Öksürük Kabusu...

Zeynepfdn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
58
36
88
38
Merhaba arkadaşlar,
8 haftalık hamileyim. 3 gündür soğuk algınlığı geçiriyorum ve 2 gündürde çok fazla öksürüyorum. Doktora gittim ama sadece vitamin verdi. Burun için okyanus suyu birde parol. Tabi bunlar öksürüğü asla kesmiyor. Hergün ıhlamur bolca su limonlu su c vitamini karaturp/bal ikilisi gibi şeyleri deniyorum ama henüz tamamen geçiremedim. Bi kanamam vs yok allahtan ama yinede insan öksürünce birşey olacak diye korkuyor çünkü sıradan bir defalık öksürük değil gün içerisinde birçok kez şiddetli öksürüyorum. Kasıklarım da sızlıyor ama normaldede hastalandığımda çok öksürürsem oralarda ağrı oluyordu o yüzden bunu ayırt edemiyorum şuan. Hamileliğinin bu haftalarında hasta olup benim gibi öksürükle boğuşan birileri var mı? Gebeliğiyle ilgili bir sıkıntı yaşadı mı öğrenmek istiyorum.

Ben yaşadım, bir sıkıntı olmadı.
Evet hamileyken insana öyle geliyor kasılma, itme durumundan dolayı ama alakasız şeyler, içiniz rahat olsun.
Öksürük için , bal zencefil ve karabiberi karıştırıp 1 er çay kaşığı öğünlerde alın.
Eğer balgamlı öksürükse, yatmadan limonlu be ballı su için.
Geçmiş olsun, sağlıkla kavuşun bebeğinizle.

Ben de yaşadım bir sorun olmadı hala geceleri uyanıp öksürüyorum . Korkmuyorum da değil son haftalara yaklaştım ama yapacak bi şey yok . Bal limon zencefil suya karıştırıp içince iyi geliyor ama her gün içemiyorum ya da ballı süt bi deneyin isterseniz .

Ben yaşadım, bir sıkıntı olmadı.
Evet hamileyken insana öyle geliyor kasılma, itme durumundan dolayı ama alakasız şeyler, içiniz rahat olsun.
Öksürük için , bal zencefil ve karabiberi karıştırıp 1 er çay kaşığı öğünlerde alın.
Eğer balgamlı öksürükse, yatmadan limonlu be ballı su için.
Geçmiş olsun, sağlıkla kavuşun bebeğinizle.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Ben de yaşadım bir sorun olmadı hala geceleri uyanıp öksürüyorum . Korkmuyorum da değil son haftalara yaklaştım ama yapacak bi şey yok . Bal limon zencefil suya karıştırıp içince iyi geliyor ama her gün içemiyorum ya da ballı süt bi deneyin isterseniz .
Çok teşekkürler deneyeceğim.😇

Back
X