- 6 Aralık 2017
- 6.451
- 6.573
- 198
aşı olmayı düşünüyormusun peki bu konudaki düşüncen nedir?Aynen haklısın canım
Bu donemde yaptırmayı dusunmuyorum acıkcasıaşı olmayı düşünüyormusun peki bu konudaki düşüncen nedir?
bende çok kararsızım gebe olmasam ilk yaptıranlardan biri olurdum ama sonuçlarını bilmediğim için korkuyorum bu kadar uğraşıp kavuşmuşken birşey olsun istemiyorum.Bu donemde yaptırmayı dusunmuyorum acıkcası
benim özeldeki doktor kalp atışı yok deyince akşam bi ağrım olmuştu acile gitmiştik 7/24 kadın doğum var bursa şehir hastanesinde orda dediler kalp atışı var. 20 gün beklemek de zor. Doktorlar öyle diyorsa demek ki bebek rahimde güzel bi yere tutunmuş düşük riski görmüyordur. Dış gebelikten de şüphelenmemiş demek ki duyarız demiş. 20 gün beklemek psikolojik yoracaksa seni 10 15 güne git istersenOzele gıdıyorum ozeldekı doktorum zaten dedı 20 gun sonra kalp atısını duyarız bebegı goruruz dun kanamam olunca kendı doktoruma ulasamaya calsıtım bısey yok dedı sabah kontrole gelırsın dedı esımın ıcı rahat etmeyınce devlet hastanesı de kadım dogumda sureklı bır kadımdogum doktoru olurmus dedıler oraya gıttık doktor dedı bor haftaya kalmaz duyarsın kalp atısını kendı doktorum 20 gun sonra gel dedı
Inss dedıgın gıbıdır oyle yapıcam buyuk ıhtımalla kalp atısını duymadan ıcımız rahat etmıyecekbenim özeldeki doktor kalp atışı yok deyince akşam bi ağrım olmuştu acile gitmiştik 7/24 kadın doğum var bursa şehir hastanesinde orda dediler kalp atışı var. 20 gün beklemek de zor. Doktorlar öyle diyorsa demek ki bebek rahimde güzel bi yere tutunmuş düşük riski görmüyordur. Dış gebelikten de şüphelenmemiş demek ki duyarız demiş. 20 gün beklemek psikolojik yoracaksa seni 10 15 güne git istersen
Kan sulandirici fazla gelmiştir devam edeceğini sanmıyorum oksapara devam edin doktor dediyseHayırlı aksamlar arkadaslar 5+6 gunluk gebegım tup bebekle hamıle kaldım dondurulmus bes gunluk embrıyo tranfer edıldı ılk gebelıgım oncesınden ne dusuk nede baska bısey yasadım tranferden berı coraspın bıde oksapar kullnıyorum ıkı gundur kahverengı. Pempeye yakın kanamam oluyo sag kasıgımda agrı yanma var doktorumu aradım coraspını kesttı devam ederse oksparı bırak dedı ama cok korkuyorumm bebegıme bısey olucak dıye dun daha yen keseyı gorduk hersey yolunda dedı doktorumuz bugunde boyle bısey yasadım korkuyorum sızınde basınıza geldı mı boyle bısey neler yaptınız normal mı yada
Evet oyle yaptık suan 7 haftalık oldum ama arada kahverengı akıntımda oluyo dun oldu neden boyle anlamıyorumKan sulandirici fazla gelmiştir devam edeceğini sanmıyorum oksapara devam edin doktor dediyse
Oluyor oyle bazen canim progestan takviyesi alman lazımEvet oyle yaptık suan 7 haftalık oldum ama arada kahverengı akıntımda oluyo dun oldu neden boyle anlamıyorum
Sureklı alıyorum onları bugun yıne oldu anlamıyorum bnımle bırlıkte tup yapan arkadaslarımda var onlarda boyle bısey olmadı ama bnde oluyo uc kez bı kez oluyo sonra duruyo neden boyle oluyo anlamıyorum adet donemındeyım acaba gebelıkte adet olanLar var onu mu yasıyorum anlamıyorum kı ılk gebelıgımOluyor oyle bazen canim progestan takviyesi alman lazım
Ikinma olmasin cinsellik olmasin acı baharatlı şeylerden uzak dur canimSureklı alıyorum onları bugun yıne oldu anlamıyorum bnımle bırlıkte tup yapan arkadaslarımda var onlarda boyle bısey olmadı ama bnde oluyo uc kez bı kez oluyo sonra duruyo neden boyle oluyo anlamıyorum adet donemındeyım acaba gebelıkte adet olanLar var onu mu yasıyorum anlamıyorum kı ılk gebelıgım
Cınsellık yok zaten uzun suredır baharatlı seylerde yemıyorum ama arada kabızlık oluyo ıkınmadan mı oldu dersınIkinma olmasin cinsellik olmasin acı baharatlı şeylerden uzak dur canim
Tabi ikinma yapabilir canım bol bol kuru kayısı ye yatmadan önce bol suyla 5 yada 6tane falan yeCınsellık yok zaten uzun suredır baharatlı seylerde yemıyorum ama arada kabızlık oluyo ıkınmadan mı oldu dersın
Olur yaparım valla cok kotuyum ya kuru kayısı ıncır sabahları yıyodum ama mıde bulantım olunca bırakmıstımTabi ikinma yapabilir canım bol bol kuru kayısı ye yatmadan önce bol suyla 5 yada 6tane falan ye
Canim o olur oguruk boguruk yiceksin artık dikkat et kayisi ye incir değil incir prolaktin yükseltir ve yüksek prolaktin dusuge sebep olurOlur yaparım valla cok kotuyum ya kuru kayısı ıncır sabahları yıyodum ama mıde bulantım olunca bırakmıstım
Ayy bak onuda bılmıyodum valla ya ıncır tuketıyodum valla hem tazesını hemde kurusunu ya yemem artıkCanim o olur oguruk boguruk yiceksin artık dikkat et kayisi ye incir değil incir prolaktin yükseltir ve yüksek prolaktin dusuge sebep olur
Dikkat edeceksin bebegim bol bol su hafta da 1 kere balık bol bol meyve ye kabiz olmamaya çalış cay kahve içme meyve suyunu kendin yap yumurta hergun ye 1 tane kızartma türü şeyler yemeAyy bak onuda bılmıyodum valla ya ıncır tuketıyodum valla hem tazesını hemde kurusunu ya yemem artık
Dıgerlerı yemeye calısıyorum ama yumurta cok zor ya mıdem almıyo artık onuDikkat edeceksin bebegim bol bol su hafta da 1 kere balık bol bol meyve ye kabiz olmamaya çalış cay kahve içme meyve suyunu kendin yap yumurta hergun ye 1 tane kızartma türü şeyler yeme
Alacak canim bunca cefa o güzel sefa için iste yapacak bise yok kekik maydanoz nane corekotu haşhaş nar nar suyu bunları hayatından en azından ilk 3 ay çıkarDıgerlerı yemeye calısıyorum ama yumurta cok zor ya mıdem almıyo artık onu
Yazdıklarımızı okudum. Bahsettiğiniz 20 günün sonuna yaklasmissiniz. Doktora gittiniz mi? Bebek ve kalp atışını gördünüz mü? Allah yardımcınız olsun. Ben de 5+4 um. Bebek görünmedi henüz.Nanede mı ıyı degıl dıgerlerını duymustum ama naneyı ılk kez duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?