Bisiler deyin lütfen. Nasilatlatiyotsunuz
kabulleniyorum ama bazen dayanamıyorum geeleri uyumadan sabah oldu mu bedenim ruhum rahatlayamıyor. Allahım sen sabır ver
Biri beni cagirmis hemen geldim:)17 senedir okb hastasiyim ansiyete bozuklugumda 7 sebedir var.ben bu hastaliklar yuzunden hamile kalamadim tedaviye basladim ay hamile kalmisim hemen ilaci kestiler psikiyatrim sana en iyi ilac yuruyus demisti.ilk zaman kabullenmek zor oldu ama duzenli yuruyunce hamilelige adapte oldum.icin daraldimi sana en guzel ilac yuruyus inan oyle rahatlarsin ki.ben simdi tekrar hamileyim hergun yine yuruyorum hastaliklarimin uzerine gitme fikri beni cok rahatlatiyor.daralma canim inan hepsi geciyor.mide bulantilarinda hamilelikten.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Biri beni cagirmis hemen geldim:)17 senedir okb hastasiyim ansiyete bozuklugumda 7 sebedir var.ben bu hastaliklar yuzunden hamile kalamadim tedaviye basladim ay hamile kalmisim hemen ilaci kestiler psikiyatrim sana en iyi ilac yuruyus demisti.ilk zaman kabullenmek zor oldu ama duzenli yuruyunce hamilelige adapte oldum.icin daraldimi sana en guzel ilac yuruyus inan oyle rahatlarsin ki.ben simdi tekrar hamileyim hergun yine yuruyorum hastaliklarimin uzerine gitme fikri beni cok rahatlatiyor.daralma canim inan hepsi geciyor.mide bulantilarinda hamilelikten.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
17 yildir donem donem anksiyete, okb, p.a. ile savasiyorum.
Hamileligimde hortlamadi cok sukur.
Bence hapi hemen biraktiginiz icin psikolojik olarakda etkilenmis olabilirsiniz.
O sikintilariniz sanirim hamilelik kaynakli, ben hamilelikte ne sikintilar yasadim buralara yazsam okumaya sikilirsiniz, gece uykusu huzursuzluk had safhada oluyor zaten.
Durru meknun kasidesi cooook faziletli ve faydali. Net den de bulabilirsiniz taviye ederim. 7 kez lokman suresi 7 kezde hucurat suresi de ayni sekilde, bebeginiz icinde cok iyi olur.
Kuzunuzla gecireceginiz gunlere adapte olun.
Ayrica kaygilarim arttiginda bende aksam ustu vaktini sevmem, zaten sikintilarinda artabilecegi bir zamandir o.
Bol bol dua etmenizi tavsiye ederim. Hayirli saglikli dogumlar...
herkese teşekkürler.
uyku sorunumu Allahın izniyle atlattım gibi, kafam rahatlayınca mide bulantım da çok azaldı. ben sadece korkuyorum, işte bugunu geçirdik yarın ne olacak, sabah kalkarken bugunu nasıl geçireceğim neler yaparak geçireyim falan diye, ama onun da üstesinden zamanla geleceğim. bebeğimiz o kadar güzel zamanda geldi ki, eşim terfi aldı, benim terapilerin sonuna geliyorduk, yaz mevsimi benim için çok zor geçiyor kışa denk geldi hamileliğim.İnş bu sıkıntılarda geçecek. doktorumun dediklerini sizinle de paylaşmak istiyorum benim gibi olanların içine bi nebze de olsa su serpersem ne mutlu bana.
gündüzleri mantık akşamları duygu zamanı imiş. her insan akşama doğru biraz değişik hissedebilirmiş. diyet yapmanın akşamları daha zor oldugundan örnekledi. vücüt tam rahatlamaya hazırlandığı zaman bu sıkıntılar kendini gösterebilrmiş. kafamız ne kadar rahat olursa hamilelik sıkıntıları o kadar azalırmış. biliyorum bunların hepsini biz de biliyoruz. ancak bunu bi doktor söylediğinde daha ikna edici oluyor benim için. benim en büyük talihsizliğim, sıkıntılı anlardaki tepkilerim hamilelikle aynı belirtiler o yüzden beni çok korkuttu. umarım kalan sıkıntıları da düzeldiğimi gördükçe hafifleteceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar yine portladı benim sıkıntı. sanırım artık hamilelikten oldugunu ancak benim kişiliğimden dolayı biraz daha arttığını düğşünüyorum ama bu bişi değiştirmiyor. dayanamıyorum herşey zor geliyor. uyuyorum uyuyamıyorum günüm günüme uymuyor ne yapacağım bilemiyorum. sadece dua etmeye çalışıyorum
gunduzleri süper geçerken akşamüstü bi huzursuzluk ruh sıkıntısı giriyor içime dayanamıyorum ben. ben hala bilemedim hamilelikten kaynaklanan sıkıntı mı yoksa eski rahatsızlıgımdan mı. kim ne dese de tam inananamıyorum. kendimi ikna edemiyorum. zira midem çok rahatken sıkıntı basınca hemen bulantı öğürme ishal oluyorum anında. doktorun dediği gibi telkin etmeye çalışıyorum kendimi anı düşünmeye bunun geçeceğine kendimi ikna etmeye çalışıyorum. huzursuzluğun her insanda olabileceği geçecegı bugun geçmezse yarın geçecegi gibi cümleler kuruyorum olmuyor. kendimi bi işe adapte etmeye çalışıyorum içimden gelmiyor zorlamam mı lazım bilemiyorum. kızlar ne olacak bilmiyorum delirmek üzereyim eşime benden ayrıl benimle ugraşma diyorum Allaha yalvarıyorum al canımı diye kapatın beni bi yere uyutun diyorum sakin olamıyorum ne yapacağım ben nasıl olacak ne olacak . bugun geçse sürekli yarından korkuyorum nasıl atlatacağım
daha önce başka bi topicte de bahsetmiştim ama daha ayrıntılı olsun istedim.
1 senedir okb ve anksiyete tedavisi görüyordum sonuna yaklaştıgımız aylarda hamile kaldım ve pat diye doktorum hapı kesti. şimdi haftalardır süregelen bi mide bulantısı iç sıkıntısı var. psikologun dediğine göre çok da onunla alakalı değilmiş hamileleik sıkıntılarıymış, ama ben korkup başka şeylerle birleştirince panik oluyorum ve belirtiler içinden çıkılamaz hale geliyor. özellikle akşam üstü aynı saattlerde hergün daha da azıyor. en sonunda doktor pasiflora verdi o saatlerde iç biraz rahatlatabilir bi yan etkisi de yok ama asıl düşünce sistemimizi değiştirireek işimizi halletmeliyiz dedi. doktora hak veriyorum şimdi başedebilirsem ilerde herşey için daha kolay olur ama bazen içinden çıkamayacak duruma geliyorum hele bi de uykusuzluk girince işin içine ne yapacağımı bilemiyorum kendimi toparlamaya çalışırken bu sefer de uykusuzluğun verdiği yorgunluk huzursuzluk iyice kötü oluyorum.sizler ne yapıyorsunuz nasıl başediyorsunuz lütfen bişiler söyleyin. önüme gelen herkese soruyorum sende de böylemiydi falan diye sırf eski hastalıgımla bagdaştırmayayım diye. yardım edin lütfen tükendim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?