OKB ( Obsesif )

Bende var canım dönem dönem baş etmesi kolaylaşıyor. Bazen zorlaşıyor. Bende kaygı bozukluğu olarak çıkıyor ortaya. Düşüncelerimin önünü kesemiyorum

Siz neler yasıyorsunuz
Ben de baş dönmesi sanki düşecek gibiyim mide bulantısı tuvalet ihtiyacı sürekli kilo verme kalp tarafında hep sol tarafta ağrı uyuşma sırt ağrısı kürek kemiği ağrısı bazen üşüme bazen sıcak basması çarpıntı gerçekten çok zor vücudumdaki gördüğüm yada ağrıyan bir yeri hep kötüye yorma zihin bulanıklığı

Gunboyu mu sürüyor peki

Anladım Benım gün boyu sürüyor uykularınız nasıl
Uykum çok düzensiz canım uykuya daldıysam uyu duysam sıkıntı yok ama bi uyuyamama aklıma düştüyse sabah namazına kadar gözler açık dön dön dur siz ilaç alıyormusınuz ben ekim ayından bu yana böyleyim doktor ilaç verdi ama direniyor um herhalde başlayacam

Ben Paxera kullanıyorum 40 mg rexapin bir de başka ilacım var daha önce ilaç kullanmısmıydınız
Evet canım 13 yıl kullandım ara ara doz yükseltti düşürdü geçen sene kasım ayında tamamen bırakmıştım bu sene ekin ayından beri hortladı bakalım hayırlısı ilaç kullanırken bu ataklar sık oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…