Oksapar iğne

Bu donemde yaptırmayı dusunmuyorum acıkcası
bende çok kararsızım gebe olmasam ilk yaptıranlardan biri olurdum ama sonuçlarını bilmediğim için korkuyorum bu kadar uğraşıp kavuşmuşken birşey olsun istemiyorum.

benim özeldeki doktor kalp atışı yok deyince akşam bi ağrım olmuştu acile gitmiştik 7/24 kadın doğum var bursa şehir hastanesinde orda dediler kalp atışı var. 20 gün beklemek de zor. Doktorlar öyle diyorsa demek ki bebek rahimde güzel bi yere tutunmuş düşük riski görmüyordur. Dış gebelikten de şüphelenmemiş demek ki duyarız demiş. 20 gün beklemek psikolojik yoracaksa seni 10 15 güne git istersen

Inss dedıgın gıbıdır oyle yapıcam buyuk ıhtımalla kalp atısını duymadan ıcımız rahat etmıyecek

Kan sulandirici fazla gelmiştir devam edeceğini sanmıyorum oksapara devam edin doktor dediyse

Oluyor oyle bazen canim progestan takviyesi alman lazım
Sureklı alıyorum onları bugun yıne oldu anlamıyorum bnımle bırlıkte tup yapan arkadaslarımda var onlarda boyle bısey olmadı ama bnde oluyo uc kez bı kez oluyo sonra duruyo neden boyle oluyo anlamıyorum adet donemındeyım acaba gebelıkte adet olanLar var onu mu yasıyorum anlamıyorum kı ılk gebelıgım

Ikinma olmasin cinsellik olmasin acı baharatlı şeylerden uzak dur canim

Olur yaparım valla cok kotuyum ya kuru kayısı ıncır sabahları yıyodum ama mıde bulantım olunca bırakmıstım
Canim o olur oguruk boguruk yiceksin artık dikkat et kayisi ye incir değil incir prolaktin yükseltir ve yüksek prolaktin dusuge sebep olur

Canim o olur oguruk boguruk yiceksin artık dikkat et kayisi ye incir değil incir prolaktin yükseltir ve yüksek prolaktin dusuge sebep olur
Ayy bak onuda bılmıyodum valla ya ıncır tuketıyodum valla hem tazesını hemde kurusunu ya yemem artık

Ayy bak onuda bılmıyodum valla ya ıncır tuketıyodum valla hem tazesını hemde kurusunu ya yemem artık
Dikkat edeceksin bebegim bol bol su hafta da 1 kere balık bol bol meyve ye kabiz olmamaya çalış cay kahve içme meyve suyunu kendin yap yumurta hergun ye 1 tane kızartma türü şeyler yeme

Dikkat edeceksin bebegim bol bol su hafta da 1 kere balık bol bol meyve ye kabiz olmamaya çalış cay kahve içme meyve suyunu kendin yap yumurta hergun ye 1 tane kızartma türü şeyler yeme
Dıgerlerı yemeye calısıyorum ama yumurta cok zor ya mıdem almıyo artık onu

Nanede mı ıyı degıl dıgerlerını duymustum ama naneyı ılk kez duydum
Yazdıklarımızı okudum. Bahsettiğiniz 20 günün sonuna yaklasmissiniz. Doktora gittiniz mi? Bebek ve kalp atışını gördünüz mü? Allah yardımcınız olsun. Ben de 5+4 um. Bebek görünmedi henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…