- 22 Kasım 2020
- 38
- 42
- 3
- 26
- Konu Sahibi Iremmcneytt
Kızlar bgn transferim oldu oksapar kan sulandırıcı iğne verildide birsey merak ediyorum göbekten yap dedi hemşiremiz çok yakıyormu iğne acıtıyormu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bnde ondan korkuyodum valla az snra yapıcam iğneyiAcıtıyor acaip yakıyor mosmor oluyor hatta ben koldan yapıyordum son zamanlarda
İnşAllah canım yaptım koldan acıdı baya ama olsun bebişimin haberini alıyımda onlarda gecer İnşAllahAllah yardımcınız olsun valla zor zamanlar ama onlarda geçiyor çok şükür
Hayırlı haberleri alırsın inşallahİnşAllah canım yaptım koldan acıdı baya ama olsun bebişimin haberini alıyımda onlarda gecer İnşAllah![]()
Merhaba canim evet morarma oluyor ama aklinda bulunsun gobek deliginden 4 parmak koy oraya vur yani hemen gobek deliginin hanina vurma kasa denk geliyor o yuzden morariyor 2 parmak arasina sikistir yag olan yere vur ozaman canin acimiyor merak etmeKızlar bgn transferim oldu oksapar kan sulandırıcı iğne verildide birsey merak ediyorum göbekten yap dedi hemşiremiz çok yakıyormu iğne acıtıyormu
Amiin canım İnşAllah Allah razı olsunHayırlı haberleri alırsın inşallah![]()
Hemşire koluna vurabilirsin dedi koldan yaptık canm kız kardesim hemsire o yapıyor iğnemi sağolsunMerhaba canim evet morarma oluyor ama aklinda bulunsun gobek deliginden 4 parmak koy oraya vur yani hemen gobek deliginin hanina vurma kasa denk geliyor o yuzden morariyor 2 parmak arasina sikistir yag olan yere vur ozaman canin acimiyor merak etme![]()
Iyi ozaman hayirlisi ile insallahHemşire koluna vurabilirsin dedi koldan yaptık canm kız kardesim hemsire o yapıyor iğnemi sağolsun![]()
Bana koldan yap dediler. Bı yarım saat yandı biraz sonra gecti. Korkulacak birşey değilKızlar bgn transferim oldu oksapar kan sulandırıcı iğne verildide birsey merak ediyorum göbekten yap dedi hemşiremiz çok yakıyormu iğne acıtıyormu