- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Teşekkürler :)simdi bunu yapip yemek var gece geceellerinize saglik
basarilar dilerim
Aaa gercekten miii yaptım vve yedik dün yemeğimin yanına ..güzel oldu...ellerime sağlık
teşekkür ediyorumTeşekkürler :)
Aaa gercekten miii afiyett olsunnn 
Güzel olursa yaz bende yapayımBen de yaptim firinda su annnnn pisiyor bakalim nasil olcekk:)
Hem guzel hem pratik tuttum bu tarifi dene derimGüzel olursa yaz bende yapayım
Tarifi bende çok beğendim de, benim eşim çok huysuz illa soslu makarna yiyecek, yemezde israf olur diye çekiniyorumHem guzel hem pratik tuttum bu tarifi dene derim
Arkadasn dedigi gibi su böregine benzettim bn de sayet su boregi seviyosa esin bunu da sever kesin :)Tarifi bende çok beğendim de, benim eşim çok huysuz illa soslu makarna yiyecek, yemezde israf olur diye çekiniyorum
SevmiyorArkadasn dedigi gibi su böregine benzettim bn de sayet su boregi seviyosa esin bunu da sever kesin :)
soyle soyliym babam yapma bundan bi daha yahu cok yiyorum dediTarifi bende çok beğendim de, benim eşim çok huysuz illa soslu makarna yiyecek, yemezde israf olur diye çekiniyorum
Kizim sen bana guvenmiyor musun? Guzel diyoruz isteGüzel olursa yaz bende yapayım
Afiyet olsunn :)Hem guzel hem pratik tuttum bu tarifi dene derim
Tesekkur ederim :)Ellerinize sağlık harika görünüyor,başarılar.
Teşekkür ederim canimmm :)Canimm ellerine saglik cok guzel gorunuyor basarilar
Tesekkur ederim eline sağlık iyi kızarmış ne güzel görünüyor başarılar
Güveniyorum tabi ki ama farklı görüşte almak istedim :)Kizim sen bana guvenmiyor musun? Guzel diyoruz iste
Afiyet olsunn :)
Tesekkur ederim :)
Dene,pisman olmazsin :)Güveniyorum tabi ki ama farklı görüşte almak istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?