Oksopar iğne kullananlar acil

basaksa89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
183
24
98
İstanbul
Hanımlar merhaba genetik testimde kan pıhtılaşmam çıktı ve şuan hamileyim doktorum iğne verdi.çok pahalı ama arkadaşlar rapor yazılıyomuş bunun için.kadın doğum doktoru izindeymiş başka bi bölümden rapor yazdırabiliyomuyuz .bilenler var mı

Hanımlar merhaba genetik testimde kan pıhtılaşmam çıktı ve şuan hamileyim doktorum iğne verdi.çok pahalı ama arkadaşlar rapor yazılıyomuş bunun için.kadın doğum doktoru izindeymiş başka bi bölümden rapor yazdırabiliyomuyuz .bilenler var mı
Merhaba bende aynı durumdayım inanın siz kaçlık kullanıyorsunuz ben 4 binlik kullanıyorum gerçekten pahalı ben kadın doğumcu ya gittim kardiyoloji yazıyor dedi bugun yarın bitiyor iğnem tekrar almam gerekiyor 85 tm 1 kutusu

Benim kadın doğum doktorum çıkarmıştı raporu eğer yoksa başka kadın doğum uzmanına gidin sonuçları gösterin o skelide yazar bence

Sağlık güvencemiz yok mu?

Merhaba bende aynı durumdayım inanın siz kaçlık kullanıyorsunuz ben 4 binlik kullanıyorum gerçekten pahalı ben kadın doğumcu ya gittim kardiyoloji yazıyor dedi bugun yarın bitiyor iğnem tekrar almam gerekiyor 85 tm 1 kutusu
Bende kullanıyorum ama devlet karşılıyor 10 adet yazılıyor her bittiğinde yazdırıyorsunuz sağlık ocağına bile, kalp atışlarını duyduktan sonra rapor çıkıralıyor doğuma kadar 20 şer adet olarak direk eczaneden alabiliryorsunuz raporlu olduğu için

Sağlık ocağı da yazıyor canım

Bende kullanıyorum ama devlet karşılıyor 10 adet yazılıyor her bittiğinde yazdırıyorsunuz sağlık ocağına bile, kalp atışlarını duyduktan sonra rapor çıkıralıyor doğuma kadar 20 şer adet olarak direk eczaneden alabiliryorsunuz raporlu olduğu için
Bana da bugun doktor yazdı ama eczacı rapor olsa bile aynı para ödiceksiniz dedi siz ne kadar ödüyorsunuz bir kutuya ben 85 TL ödedim

Bilmiyorum ki sizede rapor cıktı mi ? Ben 58 kutu aldım bu gittiğimde 6binlik kullanıyorum 2 tane var içinde ödeme yapmadım.
Raporum da var bende 6 binlik kullanıyorum ama raporlu olmasına rağmen 10 kutudan fazla verilmiyor içinde 2 tane var anlamadım eczacı a yarın soracağım merak ettim bende

Ben özelden rapor çıkartırdım kadon doğumda baya bir verdiler 1 2 aylikbfalan toplu verdiler bana

Back
X