okudugumu anlamam ıcın yardımm !!!!

dualar tabi ki etkilidir ama ben kendi hayatımda sadece çalışırsam şansımı açtığını gördüm.

sizin kadar kaderci değilim

dua ettiği için doktor ya da bilim adamı olan da kimseyi görmedim.(Allah istese çalışmadan da olabilirdi yazmışsınız da)

ben kaderci bir insanım lakin kaderin ardına sıgınıpta elimi eteğimi çekmiyorum ... duaya neden bu kadar takıldınız anlamadım ? bence sızın kendı ıcınızde celıstıgınız bır ıman eksıklıgınız var bunu halledın derım ....

şunu sakın ama sakın unutmayınn ...( biz kaderi insanların cabasına baglı kıldık )

Allah bızlerın ne yapacagını evvelıyattan berıdır bılır bize iki yol sunar hangısını sececegımızıde cok ıyı bılır ... Allah ıstemedıgı surece hıcbırsey yapamazsınız ve evet kaderı ınsanların cabasına baglı kılmıstır .... o arkadasınız gıbı yazın agustos bocegı gıbı uyuyup kışında aç kalmak dıye ona denir ....

Allah yazmadıgı ( ıstemedıgı ) halde doktor olanınıda gormedım

bu arada sizde bulunmayan şans o çalısmadan ya da keskın zekalarından oturu ( allah vergısı ) doktor olmus olabılırler mı bunada Allahın takdiri diyoruz neyse konuyu uzatmayalım siz oyle dusunuyorsunuz ben ıse boyle cevaplarınız ıcın cok tesekkurler

Ben de ceviz önerecektim zaten biliyormuşsun,çok faydası var.

Özet çıkarmak için zamanın yoksa,okuduklarından önemli kısımları fosforlu kalemle çizebilirsin.Tekrar etmesi kolay olur.

Şarkı diyen arkadaşa katılıyorum.Biz de sırasını değiştirip kafiye veya uyuma göre ezberlerdik.

Bir de bu süreçte bilgisayardan uzak durmanı öneririm.Gerçekten beyni uyuşturuyor,aklını meşgul ediyor.
Facebook twitter vs...Takip etmeden duramadığın yerler varsa hepsini dondur veya bir süre girme derim.

facebook dondurdum twıt kullanmıyorum kk takılıyorum suandada ıs yerımde 8e kdr ders calısma kararı aldım onu uyguluyorum bırazdan cıkıcam soru cozucem onerılerınız ıcın cok sagolunn gercektennn...

fosforlu kalem olayını bende yapıyorum ama genede o cızmedıgım noktalarıda hatim etmeden ıcım rahat etmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…