Oksapar ve prolutex iğneleri ve yan etkileri var mı sizde

Cemre12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
25
4
1
Merhaba transfer sonrası verilen oksapar ve prolutex iğneleri hem can acıtıyır hem de morluk yapıyor yumurta toplamadan önceki iğneler bu kadar değildi

Merhaba transfer sonrası verilen oksapar ve prolutex iğneleri hem can acıtıyır hem de morluk yapıyor yumurta toplamadan önceki iğneler bu kadar değildi
Merhabalar bende oksapar ve profesten 25 dex vuruyorum göbekten bazen morarma yapıyor oksapar zaten çok yakan bir iğne bana ilk başta göbek deliğinden 4 parmak dediler damarımı patlattım göbeğimde kocaman morluk oldu daha sonra göbek deliğinden 2 parmak yaptım daha az canım yanıyor ve daha az morluk oluşuyor

Merhabalar bende oksapar ve profesten 25 dex vuruyorum göbekten bazen morarma yapıyor oksapar zaten çok yakan bir iğne bana ilk başta göbek deliğinden 4 parmak dediler damarımı patlattım göbeğimde kocaman morluk oldu daha sonra göbek deliğinden 2 parmak yaptım daha az canım yanıyor ve daha az morluk oluşuyor
Morluk her türlü oluşuyor değil mi moralman çöktüğümü hissediyorum ya neden böyle anlamadım

ben neredeyse 5 aydır hergün yapıyorum gebelikte oksapar doğru yere yaparsan morarmıyor ve acımıyor fakat iğneyi yanlış kasa denk getirirsen zaten batıtırkende çok canın yanıyor

ben neredeyse 5 aydır hergün yapıyorum gebelikte oksapar doğru yere yaparsan morarmıyor ve acımıyor fakat iğneyi yanlış kasa denk getirirsen zaten batıtırkende çok canın yanıyor
Benim yeni transfer oldu inş o aşamaya da geçebiliriz psikolojik olarak pek iyi hissetmiyorum

Morluk her türlü oluşuyor değil mi moralman çöktüğümü hissediyorum ya neden böyle anlamadım
Benim temin hassas morarıyor ama hafif hafif ilacı çok yakıyor bazende hiç yakmıyor taki göbek değilinin 2 parmak yanına yapınca normalleşti

Bana doktorum ve hemşire asla havasını almayın dedi ama tabi bilemem her doktor hemşire farklı
Havası almadan iğne morartır bacım
60 tane transfer sonrası iğne yapmış biri olarak sana tavsiyem bu yönde bende doktoruma morardı dediğimde havasını almadan yaparsan tabikide morartısın dedi havasını aldım morarma olmadı olanda gectı gitti

Merhaba canım benimde oksapar aşırı çok morluk yapıyor ve prolutexe alerjim olduğunu öğrendik aşırı kızarıklık kaşıntı ve yanma yaptı doktoruma söyledim progesteron dexe geçiş yaptım şuan yine morluk oluyor ama benim cildim aşırı hassas yani normal

Ben de bugün transfer oldum ve prolutex ve oksapar verdiler, ilkini hastanede hemşire yaptı ikisinin de. Oksaparın kendi içinde ufak bi hava var onun sebebi ilacın tamamını boşaltmak ve vücuttan geri çıkışını engellemek demişti bu yüzden havasını almana gerek yok dedi. prolutexi hava boşluğu olmadan çekti şırıngaya, ama hava boşluğu az bişey olsa da sorun olmaz dedi. Morarma yapacaklar diye endişe ediyorum ben de nasıl kullansam kararsız kaldım 🤷🏻‍♀️

Araştırın her söylenen net doğrudur die bi kavram yok kendınız de araştırın

Eklentiler

• IMG_9824.webp
    IMG_9824.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 19
Morluk olmamasi için oksapar iğnenin havasını alıp öyle vurun. Eğer havasını almazsanız her vurusunuz da morarir ve ağrı yapar.

Canım bnde oksapar kullaniyorum lekelenme yaptımı sana gebelikte

Her türlü oluşuyor. Ne yaparsam yapayım oldu. Havasını aldım , almadım, aşağıdan vurdum,yukarıdan vurdum hep morardı. Moral olarak insanın canını sıkıyor. Ama sonuç olarak geçiyor. Zor süreç. Allah tüm tüp bebek tedavisi görenlerin yardımcısı olsun.🤲

Ben bunları bilmeden yaptım kolumda kocaman bir morluk oluştu yaz geldi kısa kol bile giyinemiyorum öyle büyük ki morluk tek vuruşda oldu bu morluk nasıl geçireceğim kızlar

Back
X