Oksapar ve enox iğne bulamayan var mı ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.296
7.087
398
hiç bir yerde yok delirmemek işten bile değil bebeklerimizin sağlığı buna bağlı iken corona hastaları için toplatmışlar corona olanlar ölmesin diye neden bizim bebeklerimiz tehlikeye atılıyor 😓

Çok şaşırdım gayet rahat buldum oksaparı hatta Önce bi kutuda kaç tane olduğunu bilmiyordum. Kaç tane var elinizde bana 10 tane lazım dedim. 10 kutu var onardan yüz tane mi dedi.
Sadece önce claxane diye reçete edilmişti. Fiyat farkı çıkıyordu. Sonrakinde reçeteyi de oksapara çevirttim. Rapor da çıktı. Claxane yokmuş 4 senedir Türkiyeye ilaç vermiyormuş.

Çok şaşırdım gayet rahat buldum oksaparı hatta Önce bi kutuda kaç tane olduğunu bilmiyordum. Kaç tane var elinizde bana 10 tane lazım dedim. 10 kutu var onardan yüz tane mi dedi.
Sadece önce claxane diye reçete edilmişti. Fiyat farkı çıkıyordu. Sonrakinde reçeteyi de oksapara çevirttim. Rapor da çıktı. Claxane yokmuş 4 senedir Türkiyeye ilaç vermiyormuş.
1 ay öncesine kadar ben de rahat buluyordum Türkiye de kronik sorun haline geldi hiç kimse bulamıyor Korona hastalarına kullanıldığı için piyasadan toplamışlar ve üretimin ne zaman olacağı hatta olup olmayacağı belli değil.Clexane zaten yok enox oksapar hak getire hiç biri yok 😢

14 ün de almıştım en son 3 kutu. 10 kutuya kadar alabiliyordum fiyat çok tuttugu için gerek duymamıştım. Korona vakası fazla olmayan bi ildeyim acaba ondan mı? Ya toplatılması falan çok üzücü. Sonuçta sıkıntısı olmayan ihtiyaç duymayan niye kullansın ki.

14 ün de almıştım en son 3 kutu. 10 kutuya kadar alabiliyordum fiyat çok tuttugu için gerek duymamıştım. Korona vakası fazla olmayan bi ildeyim acaba ondan mı? Ya toplatılması falan çok üzücü. Sonuçta sıkıntısı olmayan ihtiyaç duymayan niye kullansın ki.
Ben de küçük bir ildeyim vaka burada da az ama yok pıhtılaşma yaşayanların olduğu bir grup var oradakiler de bulamadıklarından bahsediyorlar.Ülkede çoğu yerde yok dün eczacı 1 kutu verdi dedi ki 1 kutuyu bulman bile mucize.Eğer bulabiliyorsanız alıp stok yapın çünkü yetkililer üretimin başlayıp başlamayacağı belirsiz diyor

Bütün eczaneleri ara hatta başka ilçeleri de ara varsa raporu whatsapptan gönder ben öyle yaptım bursadayım inegölde buldum oksaparı

Back
X