. zordur bunlari anlatmak haklisiniz. ama doktor sizi yargilamaz etmez aleyhinize kullanmaz. yani ama anlatmanin kendisi zor zaten. unuttum dediginiz seyler su yuzune cikiyor. ama hani ilk adimi atmissiniz gitmissiniz bence bir sekilde rahatlamak istiyorsunuz. yavas yavas birine acma fikrine yuksek sesle soyleme fikrine alisacaksiniz gibi geliyor bana.
Aynen öyle aradan geçmiş kaç yıl kaç ay .gün yüzüne çıktı ya evet dedim ya kendime inanamıyorum nasıl yaptım diye .

Konuşacağınız kişi doktor. .

Lütfen hayatı olduğundan karışık hale getirmeyin. Çözüm odaklı olun.... Ben hastalığımın geçmesine bakarım doktorun ne düşündüğüne değil
Doktor benimlen ilgili istediğini dusunebilir ben sadece o konularla ilgili konuşmak istemiyorum.haplarimi alicam bakalım belkide konuşurum bana çok zor geliyor şuanda .nasıl yapicagimi kestiremiyorum

Canım mecbur hissetme kendini. O an rahatsız olursan , şu an konuşmaya hazır değilim dersin. Üstüne gelmez sınava girmiyorsun ya.
Ayrıca, anlatınca hafiflersin. İçinde tutmak seni bu duruma getirdi belki.
Aynen haklısın .hazır hissetmezsem öyle diyicem üstüme gelmez zaten doktor sonuçta bu işi biliyor

Öncelikle çok geçmiş olsun, anlatıp rahatlayın emin olun çok iyi gelecek bu size cvplamak istemediğniz zaman ztn Dr sizi zorlamıcak rahat olun akışına bırakın ne dicem ne soracak diye şimdiden düşünüp daha çok germeyin kendinizi.. Rahatlamak için gidiyorsunuz unutmayın bunu.. İlaçlar inşallah iyi gelir de rahat bir uyku çekersiniz Hoppa

Aynen öyle aradan geçmiş kaç yıl kaç ay .gün yüzüne çıktı ya evet dedim ya kendime inanamıyorum nasıl yaptım diye .

Yani bana icinizde bunlari artik masaya yatirip cozup ilerlemek onune bakmak isteyen bir taraf varmis gibi geldi. O eveti sesli olarak demissiniz ya aslinda bence bu baya baya guclu bir insanin gostergesi. Yasadiklarinizin suclusu da siz degilsiniz. Anlatmaya hazir olmadiginiz durumlarda da anlatmak istemiyorum su an hazir degilim dersiniz... Ama terapi iyi gelebilir. Sonucta okb ve anksiyete ile taciz arasinda bag kurmus doktor, size de olasi gelmis ki bu isabetli tahminden etkilenmissiniz sizi cok etkilemis. Kaldirabildiginiz kadar ilerleyin, anlatmaya hazir oldugunuz kadarini anlatin bence. Insallah guzel ilerler, huzura kavusursunuz. Burda anlattiklariniz bile cok zor konular, hayatiniz cok zor ama guzel basediyorsunuz bence valla helal olsun.

Hic panige kapilmayin.Kirmizi Oda diye bir dizi var ona bir bakin fikir olsun.

Back
X