ben de bu yüzden yapmak istediği bölümü sordum. okul eskisi kadar kar sağlamıyo insana. ama ne var ki diploma da bazen gerekiyo. hiç olmadı senelerine yazık oku bitir bu bölümü lisans diploman olsun. aynı zamanda açıktan da istediğin bölümü gene oku isterse. öle sanıldığı kadar zor değil aöf korkma. son iki hafta sıkarak çalışsan geçersin. istediğin meslekle ilgili de kursa gidersen senden iyisi yok. ben 2 yıllık okudum makine. mesleğime yakın iş yapıodum. kalıp tasarımı. bilen bilir parası da fena değildir. erkek mesleği diye geçer zaten. aynı bölğmden mezun olanlardan daha fazla kazanırdım. ama eşim lise mezunu benim 3 katım alıo. yani iş diplomadan ziyade canım kendini istediğin alanda geliştirmen. şimdi dersin sevdiğim işi yapim para önemlideğil die ama bi süre sonra kariyer tamamlanmaya başlayınca artık para diyosun. bence iyi düşün. seveceğin, sana para getirecek ve arkadaşın da dediği gibi kursla ya da acıktan idare edebileceğin bir meslek seç. bu okulunu da yarıd bırakıp da senelerine yazık etme. genç olman çok önemli meslekte. bem çok fadasını gördüm.