ÖKSÜRÜK :(

pnrcng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.248
477
123
45
Kızlar yardım lütfen, kuru öksürüğüm var doktora da gittim gerçi ama yapabileceğim bir şey yok hamile olduğunuz için balgam olursa göğüs hastalıklarına görünmelisiniz dedi. Sadece iki gündür sabah az balgam çıktı ama sürekli değil tabi. kaç gündür ılık su içiyorum, ılık suya bal,limon ekleyip içiyorum. Dünde artık zencefil, bal karışımı yaptım onu aldım akşam. öksürük sorun değil de bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum :( kendi doktorumda. öksürük için gittiğim doktor da bebeğe hiçbirşey olmaz dedi ama işte ilk hamilelikte olunca tedirgin oluyorum. var mı başka öneriniz öksürüğü geçirmem için?

Eski çağrı merkezi çalışanıyım canım boğaza ve ses tellerine domates suyu iyi gelir. Domatesin kabuklarını soy ince ince rendele istersen de rondodan geçir yudum yudum yavaşça iç. Boğazını inanılmaz rahatlatır.

Eski çağrı merkezi çalışanıyım canım boğaza ve ses tellerine domates suyu iyi gelir. Domatesin kabuklarını soy ince ince rendele istersen de rondodan geçir yudum yudum yavaşça iç. Boğazını inanılmaz rahatlatır.
yaa hiç duymamıştım deneyeceğim çok teşekkür ederim

hamileliğimin ilk 3 ayından iki kere grip geçirdim. Öksürük hapşırma 1 er hafta çektim bebiş sağlıklıysa birşey olmuyor korkma yani. Ben ıhlamur içmiştim 1 er fincan her gün ama tabi doktoruna sor benimki sakınca görmemişti. Bol bol dinlen pek fazla yapacak birşey yok. Bebeğin içinde korkma ağırlaşırsan doktora git enfeksiyona çevirmesin.

Kızlar yardım lütfen, kuru öksürüğüm var doktora da gittim gerçi ama yapabileceğim bir şey yok hamile olduğunuz için balgam olursa göğüs hastalıklarına görünmelisiniz dedi. Sadece iki gündür sabah az balgam çıktı ama sürekli değil tabi. kaç gündür ılık su içiyorum, ılık suya bal,limon ekleyip içiyorum. Dünde artık zencefil, bal karışımı yaptım onu aldım akşam. öksürük sorun değil de bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum :KK43: kendi doktorumda. öksürük için gittiğim doktor da bebeğe hiçbirşey olmaz dedi ama işte ilk hamilelikte olunca tedirgin oluyorum. var mı başka öneriniz öksürüğü geçirmem için?
Cok gecmis olsun canim daha geçmedi sanırım hastalık :( Bu havalarda hasta olmak cok zor. Bol bol dinlenmeye calis erken uyu zencefil bal ilik süt devam et biraz bogazini temizler rahatlatir biraz olsun.

hamileliğimin ilk 3 ayından iki kere grip geçirdim. Öksürük hapşırma 1 er hafta çektim bebiş sağlıklıysa birşey olmuyor korkma yani. Ben ıhlamur içmiştim 1 er fincan her gün ama tabi doktoruna sor benimki sakınca görmemişti. Bol bol dinlen pek fazla yapacak birşey yok. Bebeğin içinde korkma ağırlaşırsan doktora git enfeksiyona çevirmesin.
doktorumda ıhlamur, zencefil bal dedi onu yapıyorum bende :( teşekkürler

Cok gecmis olsun canim daha geçmedi sanırım hastalık :KK43: Bu havalarda hasta olmak cok zor. Bol bol dinlenmeye calis erken uyu zencefil bal ilik süt devam et biraz bogazini temizler rahatlatir biraz olsun.
ayy evet geçmedi yaa :( bugün akşam üstüne kadar rahatlamazsa göğüs hastalıklarınada mı gitsem bilemedim ?

ayy evet geçmedi yaa :KK43: bugün akşam üstüne kadar rahatlamazsa göğüs hastalıklarınada mı gitsem bilemedim ?
Bence git bakalim canim ilac yazarsa doktoruna da danisirsin icin rahatlar gerci soyle vitaminli bir serum verse bir gun de evde dinlensen hicbir seyin kalmaz. Bu arada hic merak etme bebegine zarar vermez öksürük.

Bence git bakalim canim ilac yazarsa doktoruna da danisirsin icin rahatlar gerci soyle vitaminli bir serum verse bir gun de evde dinlensen hicbir seyin kalmaz. Bu arada hic merak etme bebegine zarar vermez öksürük.
zaten aynı hastaneye gidiyorum doktorum da orada. benim düşündüğüm bebeğime zarar gelmesi :( çok teşekkür ederim en iyisi akşamüstüne duruma bakayım ona göre gideyim doktora

zaten aynı hastaneye gidiyorum doktorum da orada. benim düşündüğüm bebeğime zarar gelmesi :KK43: çok teşekkür ederim en iyisi akşamüstüne duruma bakayım ona göre gideyim doktora
Yok canim icin rahat olsun bir sey olmaz bebegine. Icini ferah tut iyi dusun iyi olsun. Tekrardan gecmis olsun

Bencede bi serum seni toparlar iyilesirsin İnşAllah . .

Back
X