Okb anksiyete

İnternetten sebeplerini araştırabilirsiniz. Çevresel, biyolojik faktörler sebepleri. Çocuğunuza bu anlamda çok iyi destek olun lütfen🙏

Doktor sizi tanimiyor, bu is icin egitim almis, uzman bir kisi. Ve yasadiklariniz nolursa olsun sizi yargilamak icin degil yardim etmek icin karsinizda. Bunlari dusunerek gidin. Zaten o ne zaman hangi sorulari soracagini bilir, karsilikli iletisiminiz buna yon verecektir.

Siz zaten tüm anlık duygularınızı ve sorunlarınızı burda sürekli anlatıyorsunuz psikyatra anlatmak mı zor geliyor bu kadar ? Burada her türlü psikolojiye sahip insandan ne acımasız tepkiler gördüğünüz halde sürekli konu açarken konunun uzmanından kaçmak o kadar mantıksız ki. Bunu anlamıyorum cidden
Burada her şeyi anlattığı ne malum demek ki anlatmak istemediği şeyler var.İnsanları yargılamak ne kolay ya biraz empati kurun

Doktor sizi tanimiyor, bu is icin egitim almis, uzman bir kisi. Ve yasadiklariniz nolursa olsun sizi yargilamak icin degil yardim etmek icin karsinizda. Bunlari dusunerek gidin. Zaten o ne zaman hangi sorulari soracagini bilir, karsilikli iletisiminiz buna yon verecektir.
İlaçlar iyi geliyor en azından zihnim boş.ha bugün kaza yapicaktim neredeyse o ayrı mesele .motor kullanırken çöp konteynerine carpacaktm az kalsın.sersemletiyor beni .ama genel anlamda iyi hissediyorum kendimi.doktorumla ozmana kadar paylaşırım belkide

Burada her şeyi anlattığı ne malum demek ki anlatmak istemediği şeyler var.İnsanları yargılamak ne kolay ya biraz empati kurun
Yargılamadım ki. Asıl burda insanlar acımasız konunun uzmanına anlatmak çok daha doğru bir adım olur demek istedim. Çünkü konu sahibinin aile içinde zorlandığı olayları burda anlatıp destek beklediğini ve çaresizliğini biliyorum.

Bence kesinlikle anlatmalısın.bu seni yıllar içinde nasıl etkilemiş belli ki.içinde kaldıkça sorun büyümüş.bence bu senin için bir umut.anlat belki de çare olacak.bu şansı değerlendir bence

Yargılamadım ki. Asıl burda insanlar acımasız konunun uzmanına anlatmak çok daha doğru bir adım olur demek istedim. Çünkü konu sahibinin aile içinde zorlandığı olayları burda anlatıp destek beklediğini ve çaresizliğini biliyorum.
Ben yanlış anladım o zaman kusura bakmayın

Bir de doktorla etkileşimin iyi olması gerekiyor, sana olumlu geri bildirimler vermesi lazım ki danışan da rahat ve iyi hissetsin kendini. Ben şahsen ilgisiz, negatif geri bildirimler aldığım bi doktora gitmek istemem.

Bugün gittim psikiyatriye ,okb den sonra yeni teşhis anksiyete, anlattım durumumu bana tacizemi ugradin dedi 😔 bi an afalladim sessiz bı şekilde başımı sallayıp evet dedim , itiraf ettim ama, rahatsız olduğumu anlamış olacak ki üstüme gelmedi , ilac yazmış 3 kutu biri damla bugün almadım halim dermanım kalmadı yarın alicam .tam çıkmak üzereyken ,bana ilacının bitmesini bekleme hemen gel hikayeni dinleyelim diyip gülümsedi . Ne dinlicekmiski ben neyi anlaticakmisim .şimdiden içimi korku kapladı kızlar.sizce bana ne diyicek .ben hayatım hakkında konusmak istemiyorum 24 yaşına gelmişim kimseye bişi anlatmamisim bu saaten sonra neyi kime anlaticam ben napicam bişi söyleyin lütfen
Gecmiş olsun.Okb zordur .Lütfen tedavını aksatma.Yıllardır tedavı goruyorum.

Okb hayattan koparır ınsanı .Süreklı beynını mesgul et ilac verırse başla.Zararlı ,kilo yapıo ,mal yapıo diyenşer çıkacaktır karşına.Sakın dinleme onları .

Okb hayattan koparır ınsanı .Süreklı beynını mesgul et ilac verırse başla.Zararlı ,kilo yapıo ,mal yapıo diyenşer çıkacaktır karşına.Sakın dinleme onları .
Yok busefer bırakmam..iki saattir şarj cihazımi arıyorum bulamıyorum .gerçekten sersemletiyor ama .busefer kesinlikle tedaviyi yarım birakmaya niyetim yok

Back
X