Okb kaygi bozuklugu anksiyete panik atak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Arkadaslar mrb yaklasik 4 yildir tedavi goruyorum panik atak ve anksyette daha sonra tedavimi yarida biraktim gecti die sonra tekrarladi ve daha once hafif olan okb cok agirlasti 1ay cok agladum agir gecirdim halende var dr tejrar gittim okb teshisini koydu atlatan varmi tedavi oluyorum ama gunumu zehir ediyor sanki

Arkadaslar mrb yaklasik 4 yildir tedavi goruyorum panik atak ve anksyette daha sonra tedavimi yarida biraktim gecti die sonra tekrarladi ve daha once hafif olan okb cok agirlasti 1ay cok agladum agir gecirdim halende var dr tejrar gittim okb teshisini koydu atlatan varmi tedavi oluyorum ama gunumu zehir ediyor sanki
Merhaba çok geçmiş olsun. İlacınızı alıyormusunuz?

evet aliyorum ama etki ettigini anlayamiyorum eskisi gbi degilim ama takinti gelecek korkusu daha takintilarim var
Evet ilaç etki etmeye başladığı zaman da gelecek kaygısı yaşıyoruz. Zamanla hepsi geçecek bence allah şifa versin.

Bende de var ve hiç tedavi olmadım ilaç almamı da istemiyor yakınlarım bizle beraber atlatabilirsin diye ne yapacağımı bilemiyorum

Bende de var ve hiç tedavi olmadım ilaç almamı da istemiyor yakınlarım bizle beraber atlatabilirsin diye ne yapacağımı bilemiyorum
Kendine eziyet etme çok ağır değilse sabret ama ilaç gerekiyorsa iç kimse seni anlamaz ne çektiğini bilmez bu OKB tam geçti bitti derken ansızın birdaha ortaya cikar

Çok illet bişey okb de diğerleri gibi benim de düşüncelerimde takıntı var istenmeyen düşünceleri beynimde engelleyemiyorum ilaç alıyorum üstelik 2 yıldır kullanıyorum ara ara iyi oluyorum sonra ne oluyorsa hoop yeniden başa sarıyor Allah yardımcımız olsun

Çok illet bişey okb de diğerleri gibi benim de düşüncelerimde takıntı var istenmeyen düşünceleri beynimde engelleyemiyorum ilaç alıyorum üstelik 2 yıldır kullanıyorum ara ara iyi oluyorum sonra ne oluyorsa hoop yeniden başa sarıyor Allah yardımcımız olsun
Amij insallah evet cok kotu birsey bende ilac aliyorum gunde4tane

Benı de bır donem okb çok zorlamıştı. Tum gunum mahvoluyordu bu yuzden. Hıçbır şey yapamıyordum. Sonra kitap araştırdım Takıntılarla Başa Çıkma: Obsesif Kompulsif Bozukluğunuzu Kontrol Altına Almanın Yolları bu kıtabı buldum ve okudum. O gun bugundur rahatım. Kıtap sızı nasıl dusunmenız gerektıgı hakkında yonlendırıyor ve de bılgılendırıyor.

4 tane ile biraz iyi misiniz ben 2 tane Bi tane de kaygı giderici var yeşil reçeteli hiçbir işe yaramıyor
Suana kadar birsey hisswtmedim okb zor gecen bir rahatsizlikmis bakalim drumun dediklerine uyuyorum herkesin okb derece si farklidir sz nasilsiniz

Back
X