Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Oksijenli su yüzünden dökülen saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Kruczynski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
43
1
36
İstanbul
oksijenli su, sürüldükten sonra saça ve saç derisine ne gibi zararlar veriyor? bu zararlar kalıcı mı oluyor? bilginiz var mı..? 2 sene önce sürmüştüm saçlarım çok döküldü, şimdi eskisi gibi dökülmüyor ama çok azaldı. eski saçlarımın 10da 1i kadar nerdeyse. eski haline döner mi acaba. bunun için ne yapmalıyım :///

oksijenli su, sürüldükten sonra saça ve saç derisine ne gibi zararlar veriyor? Bu zararlar kalıcı mı oluyor? Bilginiz var mı..? 2 sene önce sürmüştüm saçlarım çok döküldü, şimdi eskisi gibi dökülmüyor ama çok azaldı. Eski saçlarımın 10da 1i kadar nerdeyse. Eski haline döner mi acaba. Bunun için ne yapmalıyım :///

oksijenli su çokk zararlı bişey keşke yapmasaydınız saç güçlendirici bakımlar yapın bence bu arada kimse ssaçına su suyu sürmesin yazık oluyor saçlara boyasanız daha iyidir buna neden ihtiyaç duyuluyor anlamadım turuncu bişeyler oluyo zaten boyalar eskisi gibi değil çok uygun fiyata çok güzeller var bu oksijenli suyla saç açmak artık tarihe karışsın :20:

ben de çok pişman oldum zaten :KK25: ama son pişmanlık da fayda etmiyor. :/
Saç dökülmesi ve yavaş saç uzama sorunu yaşadığım zamanlarda , gerçek verimi keratin dip bakım setini aldıktan sonra gördüm ve sette bitkisel şampuanı vardı, İkincisi, saç gözenek açıcı serumu var çok süper. üçüncüsü de %100 doğal soğuk sıkım yağlarla üretilen dökülme önleyici ve hızlı saç uzatıcı keratin dip bakım yağı da mükemmel. 2 hafta sonra tam net olarak dökülmem kesildi diyebilirim. Bir de katkısız keratin hediye ediliyor ki bu da 2 seansta zayıf ince tellı kırılan kopan yıpranan saçlarımı onardı. çok memnun kaldım.

Back
X