cevaplar için teşekür ederim
iş bulma imkanı çok az gerçekten olursan öğretmen olabiliyosun oda formasyon alıp kpss kazandıktan sonra dıdısının dıdısı çok büyük hayal yani
bütün bunları yapmak yaklaşık 6 yılımı alıcak ve istemediğim bir bölüm için nerdeyse 8 yılımı heba edicem
bu yıl sınava girip 2 yıllık bi bölüm tercih edicm inşallah iyi gelir puanım
canım o kadar emek verip üniversiteyi kazanıyorsun üstüne 2 yılda okumuşsun ama istemediğin sevemediğin bir bölümse bırak derim bildiğim kadarıyla iş imkanıda kısıtlı formasyonuda kaldırdılar ,bende üniv.2 deyken bırakmayı düşündüm ama sonradan vazgeçmiştim şimdide keşke bıraksaymışım diyorum,başka bir bölüm okurdum sağlık alanından falan,imkanın varsa tekrardan gir sınava ygs kayıtları hala devam ediyor haftaya çarşamba son,bizim bölümde bir arkadaş vardı hem okulu devam ettirdi hemde ders aralarında çocuk sınava çalışıyordu yani öss ye o zaman için öss idi şimdi ygs oldu ,tıp ı kazandı heralde yanlış hatırlamıyorsam,kendi bölümünün sınavlarına derslerinin çoğuna girmedi öss ye odaklandı şimdi istediği bölümü okuyor ,2 yıl çok değil devam edersen 4 yıl birde bunun formasyonu kpss iydi derken zaten 6-7 yıl geçiyor,ki çok yüksek almak gerekiyor,mesala sağlıktan hemşireler 70-60 la atanıyorlar,iyice düşün canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?