- 15 Ekim 2016
- 6.863
- 12.377
- 248
- Konu Sahibi haticecyln
Acilen okb tedavisine başlayınherkese merhaba.kendimi bildim bileli okb olduğumu belirtmem lazım sağlıklı yorumlar yapabilmeniz için.deprem korkusundan arkadaşta kaldım.evim 12 katlı ben 8.kattayım.arkadaşımın ise evi 10 katlı 10.katında oturuyor bişey olsa en azından üzerimize sadece tavan düşer dedik bu gece onda yatayım dedim.arkadaşım iyi.nisafirperver biridir ama eşi ve en büyük oğlu hapiste.bir tane liseye giden oğlu vardı evde bir de 4 yaşında kızı.neyse yatağımı hazırladı yattıım.arkadaşım da kızı da aynı odada kaldık.oğlu kendi odasındayı.
şimdi bundan sonrasını yazmak....inanın benim için de zor ve saçma geliyor düşğnce ama neden olmuş olmasın ki diyor? kim diyor biliyor musunuz beynimin kıvrımlarında dolaşan ince kıvrak bir yılan.gece uyuduğumuzda oğlu gelmiştir yanımıza beni bir şekilde bayıltmış olabilir ve bana tecavüz etmiş olabilir.arkadaşım da buna göz yummuş olabilir veya onun da haberi olmamıştır.hiçbir şekilde anlayamam ki tecavüze uğradığımı.aslında akşam burda yatarkrn aklımda bu düşünce yoktu ama sabah aklıma geliverdi birden pekala da mümkün görünüyor bu durum neden olmasın.aile biraz suça meyilli böyle biriylr neden arkadaşsın diyeceksiniz arkadaşım çok sıcakkanlı ve deprem gibi bir afette insan bir destek arıyor.
kusura bakmayın uzattım.sizce tecavüze uğramışsam haberim olur muydu?
İnsanları zan altında bırakmayın bu resmen iftira atmak
Size dar gününüzde kapısını açmış arkadaşınızdan uzak durun her iki taraf içinde en doğrusu
Ayrıca hapse giren her insan tecavüzcü değildir
Hapse giren insanların ailelerinin de potansiyel suçlu olduğunu düşünmek çok saçma
Durumunuzu anlıyorum ve çok hassas bir konu biz burda size yardımcı olamayız
Tedavi olmalısınız