Oksapar iğne

Nafiss

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
90
35
8
32
Hayırlı aksamlar arkadaslar 5+6 gunluk gebegım tup bebekle hamıle kaldım dondurulmus bes gunluk embrıyo tranfer edıldı ılk gebelıgım oncesınden ne dusuk nede baska bısey yasadım tranferden berı coraspın bıde oksapar kullnıyorum ıkı gundur kahverengı. Pempeye yakın kanamam oluyo sag kasıgımda agrı yanma var doktorumu aradım coraspını kesttı devam ederse oksparı bırak dedı ama cok korkuyorumm bebegıme bısey olucak dıye dun daha yen keseyı gorduk hersey yolunda dedı doktorumuz bugunde boyle bısey yasadım korkuyorum sızınde basınıza geldı mı boyle bısey neler yaptınız normal mı yada

Benim 2 genim homozigit ben de ikisini kullanıyorum. Kese gormeden igneye kese görünce hapa başladım. Böule şeyler olmadı. Tüp bebek değil. Progestan filan kullanıyorsundur zaten. Vajinal mi alıyorsun?

Progestanı alıyorum gunde uc sefer ıkı tranfer yapıldıktan sonra normal agızdan alıyorum uc gunde bırde proluton depot ıgne yapıyorum ılk kez boyle kanama tarzı oldu korktum bnde

Progestanı alıyorum gunde uc sefer ıkı tranfer yapıldıktan sonra normal agızdan alıyorum uc gunde bırde proluton depot ıgne yapıyorum ılk kez boyle kanama tarzı oldu korktum bnde
Vajinal al bence daha iyi oluyomuş emilimi. Hem bana rahim ağzını da kapattığı için daha iyi geliyodu. Ama korkma inşallah ilk 3 ay olur öyle basit kanamalar.

O sekılde almaktan korkuyodum ama o sekılde almaya baslıyım dıyosun

O sekılde almaktan korkuyodum ama o sekılde almaya baslıyım dıyosun
Ben de 1 kez tüp bebek yaptırdım bana vajinal al demişlerdi o zaman. Zaten 2 3 cm iceri itiyoruz. Korkulacak bir şey yok.

Bnada bas hemsıre fıtıl olraka al demıstı alıyodum trsnfer sonrası sureklı agızdan aldım hemsıre bna tansıyon dusuruyo dıye vajınal yoldan al demıstı ama cok kırletıyodu bnı beyaz akıntı falan agızdan aldım bnde sureklı

Benimde iki genimde dolayi oksapar kullaniyorum hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez basladi doktor keseyi gormeden lekenmem başladı daha sonra doktor progestan başladı 1 hafta olmadan kanamam oldu doktor buyuk ihtimale iğne yapiyor dedi proluton iğne vuruluyorum hafta bir kanamam durdu şükür devam ederse demisti doktorum oksapari 2 gün keselim demişti

Kac haftalık hamıleyken doktorun oksapardan olabılır demıstı sıze bnde doktoru aradım dun dedı coraspını bırak bugun olunca dedı oksapardan olabılır devam ederse onuda bırak daha bebegım cok kucuk korkuyorum daha bes haftalık

Bulantılar başlar büyük ihtimal zaten bi iki haftaya vajinal al. Evet akıntı oluyo ama bol bol günlük ped tek care.

Bulantılar başlar büyük ihtimal zaten bi iki haftaya vajinal al. Evet akıntı oluyo ama bol bol günlük ped tek care.
Evet cok bulantım bıde gogus agrılarım oluyo vajınal yoldan alınca mantar olusan arkadaslar varmıs oyle duydum

kendiliğinden hamile kaldım 2 genim heterezigot. Öğrenir öğrenmez iğneye ve coraspine başladım. Kalp atışı alınca 100 mg olan coraspin yerine 150 mg ecoprine geçtik. hiç başıma kanama tarzı bişey gelmedi şükür. İlk 2-3 hapı alırken haif pembe lekem oldu bir kere hemen geçti.

Bende de pihtilasma olduğu icin beta 400 iken oksapar 0.4 luk ve coraspirine hemen basladi doktorum. 11+1 de coraspirini kestik. İgneye devam. Ama bende hic kanama veya lekenlenme olmamıştı.

Masallah rabbım devamın getırır ıns bn cok korktum dun ıkı ozel hastaneye bıde kadındoguma gıttık doktor utrasyonla baktı sktı yok dedı bır haftaya kalmaz kalp atısını duyarıs ıns dedı ıcım rahatladı ama cok agrım bıde ılk defa oyle bır lekelenme gormustum korktum

Bende de pihtilasma olduğu icin beta 400 iken oksapar 0.4 luk ve coraspirine hemen basladi doktorum. 11+1 de coraspirini kestik. İgneye devam. Ama bende hic kanama veya lekenlenme olmamıştı.
Bnım ılk gebelıgım normal yoldan denedık esımle ıkımızdede sıktı olmamasına ragmen kendılıgınde gebelık olusmuyodu doktorumuz asılam yada tup bebek yapın demıstı tup bebege karar verdık 3 temmuzda bes gunluk embrıyo tranferım oldu keseyı gorduk bnde ılk gundern berı oksapar bode coraspın 100 kullanıyodum doktorumuz her tup bebekte okspaar verıyoruz dedı pıntılasma olmasa bıle dedı coraspını kestı leke gorunce dun boraz daha fazla olunca oksaparıda bırakalım dedı bırrkac gun

inşallah duyarsın canım sıkıntı yapma. Tüm hamileliğini kanamayla geçiren arkadşlarım oldu. Benim bebeğin için kalp atışı yok bile dendi

inşallah duyarsın canım sıkıntı yapma. Tüm hamileliğini kanamayla geçiren arkadşlarım oldu. Benim bebeğin için kalp atışı yok bile dendi
Inss dedıgın gıbı olur doktorum keseyı gordukten sonra 20 gun sonra gel kalp atısını bebegı gorelım dedı ama dunku doktorr keseyı gordukten sonra bır haftaya kalmaz kalp atısını duyarsın ıns dedı ne yapıyım sence bır hafta beklıyım mı yoksa 20 gun öu

Anladim cnm insallah saglikli ilerleyeb bir gebelik olur ve kucagina almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…