- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Eline sağlık balım
Iştah açıcı duruyor, karnımı acıktırdın, bende dışardan yemek söyleyim bari
Ellerine sağlık canımHarika görünüyor
Yarışmada başarılar dilerim
Harbi kız ellerine sağlıkBaşarılar dilerim.. Gayet pratik ve kurtarıcı bi lezzet gerçekten
Elinize sağlık, çok güzel görünüyor.
Başarılar dilerim.
Tesekkur ederim :)Oooo pekte lezzetli görünüyor canım ellerine sağlık başarılar dilerim
Su böregine cok benziyor tadi. Ben cok seviyorum :) yorumunuz icin tesekkur ederim :)Gerçekten çok beğendim.Hem pratik hem lezzetli.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Bu kadar hıza alışkın değilim amanin 2. Tarifte gelmiş
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Eline saglik canim basarilar dilerim
ellerine saglık,
basarılar dilerim.
Harika olmuş ellerine sağlık
Hepinize coookk cook teşekkür ederim. Kazanamayacak olsam da onemli olan katilmakEllerine saglik canim bunuda tariflerime eklesim yapicammmm
Basarilar =)
Hepinize coookk cook teşekkür ederim. Kazanamayacak olsam da onemli olan katilmakmedeni cesaretimden oturu kendimi de tebrik edeyim bu arada
Kesinlikle,tek amacim buydu zaten. 1. Olmak gibi bir iddiam yok. Cekiselim biraz bu sayede kaynasalim :) sizde katilacak misiniz?Önemli olan yarışmaya katılmak bence,hem eğlenceli de oluyor
Kesinlikle,tek amacim buydu zaten. 1. Olmak gibi bir iddiam yok. Cekiselim biraz bu sayede kaynasalim :) sizde katilacak misiniz?
Katilin bence de. Kazen`e disli rakipler lazim. Keles tutan el neler yapmazDüşünüyorum hatta katılacağım bu yarışma kaçmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?