Kendime gelince diyorum bu kadar mı zayıf karaktersin 40 yaşında kadınsın nasıl bu kadar zayıf olabilirsin ama düşünce susmuyor beynimde zihnimdeBen de en ufak vücudumda olan bir ağrıyı kötüye yoruyorum yoğunlaşınca oraya bu sefer daha çok artıyor
Şu an ilaç kullanmama rağmen var ne zaman olacağı belli olmuyor evlimisiniz çocuk var mı çocuklarla daha zorEvet canım 13 yıl kullandım ara ara doz yükseltti düşürdü geçen sene kasım ayında tamamen bırakmıştım bu sene ekin ayından beri hortladı bakalım hayırlısı ilaç kullanırken bu ataklar sık oluyor mu
Evliyim canım 3 tane Rabbim acılarını göstermesin küçüğüm 3 yaşında diğerleri büyük şükür sizde kaç çocuk var ne zamandır ilaç kullanıyorsunuz birde adet gününe yakın daha da artıyor benim şikayetler sizde de oluyor muŞu an ilaç kullanmama rağmen var ne zaman olacağı belli olmuyor evlimisiniz çocuk var mı çocuklarla daha zor
Evliyim canım 3 tane Rabbim acılarını göstermesin küçüğüm 3 yaşında diğerleri büyük şükür sizde kaç çocuk var ne zamandır ilaç kullanıyorsunuz birde adet gününe yakın daha da artıyor benim şikayetler sizde de oluyor mu
Rabbim bir an önce şifa bulamamızı nasip etsin gerçekten çok zorBende de 2 tane adete yakın artıyor Benım de 2 sene olacak ılaca baslayalı
Amin bir gününüz nasıl gecıyor akşam mı sıddetlı oluyor gündüz muRabbim bir an önce şifa bulamamızı nasip etsin gerçekten çok zor
Benim genelde sabah kalıknca başlıyor akşam yatana kadar devam ediyor günü kurtardığım zaman benden mutlusu yokAmin bir gününüz nasıl gecıyor akşam mı sıddetlı oluyor gündüz mu
Aynen öyle malesef günü kurtarmaya çalışıyorum ben deBenim genelde sabah kalıknca başlıyor akşam yatana kadar devam ediyor günü kurtardığım zaman benden mutlusu yok
Aynen öyle malesef günü kurtarmaya çalışıyorum ben de
Bir haftada 2 kılo verdım 50 varımdır 39 kıloya düştüğümü bılırım sizAtak zamanı çok kilo veriyor musunuz şuan kaç kilosunuz
Bir ayda 7 kilo verdim 69 civarı geliyor um sizinde sol tarafınızfa ağrı çok oluyor kalbinizdeBir haftada 2 kılo verdım 50 varımdır 39 kıloya düştüğümü bılırım siz
Bazen oluyor daha çok uyuşma oluyor günlük ıslerınızı nasıl yapıyorsunuzBir ayda 7 kilo verdim 69 civarı geliyor um sizinde sol tarafınızfa ağrı çok oluyor kalbinizde
Bazen çok detaya giremiyom yemek bulaşık biraz da ortalık topladıysam Allah'a şükür şuan inanılmaz bi baş ağrısı uyuşma Allahım sabırBazen oluyor daha çok uyuşma oluyor günlük ıslerınızı nasıl yapıyorsunuz
Merhaba nasıl oldunuzBazen çok detaya giremiyom yemek bulaşık biraz da ortalık topladıysam Allah'a şükür şuan inanılmaz bi baş ağrısı uyuşma Allahım sabır
Nasıl olayım bu ay özel günüme yakın çok zorlandım bugün 4 cü günüm halen çokta iyi değilim sizler nasılsınızMerhaba nasıl oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?