Okb yi yenen var mi?

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.233
2.993
133
29
Sürekli bir şeylere takmaktan çok sıkıldım artık OKB var anksiyete panik atak bende Selactra kullanıyorum ama hafif kalıyor sanki piskolok terapisi alanlar iyi geliyor mu?

Sürekli bir şeylere takmaktan çok sıkıldım artık OKB var anksiyete panik atak bende Selactra kullanıyorum ama hafif kalıyor sanki piskolok terapisi alanlar iyi geliyor mu?
Kesinlikle yenebilirsin . Ben hamilelikte yaşadım ilaç ve terapiyle atlattım çok şükür

Kesinlikle iyi olursunuz dogru tedavi ile.hem ilac proz.c hemde pskolog tedavisi goruyorum su an hic olmamis gbiyim tekrarlarsa diye de korkmuyorum.

Bende de Okb var temizlik takıntısi birkaç yıldır ilaç kullanıyorum ama geçmiyo bıktım artık kendimi çok kötü hissedıyorum canım hiç bişey yapmak istemiyo çok uyuyorum😞

Kesinlikle yenebilirsin . Ben hamilelikte yaşadım ilaç ve terapiyle atlattım çok şükür
Merhaba bende hamileyim ve okb var. Çok sıkıltım her şeyi takmaktan. Her şeyi negativ düşünüyorum hayatımda hiç bir pozitivlik göremiyorum. Doğum sonrası daha kötü olmakdan korkuyorum. Siz nasıl oldunuz? Terapi ve ya ilaç kullandınız mı? Nasıl geçdi?

Merhaba bende hamileyim ve okb var. Çok sıkıltım her şeyi takmaktan. Her şeyi negativ düşünüyorum hayatımda hiç bir pozitivlik göremiyorum. Doğum sonrası daha kötü olmakdan korkuyorum. Siz nasıl oldunuz? Terapi ve ya ilaç kullandınız mı? Nasıl geçdi?
Sizi cok iyi anliyorum bende hamilelikte antideprasan kullandim suan bebegim 10 aylik istersen msj at konusalim

Hem terapi aldım hemde ilaç kullandım hala da kullanıyorum . Terapilere devam etmiyoruz artık . Bebek olunca bebekle uğraşmaktan bir şey düşünmeye zaman kalmıyor zaten ve inanın hepsi geçiyor . Sadece geriye dönüp baktığında keşke böyle geçmeseydi hamileliğim diyorsunuz ama geçiyor

Back
X