Okb anksiyete

Çünkü ben sizi görmüyorum sizde beni görmüyorsunuz .burası sanal .orası gerçek .bukadar kolaymi saniyosunuz.sizle şuan yüzyüze olsak sizede bişi anlatmazdim
Nasıl başka bi saglık sorununda derdinizi anlatıyorsunuz kolum ağrıyor midem ağrıyor gibi bunuda öyle anlatacaksınız. Neden büyüttünüz kafanızda bunu onu anlayamadım, taciz eden siz değilsiniz o yüzden gerilmeyin.

İlaçlar iyi geliyor en azından zihnim boş.ha bugün kaza yapicaktim neredeyse o ayrı mesele .motor kullanırken çöp konteynerine carpacaktm az kalsın.sersemletiyor beni .ama genel anlamda iyi hissediyorum kendimi.doktorumla ozmana kadar paylaşırım belkide
Geçmiş olsun. Ama o ilaçlardan biri uyku ilacı 25lik vermiş sana ben onun 100 lük olanını kullanıyorum. O çok sersemletir.

Geçmiş olsun. Ama o ilaçlardan biri uyku ilacı 25lik vermiş sana ben onun 100 lük olanını kullanıyorum. O çok sersemletir.
Offf çok yüksek nasıl ayakta duruyosun .ben onu içsem bayılırım .bünyem zaten çok zayıf .daha önceki ilaçta 50 mg di yan etki yapmıştı uykumda bişiler diyomusum korkuyomusum flaan dedi.ben hatırlamıyorum ama .Dr söyledim zaten bunu .bu ilaç daha var onu yarım atiyorum mesela o bile beni nasıl.etkiliyor.kafam karincalaniyor.az öncede elimden bardak düşürdüm tuttuğum bardak pat diye yere çakıldı.beni çok etkiliyor bu antidepresanlar .ama asla bırakmacam busefer kendime söz verdim geçen sefer korktum bıraktım ama kez asla aynı hataya dusmucem

Nasıl başka bi saglık sorununda derdinizi anlatıyorsunuz kolum ağrıyor midem ağrıyor gibi bunuda öyle anlatacaksınız. Neden büyüttünüz kafanızda bunu onu anlayamadım, taciz eden siz değilsiniz o yüzden gerilmeyin.
Ben hatırlamak istemiyorum sadece .elbette tacız eden ben değilim ama bu konu hakkında tek kelime dahi ne duymak ne konuşmak istiyorum

Offf çok yüksek nasıl ayakta duruyosun .ben onu içsem bayılırım .bünyem zaten çok zayıf .daha önceki ilaçta 50 mg di yan etki yapmıştı uykumda bişiler diyomusum korkuyomusum flaan dedi.ben hatırlamıyorum ama .Dr söyledim zaten bunu .bu ilaç daha var onu yarım atiyorum mesela o bile beni nasıl.etkiliyor.kafam karincalaniyor.az öncede elimden bardak düşürdüm tuttuğum bardak pat diye yere çakıldı.beni çok etkiliyor bu antidepresanlar .ama asla bırakmacam busefer kendime söz verdim geçen sefer korktum bıraktım ama kez asla aynı hataya dusmucem
Ben ilacı alamazsam asla uyıyamıyorum. Kendimi bildim bileli o problemim var. İl 25mg la başladım yavaş yavaş dr 100 e çıkardı. Ben ameliyattı, tüp bebekti, fibromiyalji idi çok ilaç kullandım.Heralde ondan artık ağır gelmiyor. Mesela 1 saat önce içtim şimdi geldi uykum. Ama ilk aldığımda 15 dk sonra uykum çok feci gelmisti 😊Sakın bırakmayın zamanla bünyenizde alıscak merak etmeyin Allah şifa versin tez zamanda.

benzer yan etkiler olursa inat etmeyin, kesin kararlar almayın ilaç konusunda. İlacın size iyi gelmesi lazım, iyi gelmiyorsa hemen ilacı yazan doktora gitmeniz gerekir

doktorun çıkarken söylediği cümleye sıkılmanız çok normal, hatta uykularınızın kaçması da çok normal, şimdi kafanızda cümleler seçtiğinize de eminim. Bu süreç bile sizin o olayla yüzleşmeniz için gerekli. Yüzleşebilirseniz geride bırakıp tamamen iyileşme şansınız var, yüzleşmezseniz ömür boyu çekecekseniz, doktor sizi zorlamaz, bu kararı siz vereceksiniz

Ben anksiyetenin eşlik ettiği ağır depresyon ve post travma yaşadım 10 yıl önce. Abimin vefatını kabullenemedim. Bu tanıları okb ve insomnia eklendi sonra. Belki 10 psikolog 5-6 psikyatarist değiştirdim. Şu anda da psikolog arkadaşlarım var. Öncelikle şu saçma yeni diziyi kesinlikle izlemiyorum çünkü bütün uzman arkadaşlarım acayip nefret ettiler. Biz böyle düşünmüyoruz böyle hissetmiyoruz diye. Tavsiye etmiyorum izlemeni.

Uzman seni yaşadıklarınla yargılamıyor. Hikaye arasında seni kurtarabileceği noktalara odaklanıyor. Sen pirinçsin içinden taş seçiyor, pirincin cinsi umrunda değil , düşündüğü taşı çıkarmak. Sen desen ki ben yıllarca hayat kadınlığı yaptım, partilere gittim, direk dansları yaptım ,her türlü insanla yattım falan o zaman dahi o seni yargılamayacak. Çünkü sen rahatsız olduğun için ordasın, sen yapamadığın için , dayanamadığın için oradasın. Psikayatrist adam düşene tekme atmak için 10 yıl okumadı. O seni dinleyip öğrenerek toplamaya çalışacak. Bu yüzden sana olayı soracak ve senin hissettiklerini isteyecek. Yalan söyleyebilirsin, anlatmayabilirsin, geliştirebilirsin bunlar sadece senin kötülüğüne yarar. Taşlarını gizleme çıkar ki temizlesin adam.

Beni yaşlı bir psikayatrist topladı. 3. yılımda komple ilacı bıraktık. Ara sıra okb yoklar beni. Son bir yıldır inanılmaz stresli ve zor günler geçiriyorum. Çaktırmadan çıkıyor alttan alttan. 10 yıl oldu hala onun öğrettiklerini yapıyorum. Hala kendimi ritüeli bozmaya zorluyorum ve kulağımda hocanın yapıştır gitsin kııız sesi çınlıyor 😊 Korkma doktorundan , gerçekten çok iyi gelecek sana.

Bugün gittim psikiyatriye ,okb den sonra yeni teşhis anksiyete, anlattım durumumu bana tacizemi ugradin dedi 😔 bi an afalladim sessiz bı şekilde başımı sallayıp evet dedim , itiraf ettim ama, rahatsız olduğumu anlamış olacak ki üstüme gelmedi , ilac yazmış 3 kutu biri damla bugün almadım halim dermanım kalmadı yarın alicam .tam çıkmak üzereyken ,bana ilacının bitmesini bekleme hemen gel hikayeni dinleyelim diyip gülümsedi . Ne dinlicekmiski ben neyi anlaticakmisim .şimdiden içimi korku kapladı kızlar.sizce bana ne diyicek .ben hayatım hakkında konusmak istemiyorum 24 yaşına gelmişim kimseye bişi anlatmamisim bu saaten sonra neyi kime anlaticam ben napicam bişi söyleyin lütfen
Canım benim sen sadece git.. Gerisi gelecektir düşünme bunları.. O sorar sen istediğini söylersin istemediğini söylemezsin.. 24 yaşında genç bir kadınsın sonuçta kimse seni birşeye zorlayamaz ki ne istersen onu konuşursun sıkma tatlı canını 😍

Birkaç şey söylemek istiyorum size, umarım doğru bir şekilde ifade edebilirim kendimi. Öncelikle yeni bir yola çıkıyorsunuz ve bu yolda size başarı dilerim ❤

Bazen beynimiz, biz farkında olmadan bazı şeyler yapar. Misalen, sizin kesinlikle taciz olayını anlatmak istemediğinizi biliyoruz, ancak anlatmayı da bir nevi kabul etmişsiniz ve bunu nasıl yaptığınızı anlamamışsınız, bu beyninizin yardım çağrısıdır. Yani aslında artık içinizden atıp kurtulmak istiyorsunuz, fakat bu durumun henüz farkında değilsiniz. Tedaviyi bırakmak istememeniz de bunun bir göstergesi ayrıca. Ki bu cidden olumlu bir şey, güzel bir başlangıç.

Hiç merak etmeyin, siz zaten mülakat yapar gibi oturup baştan sona bir hikaye anlatmayacaksınız. Yeri gelecek tıkanacaksınız, doğru kelime arayacaksınız vesaire. Doktorunuz size doğru soruları sorarak yönlendirecektir. Kendinizi akışa bırakıp, ister başından ister ortasından anlatmaya başlarsınız, gerisi gelir.

Bir psikiyatrın/psikoloğun tavrı, herhangi bir insanın tavrı gibi değildir. Herhangi birine bazı şeyleri anlatınca berbat hissedebiliriz, fakat bir psikiyatr/psikolog bu etkiyi yaratmaz. Tam tersi, rahatlatıcı bir tavrı vardır ve sizi asla yargılamayacağını bildiğiniz için, düğüm düğüm bilinçaltınızı çözerken çok rahat edersiniz.

İlaçlarınızı bırakmayın, gündelik hayatınızı etkileyen bir durum gelişirse bunu hemen bildirin doktorunuza. Tedavinizi düzenleyecektir. Korkacak hiçbir şey yok inanın, her şey güzel olacak sizin için. Sevgiler ❤

Ne bilim hikayeni anlatirsin diyince beni bi korku sardı . Ben uyku ilaci yazar yollar saniyodum bunları beklemiyodum
bence sizi dinletecek biri bulmusken kaybetmeyin. bu hayattaki sansiniz olabilir. size yarin anlatin denmemis. caniniz ne zaman isterse o zaman anlatirsiniz. kendinizi baskı altına sokmayin. zaman verin. ama görüşmeleri kesmeyin. bol sans.

Bu sıkıntılarindan kurtulman icin bu sana bi isaret olabilir
Sen normalde asla anlatmam dedigun seyi doktorun sormus. Tekrar sorarsa anlatmaya calis. Bu ruh halinden kurtulursun ozaman. Belkide ilerde iyiki diceksin
Soyle dusun sonucda o bi doktor ve bidaha gormicem onu. Akraban arkadasn ilerde bunu sana tekrar edip seni uzecek biri degil.
Boyle icine attigin surece ileri boyutlara gidebilirki. Bence suanda bile var. Anlatmadigin halde baya kotu hissediyosun kendini.

Eğer anlatmaya cesaretin yoksa, ya da halin yoksa şöyle yapabilirsin
İçinde ne varsa yaz. Doktora onu ver. Olmaz mı?

İyileşmek istiyorsanız, daha iyi olmak istiyorsanız, oğlunuzun sağlıklı bir annesi olsun istiyorsanız anlatmak zorundasınız.

Söylediğim kitapta kurban rolünden çıkmak gerektiğini, yüzleşmek gerektiğini, eğer o kişiyle yüzleşilecek gibi değilse kağıda yazarak içindekileri o karşında varmış gibi dökmek gerektiği gibi bilgiler yazıyordu. Zaten sen ilk adımı atmışsın psikolog biliyor gerisi gelsin ve huzura kavuş. Umarım 🙏

Eskiden hem okb hem de anksiyetem vardı. Bir derdi sıkıntısı olduğunda ailesine bile direkt söylemeyen biriyken psikologuma her şeyimi anlattım. Tüm travmalarımı konuştuk. İnanır mısınız üzerimden yılların yükü kalktı. Hepsi gözyaşlarımla akıp gitti sanki. Karşınızdaki bir uzman bunu unutmayın lütfen. Konuşulan her şey orada kalacak
Bir uzmanla bunu halletmek ne kadar zamaninizinaldi peki bende ilk seans icin randevun aldim en iyisi gulseren hanim ama malum 18000 tl seaansi

İlaçlar iyi geliyor en azından zihnim boş.ha bugün kaza yapicaktim neredeyse o ayrı mesele .motor kullanırken çöp konteynerine carpacaktm az kalsın.sersemletiyor beni .ama genel anlamda iyi hissediyorum kendimi.doktorumla ozmana kadar paylaşırım belkide
Bence ilaçları kullanırken mümkün olduğunca araç kullanmayın.

Back
X