Okey partisi, halı saha maçları vs.

benim eşim dışarıyada çıkamaz arkadaşlarıyla ki arkadaşı kalmadı hepsini eledim...arkadaşlarıyla telefonda bile görüşemez bu konuda rahatım...adam gibi bi arkadaşı olmadığı için nişanlılığımızın ilk dönemlerinde kestim arkadaş ilişkilerini...
evlı arkadaslarıyla yada işte yanında bı bayan olan sevgılı sozlu nısanlı falan bası bı sekılde bağlı arkadaslarıyla gorusmesıne ızın verıyorum bende oda ya ev ortamı oluyo genelde eşlerle buluşmalar falan ole dısarı cıkacaklar falan olmaz yanı en fazla 2 saatlığıne halı sahaya gıder o da10-15 gunde bır arkadası kalmadı adamın valla :46::38:

Bence de 15 günde bir ayda bir normal, hem izin de alıyormuş senden,ne hoş,
ama karma gittiği ortamlara dikkat etmelisin, karma ortamlara beraber gitmeyi teklif etmelisin, ya da gitmesine izin vermemlisin, yılda bir bile olsa...

evlı arkadaslarıyla yada işte yanında bı bayan olan sevgılı sozlu nısanlı falan bası bı sekılde bağlı arkadaslarıyla gorusmesıne ızın verıyorum bende oda ya ev ortamı oluyo genelde eşlerle buluşmalar falan ole dısarı cıkacaklar falan olmaz yanı en fazla 2 saatlığıne halı sahaya gıder o da10-15 gunde bır arkadası kalmadı adamın valla :46::38:

boşver en iyisi görüşmemeleri benimde eşim bitek eniştesiyle görüşüyor oda bu ewde yoksa izin vermem :9:

Bence de 15 günde bir ayda bir normal, hem izin de alıyormuş senden,ne hoş,
ama karma gittiği ortamlara dikkat etmelisin, karma ortamlara beraber gitmeyi teklif etmelisin, ya da gitmesine izin vermemlisin, yılda bir bile olsa...

karma ortamlara girmiyor, allahtan o konuda çok rahatım. iş yerinden arkadaşlarıyla takılıyor ve hepsi erkek. kadın yok aralarında, niyet temiz :1:

benımle cıksın derım ben ıcmek mı ıstıyo ıcerım sorunn değil guzel kızlar falan cıcı mını elbıseler onada tamam sac makyaj ok zaten yapıyoruz bende geleyım de gıyın suslen gıt onunla derım ben

yok ben doğru bulmuyorum bunu. ben arkadaşlarımla biyere çıksam o gelmeye kalksa hoş olur mu olmaz. herkesin sosyal hayatı olacak tabi. dozunda olduğu sürece arkadaşlarıyla dışarı çıksın isterim. hep benle hep benle ne oyle yapışık ikiz gibi

Back
X