Nasıl oldun canımBu durumu kimler nasıl yaşadı biraz benimle paylaşabilir mi ?
Bir gün iyiyim bir gün kötü sen nasılsınNasıl oldun canım
Ben de bu aralar kötüyüm ilaç ne kullanıyorsunBir gün iyiyim bir gün kötü sen nasılsın
Ben Paxera rexapın ve lyrıca kullanıyorum Senın sadece lustral mıLustra sen
Ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuuzBen Paxera rexapın ve lyrıca kullanıyorum Senın sadece lustral mı
İçim sıkılıyor Hıc bır seye hevesım yok zaman gecmıyor mıdem bulanıyor Tıtrıyorum bazen çok yorgunumNe gibi sıkıntılar yaşıyorsunuuz
Siz neler yasıyorsunuzNe gibi sıkıntılar yaşıyorsunuuz
Ben de baş dönmesi sanki düşecek gibiyim mide bulantısı tuvalet ihtiyacı sürekli kilo verme kalp tarafında hep sol tarafta ağrı uyuşma sırt ağrısı kürek kemiği ağrısı bazen üşüme bazen sıcak basması çarpıntı gerçekten çok zor vücudumdaki gördüğüm yada ağrıyan bir yeri hep kötüye yorma zihin bulanıklığıSiz neler yasıyorsunuz
Gunboyu mu sürüyor pekiBen de baş dönmesi sanki düşecek gibiyim mide bulantısı tuvalet ihtiyacı sürekli kilo verme kalp tarafında hep sol tarafta ağrı uyuşma sırt ağrısı kürek kemiği ağrısı bazen üşüme bazen sıcak basması çarpıntı gerçekten çok zor vücudumdaki gördüğüm yada ağrıyan bir yeri hep kötüye yorma zihin bulanıklığı
Gün içerisinde ara ara yoğunlaşıyor mesala şuan çok iyiyken 2 saat sonra tepe taklak olabiliyorumGunboyu mu sürüyor peki
Anladım Benım gün boyu sürüyor uykularınız nasılGün içerisinde ara ara yoğunlaşıyor mesala şuan çok iyiyken 2 saat sonra tepe taklak olabiliyorum
Uykum çok düzensiz canım uykuya daldıysam uyu duysam sıkıntı yok ama bi uyuyamama aklıma düştüyse sabah namazına kadar gözler açık dön dön dur siz ilaç alıyormusınuz ben ekim ayından bu yana böyleyim doktor ilaç verdi ama direniyor um herhalde başlayacamAnladım Benım gün boyu sürüyor uykularınız nasıl
Cipralex10 mg bende ödem yapmıştı daha önce siz ne kullanıyorsunuz ne zaman başladınız ilacaİlaç kullanıyorum ben siz neden kullanmıyorsunuz başlayın bence ilacınız ne
Ben Paxera kullanıyorum 40 mg rexapin bir de başka ilacım var daha önce ilaç kullanmısmıydınızCipralex10 mg bende ödem yapmıştı daha önce siz ne kullanıyorsunuz ne zaman başladınız ilaca
Ben de en ufak vücudumda olan bir ağrıyı kötüye yoruyorum yoğunlaşınca oraya bu sefer daha çok artıyorGün içerisinde ara ara yoğunlaşıyor mesala şuan çok iyiyken 2 saat sonra tepe taklak olabiliyorum
Evet canım 13 yıl kullandım ara ara doz yükseltti düşürdü geçen sene kasım ayında tamamen bırakmıştım bu sene ekin ayından beri hortladı bakalım hayırlısı ilaç kullanırken bu ataklar sık oluyor muBen Paxera kullanıyorum 40 mg rexapin bir de başka ilacım var daha önce ilaç kullanmısmıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?