ay_she Herşey değişti...Herşey.. Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 13.737 42 733 İstanbul 7 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ay_she #1 Merhaba kızlaar :) ben omeydanı arast. hastanesine gidiyuorum hematoloğum için gebelik takibim içinde oraya devam etmek istiyorum okmeydanı ars. hastanesine giden ve önerebileceği kadın doğumcu olan var mı ??? randevu alırken şu doktorlar var listede hangisi bilemedım eğer tavsiye edeceğiniz biri varsa ona gideyim... 1.İkbal temel yüksel 2.Turhan özkan 3.Emine paşmkoğlu 4.Simten genç 5.Ahmet kılınçkaya yardımcı olursanzı sevinirim teşekkürler
Merhaba kızlaar :) ben omeydanı arast. hastanesine gidiyuorum hematoloğum için gebelik takibim içinde oraya devam etmek istiyorum okmeydanı ars. hastanesine giden ve önerebileceği kadın doğumcu olan var mı ??? randevu alırken şu doktorlar var listede hangisi bilemedım eğer tavsiye edeceğiniz biri varsa ona gideyim... 1.İkbal temel yüksel 2.Turhan özkan 3.Emine paşmkoğlu 4.Simten genç 5.Ahmet kılınçkaya yardımcı olursanzı sevinirim teşekkürler