Okmeydanı'nda 2. Ölüm

Taşlı molotolflu gostericileri iyi ezberlemişsiniz ya bravo bugüne kadar Türk polisinin gerçek teröristlere birsey yaptığı asayisi sağladığı nerde görülmüş varsa yoksa garibanlar çocuklar kendi halinde insanlar molotof alanlara hicbirsey yapmıyorlar mı yapmak mı istemiyorlar sizin gibi insanlara malzeme çıksın diye

Polisin kudreti üçbeş molotofcu teroriste yetmiyormu nasıl polismis bizimkisi cemevine ateş açmak ne demek ben vergilerimle bunları besliyorum ara sokaklarda çocuk dovmeleri için mi konusunsaniza

Eylemcilerin elinde taş,molotof var diye öldürmek gerçekten dahiyane bir fikir !!! Cemevine taziyeye giden gencin öldürülmesi de çok doğal dimi.Molotoflarla eylemi doğru bulmuyorum ama öldürülmelerinide doğru bulmuyorum tabiki.İnsanlığınızı nerede unuttunuz bu ülkede gençler çocuklar ölüyor hergün.O zaten teröristti,onun elinde sapan vardı yada diğerinin elinde molotof vardı hakettiler diye vicdanınızımı rahatlatıyorsunuz yoksa gerçekten bir vicdanınız yok mu.Ayrıca eylemlerde vatansever kesilen arkadaşlar bu ülkede teröristler öldürülmüyor onlar genelde kırmızı halı,davul zurna eşliğinde karşılanıp serbest bırakılıyor !!! Yada onlar ellerinde apo posterleri,sözde kürdistan bayraklarıyla etrafı yakıp yıkarken müdahale bile edilmiyor,uzaktan izleniyor.Aynı hassasiyeti,sözde vatanseverliğinizi bu konulardada görmek isteriz lütfen.Aynı performansı bekleriz.

Polisin kudreti üçbeş molotofcu teroriste yetmiyormu nasıl polismis bizimkisi cemevine ateş açmak ne demek ben vergilerimle bunları besliyorum ara sokaklarda çocuk dovmeleri için mi konusunsaniza

sızın savundugunuz masum adamlar dun bır parça tesırlı bombayı atıp 7'si polis 9 kişinin yaralanmasına sebep oldular ve 1'i öldü!!!!!!!!! vicnanınız rahatmı savundugunuz adamlar ortalıgı yakıp yıkarken de çıkıp bana vıcdan muhasebesı yapmaya kalkışıyorsunuz!!!!bence fazla konusmaya gerek yok!!!!!! ben sokakta şiddet yapan eylemcıye asla acımam ama sokakta masum ınsana şiddet uygulayan ölümüne sebep olan poliside acımamki ceksın cezasını şimdiye kdrda hep bunu savunmusumdur sız haksızda olsa sokaktakı o hayvanlara destek cıkıyorsunuz ama ben haksız oldugu zaman polisleri desteklemıyorum sızınle aramdakı fark bu!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Ben yorumları okuyorum da sizler nerden görüyorsunuz bilmiyorum kimse bomba atan kişi masumdur demedi yargilanmasin cezasini çekmesin demedi...

O eylemci de bir cinayet işledi ve cinayetle yargilanmali... Polis de bir can aldi ve cinayetle yargilanmali!!!

Polis öldürünce suçlu eylemci, eylemci öldürünce suçlu yine eylemci insanlar buna karsi sadece... Polis de suçlu o bombayi atan cani de suçlu!

İkisi de elindekinin ne olduğunu biri attiginda diğeri de havaya dahi siktiginda sonuçlarinin ne olacagini biliyor !!! İkisi de savunulamaz...

Polis suçlu ama eylem yapmayacaklardi ya da polis müdahale etmeseydi eylemci bombayi atmazdi mantigiyla konuşanlar varsa allah akil fikir verir yardimcisi olur umarim en kisa zamanda kendisine
...

Son düzenleme:
Ve bu devlet polisi bulamadik diyip üstünü kapatıp ama o eylemcileri tek tek tespit ederse eğer o zaman göreceğiz asil gerçeği!!!

O güzide teknolojileri bir tek kendi cikarlarina calisiyor mu calismiyor mu göreceğiz...

Kendileri anlatacaklar bize nasil bir hükümet nasil bir polis teskilati olduklarini merakla bekliyorum...

Son düzenleme:

Yazdığımı okudugundan eminmisin sen yukarda bak ne yazmışım ben molotof alanlara terörist demişim hani söyleyecek bir arguman nız yok da bilerek mi yapıyorsunuz anlamadım ki bu ülkede hoşuna gitmeyen yasaları protesto etme hakkına sahipsin polis neden molotofcuları yakalamiyor bu polisin kudret protesto eden insanları kör etmek mi çocuk öldürmek mi gaz fişeği atmak mı cemevine ateş açmak mı
bu olaylar gördüğün gibi kapasiten el veriyorsa münferit değil nerde bu molotofcular nerde bu devlet
iki ölü var molotofcular niye yakalamiyor

Son düzenleme:

Yazımı iyi okumadınız sanırım elinde molotof vs.eylem yapan insanları savunmuyorum kesinlikle.Ama her öldürülene o zaten terörist,elinde sapan var,yok efendim molotof var diyerek ölümleri haklı göstermeye çalışanlara lafım.Gerçekten insan olan polislerin bu hale halkla karşı karşıya getirilmesine üzülüyorum ama bilerek isteyerek insanların kafasına isabet alıp gaz fişeği atan polise de asla üzülmem.Örneklerini fazlasıyla gördük malesef.Cemevine taziyeye giden yerde kanlar içinde kalan insan,ölen insan onun suçu neydi söyler misiniz.Arada kaynadımı diyeceksiniz.Biraz insaf tamam polis eşiniz ama ölen masum insanları kim geri getirecek.Eylemlerde kendini bilmez insanlar var yok demiyoruz,nasıl kendi bilmez polisler varsa aynen öyle..Araçta yanmakta kurtulan polisleri gördüğümde benimde içim cız etti.Onlarda ana-baba evladı bizi bu hale getirenler utansın sırf birileri başımızda malı götürecek diye ölüyoruz,birbirimize düşüyoruz,onun kışkırtmaları sonucu bu haldeyiz ne desek boş.Bu ülkede destan yazılmıyor suçlu yada suçsuz insanlar ölüyor.İşin kötü tarafı suçlular ceza çekmiyor ölen öldüğüyle kalıyor.Asıl çelişki gerçek teröristlere yapılmayanlar bizlere yapılıyor.Onun için ölenlerin arkasından terörist demeyelim lütfen öyle olsalardı önlerine kırmızı halılar serilirdi tekrar ediyorum !!!

Polise molotof atan tabiki suclu ama su kirmizi bandanali eli silahli teroristleri yakalayamiyorsa polis biz ne yapalim? Siz bunlari yakalamayip gorevinizi yapamiyorsunuz biz bu nedenle her haksizliga goz yumup haklarimizdan vaz mi geciyoruz diyelim? Burada eylemcilere kizanlar yahu polis sen de bu provokatorleri topla da insanlar da sen de rahat et diyeni gormedim. Siz gordunuz mu o polise zarar verenlerin yakalandigini gorduyseniz bana da gosterin Ben hic gormedim.

Simdi o bombayi atanlar yakalansa yargilanacaklar peki ya polis? Adil bir sekilde yargilanacagina gercekten inaniyorsaniz hayal gucunuz.cok kuvvetli demektir.

Ne güzel yazmışsınız bombayı gerçekten atanlarında yargilanacagını sanmıyorum onların ortalığı karistirması tama uzun adamın tarzına uygun olaylar cıkarmasina sebep ortada iki ölü var kimin yaptığı belli değil molotofcular yok
Polis hep mi başarısız olur hiç mi iyi birseylerini gormeyecegiz

uslubun hıc hoş degıl az önce cevap vermedm ama vergımle beslıyorm ne demek? haddını bıl!! sadece sen degıl polislerde vergı öduyor vergımızle maaşları ödenıyor dıyıp duruyosnz bızde vergı öduyoruz bızde!!!! bıze vergı muaf degıl!!!!! sen gelıp burda benımle laf yarıstırmaya calısıyorsn ben ısrarla suclu polislerı savunmadıgımı söyledgm halde yazıp yazıp molotofcuları neden yakalamıyorlar guclerı sokaktakı masum ınsanlaramı yetıyor dıyıp duruyorsn ha buldm bı polis akrabası saydırayımmı dıyorsn bence yorulma boşuna senın kapasıten çok genıs ya aynı seylerı ben ısrarla karsı oldgumu söyledıgım halde yazıp çizip duruyorsun senınle konusmamız bence bukdr ne sen benı anlarsn ne de ben sana anlatmaya çalısırım

Ve polisler bildikleri halde sustuklari için polislere tepkiler büyüyor... Polis olmak demek mükemmel ak temiz olmak değil binlerce kotu insan olabilir halk arasında olduğu gibi... Ama.bir günah bir suç varsa ve bunu koca bir teşkilat üstünü ortuyorsa durup düşünmek lazim!!!!

Berkin elvanda hic kimse suçluyu söylemiyor kim vurduya gidecek unutulup gidecek sanildi ama olmayacak...

Ben o canilerin polis olmasina polis olarak kalmasına tahammül edemiyorum
.... cünku kardesimin dersten cikip o eylemin ortasında kalip polise doğru siginmak icin koşarken o cani insanin kardeşime eylemci diye yüzüne gozune sıkp darp edip basina bir şey getirmesi gelir hep aklima tuylerim diken diken olur... O adamlar polis olmamali!!!!

O eylemci de er yada geç bulunacak çeksin cezasini....ama O polisler de ya bulunacak ya bulunacak....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sız benı hala anlıyamamıssınız kusura bakmayın ben sıze ve burdakı her yorumumda suclu olan polislerı savunmadıgımı söyledım sız bırde ustune arada kaynadımı dıyıceksınız dıyorsnz şaşırıyorm dogrusu

Ben de bu olaylara karsiyim diyorsunda sanki ayıp olmasın gibi bir tarzın var bu olaylar münferit değil hanımefendi kafanı kaldır bak sadece bilerek ve isteyerek sivil insanlar ölduruluyor sen cılız bir üslupla tasvip etmiyorum diyorsun hadi yaaa ne biçim bir memleket olduk

Polis yakınında olduğunu bilmiyordum bildiğim birsey var ki polisler başarısız ve azımsanmayacak bir kısmı insanlığın kaybetmiş
şimdi ben ısimde yolunda gitmeyen en ufak olayda benim vergilerimle çalışıyorsun işini yapacaksın naraları atan birsürü insanla muhattap oluyorum
bu işler böyle ve gucenmece yok benim verdiğim vergilerin karşılığı değil bu yaşananlar eşiniz orda sivil insanları öldürsün diye değil molotofcuları yakalayın diye maaş alıyor zorlaniyorsa yapmasin

kafanı kaldır bak mı ben içinde yasıyorm asıl sen kaldır kafanı bak dogusuyla batısıyla bız bu olaylarn ıcındeyız benım esım eve çelik yelekle gelıyr sıze davulun sesı uzaktan çok hoş bakıyorm nekdrda bılgılısınız polis basarısız mıs ve azımsanamıcak bır kısmı ınsanlıgını kaybetmiş haberlerde ızledıgınız gıbı degıl öyle her olay neyı bılıyorsunuz nekdarını bılıyorsunuzda burda ahkam kesıyorsunuz ınsanlar eşlerını kaybedıyor hanım efendı babalarını kaybedıyor sız cıkıpta ucbes molotofcu nıye yakalanmıyor dıye pıt pıt konusun dıye degıl sesınız çok cıkıyor dıye çok bılgılıyım sanıyorsunuz sız polislerın gunde kaç olaya gıttıgını bılıyormusunuz uc bes olay görmussunuz polis yeterlı degıl bılmem ne dıye konusuyorsunuz tabı tvde sadece polis basarısız oldumu haber olur ama nedense polisin basarılı oldugu bırtane haber olmaz gucendıgım fılanda yok haddını bıl dıye yazdm !

Bende size elinde molotof,bomba vs.olan eylemcileri savunmadığımı söyledim.Nasıl eylemciler arasında kötü niyetliler varsa polisler arasındada kötüler olduğunu,insanın kafasına gözüne nişan alarak sözde müdahale edilemeyeciğini anlatıyorum.Aslında aynı şeyleri söylüyoruz sizde farkındasınız tüm bunların.Umarım bu kötü günler birgün biter ve gerçek suçlular,kana doymayanlar cezalarını çeker ! Hoşçakalın.

Ben gördüklerim üzerinden yorum yapıyorum olayların tam icersindeyim istanbulda acilde çalışıyorum kafamı kaldirmama bile gerek kalmadi yaralananlar ölenler birbir önümüze dustu insanların özellikle gözüne nisan almak ne insaniyetlice çocuk dövmek linç etmek ne kadar normalmiş molotof alanları yakalamak yok esin polis diye özeleştiri yapmak yok bence sen daha fazla yorum yapma olayın icersindesin olayın vehametinin farkında değilsin

bak yıne başa sarmışsın az öncekı arkadas anladı ama ben sana demıstm sen anlatsamda anlamazsn dıye!

Yatın kalkın turk polisine dua edin avrupada amerikada polise molotof at attigin molotofun yere dustugunu goremessin bile

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…