okudugumu anlamam ıcın yardımm !!!!

kenyalikiraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
770
1
66
sinop
kızlar merhaba uzun suredır forumdayım bana ıyı gelıyorsunuz

benım derdımede dermann :26::26::18::18::18:

SMMM staj baslatmaya hazırlanıyorum dersaneye gıdıyorum .. anlatılanı anlıyorum ... ama kendım tekrar ettıgımde sankı hep eksıkmısım gıbı hıssedıyorummm ....

bıldıgınız kuvvetlı bır zıkır ya da dua varmı ıyı anlamam ve unutmamam ıcınn .....

ve hevesle ders çalısmak ıcınde bırsey varsa dua yada baska formul yazın nolur

Canım bol bol Ayetel Kürsi oku birde derse başlamadan önce başarmak istediğin şeyin hayalini kur

Canım bol bol Ayetel Kürsi oku birde derse başlamadan önce başarmak istediğin şeyin hayalini kur

sağol canım bende bır dua var onu okuyorum sureklı ayetel kursıyıde okuyucam bundan sonra derse baslamadan once

hayalını kurma olayıda super fıkırmıs karamsarlıgı usengeclıgı yok eder

2 ayım kaldı sınava tammmmm

kasım 2 sınav guniii:18::18:

Yazarak çalış.. Ben öyle yapıyordum.. Not tutuyordum.. Anlatılanları yazıyordum böylece hep aklında kalır.

Yazarak çalış.. Ben öyle yapıyordum.. Not tutuyordum.. Anlatılanları yazıyordum böylece hep aklında kalır.

yazarak calısmam ıcın kısa bır sure var canım 15 ders dersane 2,5 ay suruyor 6 haftayı gerıde bıraktık... 15 ders var sınavımız test 120 sorudan olusuyor anca 10-15 dk konu bakıp testlerı yalayıp yutmam lazımmmmmmmmmmm

ama ınsan ogluyuz 6000-8000 bın sorudan bahsedıyorum cozmem gereken farklı farklıı ınsan sıkılıyor bunalıyor bırde stresı cabası

benı dahada azımlendırecek bır sıstem sarttt

nurumun dedıgı cok mantıklı geldı hayalını kurmak :26::26:

Yazarak çalışmanı tavsiye ederim. 1 kere yazmak 10 kere okumaya bedel.

Ben hep öyle çalışırdım. Hatta sınavda stresten unuttur gibi olurdum

fakat sorulara bakınca hemen gözümün önüne yazdığım şekilde gelirdi.

Gülmeyin Ama Ben Lisedeyken Şarkı Sözü olarak yapıp Şarkı olarak söylüyordum Şarkıları çok kolay ezberliyoruz sonuçta

tavsıyen ıcın sağol canım aslında şemasal algım kuvvetlıdır .....

hoca taytayı bolmelere ayırıp notları yazarken ( hep A4 kagıdı kullanırım duzenlı not alırım derste ) aynısını bende A4e not alırım zamanla farkettımkı ordakı detayları kafama yerlestırıyorum ve benımde aklıma o sekılde gelıyor unuttugumda ...

kızlar bana dua edın zıhnım beynım algılarımm kuvvetlensınde su sınavı atlatayım cok streslıyım cok :18::18:

Gülmeyin Ama Ben Lisedeyken Şarkı Sözü olarak yapıp Şarkı olarak söylüyordum Şarkıları çok kolay ezberliyoruz sonuçta

ekonomı
analiz
malıyet
muhasebe
denetım
iş,meslek,borclar,ticaret hukuku ve daha sayamadıgım bıkac ders daha ne şarkı olur olsa olsa BATSIN BU DUNYA cıkar anam bunlardan

duanın ya da zikirin konu ezberlemenizi sağlayacağına inanmıyorsunuz heralde?

bana ilkokulda bi arkadaşımı hatırlattınız.sınıfın tembellerinden olan kız arkadaşım sınav haftalarını dua ederek geçirirdi.

sınavdan önce de ağlayarak dua ederdi.

ve tabi ki tüm sınavlardan da kalırdı.

ne demişler sen önce eşeğini sağlam kazığa bağla sonra Allah'a emanet et.

içinizde olmayan öz disiplin duayla gökten inmez.

kuru üzüm ve havuç hafızaya iyi geliyor diyorlar. belki okuduğunuzu aklınızda tutmanız konusunda faydası olur

beni anlamamıssınız sanırım ...ya da bu konularda dini bilgiye sahip değilsiniz dini konulara gırılırse dualarla hangı kapıların acıldıgını nelerın ustesınden gelınebılecegını ne gıbı sırlara vakıf olunabılegını bılırdınız !!

ne demısler once tedbir sonra tevekkul ...

ben gerektıgı sekılde calısmalarımı yapıyorum dualarlada bunu desteklemeye calısıyorum sonucta Allahın ıstemedıgı bırsey ıcın kendınızıde paralasanız ( dua olsun yeterlı calısma olsun ) olmadık bırsey yasarsınız ve ıstegınız sonucu alamazsınız o zamanda hayırlısı dersınız ....

sızın o arkadasınız yan gelıp yatmış sonrada aglamıs zırlamıs dua etmıs..ALLAH isteseydı eger hıc calısmadan dahı bu olabılırdı ALLAHIN merhametınden yucelıgınden sual olunmaz ...

ben calısmalarımı layıgıyla yapıyorum dualarlada pozıtıf enerjımı yukluyorum çalısmalarıma...

he eger bılmıyorsanız ogrenın unutkanlık ıcın yada aklınıza gelmeyecek en buyugunden en kucugune butun ıslerınızı kolaylastırmak ıcın bır dua bır zıkır muhakkakkı vardır .... arastırın derım

kuru üzüm ve havuç hafızaya iyi geliyor diyorlar. belki okuduğunuzu aklınızda tutmanız konusunda faydası olur

tesekkurler dıkkate alıcam bu onerınızı bende cevızı duymustum ... beyne benzedıgı ıcın bılımsel arastırmalarlada kanıtlanmıs bırseymıs :26:

Allah yardımcın olsun . O sınava bende hazırlanıyorum .Evliyim , hamileyim , çalışıyorum ve sondan 2. hakkım

Batsın bu dünya tam bizlik

Allah yardımcın olsun . O sınava bende hazırlanıyorum .Evliyim , hamileyim , çalışıyorum ve sondan 2. hakkım

Batsın bu dünya tam bizlik

aminn canımm cumlemızın ınsallahhh .... sende dersaneye gıdıyormusun pekı .... bızım sınıftada evlı barklı coluk cocuklu ınsanlar cok ... okumanın egıtımın yaşı yok tabı ....

azmınden dolayı senı kutlarım ınsallah son olur bu gırısınn

*hergün aç karnına 21 adet kuru üzüm ,
*fetih süresi -sınava girmeden bir gece önce okumanı tavsiye ederim -

*el alim :

Bu ismin verilen miktarda ve şartlarına uygun olarak okunursa Zikrini virid edinip yapan kimseye dost,düşman içinde ne gizlerse bildirilir.
Bu simin zikrine devam eden kimse istediğini elde eder,her türlü arzu ve isteğine kavuşur.
Bu mübarek ismin büyüleme özelliği de vardır.İsteyen istediğini bu ismin zikr,yle tesir altına alabilir.Bu kişi ister amir olsun ister memur,isterse sevdiği biri olsun,üstünde hakimiyet kurup hükmünü ve bilgisini istediği gibi yürütür.
Her gün (150) defa zikreden kişi,allah hakkındaki ilim ve bilgiye iman ve izana yani kısaca marifetullaha sahip olur.Evham ve şüpheleri kalkar,İlme’l-yakin derecesine ulaşır

*Rabbi Zidni Ilmen Ve fehmen ve İmanen

(Ya Rabbi ilmimi anlayışımı ve imanımı arttır)

Teşekkür ederim. İnşallah seninde son olur ve verirsin sınavı. Ben bir dönem gitmiştim. Şansıma o dönem eşimle tanıştım. Sözdü nişandı düğündü derken boşu boşuna kursa para vermiş oldum. Ama dediğin gibi evli, barklı , çocuklu insanlar var kursta. Önemli olan azmetmek. Bende biraz azim yok sanırım. Bak şurda2 ay kaldı ben hala akıllanıp kitaba bakmadım

*Rabbi Zidni Ilmen Ve fehmen ve İmanen

(Ya Rabbi ilmimi anlayışımı ve imanımı arttır)[/QUOTE]

bunu bende okuyorum canımm ... EL ALİMİDE okuycammm ınsallah cok sagoll

anladım canım .. olsun en azından hayırlı bır olaya adım atmıssın

beni dinlersen hemen soru cozumlerıne basla derım deha yayınlarının kırmızı kıtabını felan al sırf soru ...
cıkmıs yılları dok netten son 3-4 yıl ama dıkkat et hukuklarda degısen kanunlar var

ve bugunden basla işini şansa bırakma bebişinde 11.ayda doguyormus ne guzel Allahım saglık sıhat versın cıfte bayram olur sınavda o tarıhlerde acıklanıcak cunkı

Stres en büyük düşmanın. İnsanın elinde olmuyor malesef ama sen yine de elinden geldiğince rahat olmaya çalış.

Umarım sınavın güzel geçer ve istediğin puanı alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…