okb ve anksiyete bozuklugu tedavısı esnasında hamile kalanlar yardım tükendim

• Konu Sahibi Konu Sahibi stak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba bende OKB hastasıyım ve hamileyim.Artık kendimi delirmiş gibi hissediyorum.Düşük tehlikesinden dolayıda 4,5 aydır evdeyim.İşe de gitmiyorum.Heyet raporları ile idare ediyorum.İlaç kullanmıyorum.Evde sürekli kendimi dinlemekten kafayı yedim.Eski halime şükreder oldum.Benim takıntılarım daha çok temizlik üzerine.Günde 5-6 defa üstümü değiştiriyorum.Çok yoruldum artık.Birde bu şekilde bebeğe de zarar veriyorum diye kendime kızıyorum.Bu hayatıma bir bebeği de ortak ettiğim için vicdan azabı çekiyorum.Doktora gitmek istemiyorum çünkü doktorum kesin ilaç verecek ve ben ilaç kullanmak istemiyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum.

geçmiş olsun ben senin yerinde olsam dokto4a gideim. Ben gidince bora Rahatliyorum. Dok5or bana )aslayacaksak 4.ayı bekleyecegiz dedi. Bi d3 haataligin geri gelmedi sadece tetikleniyor yada panik oluyorsun dedi belki sen8n de oyledir. Sana b9yle diy9rum ama bak dün iyiydim bugün yine uyuyamiyorum. Rbbimden sabır diliyorum

Benimde temizlik takıntılarım vardı. Cok iyiydim. Tedavi alıyordum.
Hamile kalınca ilacı içmedim. Anne olacağım için cok sevındım.
Ama 3.aydan sonra hayat işkence oldu. İlacın etkisi azalınca takıntı artdı her gün. Her gun saatlerlebanyo yapmakdan yoruldum. Wc ye gırmek ameliyat a gırmek gıbı korkutuyor beni.
Ne yapmalıyım bilmiyorum. Azacıkda olsa rahatlaya bilsem. Bebeye zararlı oluyorum.
Tavsiyesi olan olursa cok sevinirim

Stak merhaba, şimdi nasılsın ve bebeğin doğdu mu..iyi misin merak ettim..uyku sorunu bende de var ve bende de hamilelik planı var..bu süreçte önerebileceğin birşey var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…