Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim leventte oturuyorum ancak okmeydanı ssk kadın doğumdan randevu alabildim yarın için sigortamda yok özele gidemem ordaki doktorlar nasıl acaba bilen varsa neolur yazın
okmeydani guzel bir hastanedir aytiss.kaliteli doktorlar var bende bir iki kez gittim.benim esimin kardesi orada kadin dogum doktoru olarak gorev yapiyor.telas etmene gerek yok eminim memnun kalacaksin.herhangi bir sorun olursa bana yaz .elimden geleni yapmaya calisirim
slm dilekumur benim annemde kis çıktı hastane ve ii bir kadın doğum dr u araştırıyoruz.biz okmeydanında oturuyoruz.okmeydanı hastanesinde çalışan eşinin kardeşinin adını verbilirmisin acaba bu konuda bana yardımcı olursan çok sevinirim.acil cvp bekliyorum çünkü en kısa zamanda amaliyat gerrekli.şimdiden tşkrler
arkadaşım bem okmeydanı hastanesine yakın oturuyorum ben hiç gitmedim sen leventte oturdugunu yazmışsın levent'e yakın kagıthane devlet hastanesi var.uzm.hatice hanım var kadın dogum da ben sana oraya gitmeni öneririm..gidenler çok mennun teyzem onda ameliyat oldu.