- Konu Sahibi kenyalikiraz
-
Stres en büyük düşmanın. İnsanın elinde olmuyor malesef ama sen yine de elinden geldiğince rahat olmaya çalış.
Umarım sınavın güzel geçer ve istediğin puanı alırsın canım.
beni anlamamıssınız sanırım ...ya da bu konularda dini bilgiye sahip değilsiniz dini konulara gırılırse dualarla hangı kapıların acıldıgını nelerın ustesınden gelınebılecegını ne gıbı sırlara vakıf olunabılegını bılırdınız !!
ne demısler once tedbir sonra tevekkul ...
ben gerektıgı sekılde calısmalarımı yapıyorum dualarlada bunu desteklemeye calısıyorum sonucta Allahın ıstemedıgı bırsey ıcın kendınızıde paralasanız ( dua olsun yeterlı calısma olsun ) olmadık bırsey yasarsınız ve ıstegınız sonucu alamazsınız o zamanda hayırlısı dersınız ....
sızın o arkadasınız yan gelıp yatmış sonrada aglamıs zırlamıs dua etmıs..ALLAH isteseydı eger hıc calısmadan dahı bu olabılırdı ALLAHIN merhametınden yucelıgınden sual olunmaz ...
ben calısmalarımı layıgıyla yapıyorum dualarlada pozıtıf enerjımı yukluyorum çalısmalarıma...
he eger bılmıyorsanız ogrenın unutkanlık ıcın yada aklınıza gelmeyecek en buyugunden en kucugune butun ıslerınızı kolaylastırmak ıcın bır dua bır zıkır muhakkakkı vardır .... arastırın derım
dualar tabi ki etkilidir ama ben kendi hayatımda sadece çalışırsam şansımı açtığını gördüm.
sizin kadar kaderci değilim
dua ettiği için doktor ya da bilim adamı olan da kimseyi görmedim.(Allah istese çalışmadan da olabilirdi yazmışsınız da)
dualar tabi ki etkilidir ama ben kendi hayatımda sadece çalışırsam şansımı açtığını gördüm.
sizin kadar kaderci değilim
dua ettiği için doktor ya da bilim adamı olan da kimseyi görmedim.(Allah istese çalışmadan da olabilirdi yazmışsınız da)
Ben de ceviz önerecektim zaten biliyormuşsun,çok faydası var.
Özet çıkarmak için zamanın yoksa,okuduklarından önemli kısımları fosforlu kalemle çizebilirsin.Tekrar etmesi kolay olur.
Şarkı diyen arkadaşa katılıyorum.Biz de sırasını değiştirip kafiye veya uyuma göre ezberlerdik.
Bir de bu süreçte bilgisayardan uzak durmanı öneririm.Gerçekten beyni uyuşturuyor,aklını meşgul ediyor.
Facebook twitter vs...Takip etmeden duramadığın yerler varsa hepsini dondur veya bir süre girme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?