Okudukça Deliriyorum

Bırakın şu saçmalıkları okumayın, Allah; "siz onların dinine girmedikçe onlar sizi ASLA kabul etmezler" diyor. Anladınız umarım ne yapsakta çoğunlukla müslüman ülkeyiz ve Türküz bizi kabul etmezler.

Bırakın şu saçmalıkları okumayın, Allah; "siz onların dinine girmedikçe onlar sizi ASLA kabul etmezler" diyor. Anladınız umarım ne yapsakta çoğunlukla müslüman ülkeyiz ve Türküz bizi kabul etmezler.
Ben Hıristiyanim ama herkesi kabul ediyorum. :)
Okuyup okuyup sinirimden sistim resmen ben bunlar kadar vicdansizini gormedim ki yari Avrupaliyim.
Afrikasindan Yeni Zelandasina kadar tum dunyayi somurduler ama sozde humanistler. Cok iyi yuzlu bunlar cok !!

Yazcak cok asiri sey bulurum ama banlanmak istemiyorum tek diyebilecegim secimlerde yanlis tarafa mühur bastilar
Kesinlikle, ve basmaya devam ediyolar. Cunku basmazsalar İslamdan cikacaklarmis gibi hissediyolar. Onlarin vicdanlarina kalmis artik.
Herkesin agzina laf veriyoruz...

Bazıları için ben olsam ben de öyle düşünebilirdim dedim ama bazıları tam bir saçmalık

Ben Hıristiyanim ama herkesi kabul ediyorum. :)
Okuyup okuyup sinirimden sistim resmen ben bunlar kadar vicdansizini gormedim ki yari Avrupaliyim.
Afrikasindan Yeni Zelandasina kadar tum dunyayi somurduler ama sozde humanistler. Cok iyi yuzlu bunlar cok !!
Sen kabul ediyorsun istisnasın ama bu belli bir şey ki müslüman oldugumuz için alınmıyoruz mesela avrupa birliğine bir de tabi Türklerden çekiniyorlar e haliyle yayılmacı kültürümüz var bizden korkuyorlar.

Sen kabul ediyorsun istisnasın ama bu belli bir şey ki müslüman oldugumuz için alınmıyoruz mesela avrupa birliğine bir de tabi Türklerden çekiniyorlar e haliyle yayılmacı kültürümüz var bizden korkuyorlar.
Daha bi teror grubuna agzinin payini verip yerine oturtamiyoruz bizim neyimizden korksunlar..
Ama hep bi kuyruk acilari vardi eskiden beri, cok kindarlar.

Bizim neyimizden korkacaklar allah aşkına :D avrupa birliğine bizi almıyorlar çünkü zaten ab standartlarında bir ülke değiliz ayrıca alırlarsa 2. kavimler göçü olur türliyede insan kalmaz avrupayı istila ederler. Yayılmacı kültürümüzü o şekilde gösteririz :D
Bu da hem avrupada işsizliğe yol açar, (çünkü nüfusumuz çok), hem de üzülerek bildirmeliyim ki çocuk gelin, tecevüz vs vakaları bizde daha yüksek olduğu için bu kadar Türk'ün avrupa'da serbest dolaşmasını istemezler.
Yoksa burnumuzun ucındaki türbeye sahip çıkamamışız, Almanya'yı topraklarımıza katarız diye mi korkacaklar :D

Kesinlikle, ve basmaya devam ediyolar. Cunku basmazsalar İslamdan cikacaklarmis gibi hissediyolar. Onlarin vicdanlarina kalmis artik.
Herkesin agzina laf veriyoruz...
bsey sorucam sen hristiyan oldgna eminmisin?? Bide muhur meselesi : cumhurbaskanindan soz ediyorsnuz galiba yada basbakandan kim en iyiyse muhur ona basilir .. Emin olun o muhur baska taraflara basilsaydi eski dis ulkelere muhtac turkiye olurduk yine .. Tartismak.icin yazmiyorum fakat baska bir secenek varmiydi sizce ???

Bizim neyimizden korkacaklar allah aşkına :KK70: avrupa birliğine bizi almıyorlar çünkü zaten ab standartlarında bir ülke değiliz ayrıca alırlarsa 2. kavimler göçü olur türliyede insan kalmaz avrupayı istila ederler. Yayılmacı kültürümüzü o şekilde gösteririz :KK70:
Bu da hem avrupada işsizliğe yol açar, (çünkü nüfusumuz çok), hem de üzülerek bildirmeliyim ki çocuk gelin, tecevüz vs vakaları bizde daha yüksek olduğu için bu kadar Türk'ün avrupa'da serbest dolaşmasını istemezler.
Yoksa burnumuzun ucındaki türbeye sahip çıkamamışız, Almanya'yı topraklarımıza katarız diye mi korkacaklar :KK70:
Yayılmacı kültür derken bi nevi dediğini kastettim,bir de işte neden alsın ? ortak bir din yok, kültür yok üstüne üstlük bizim gibi sorunlu komşusu olsun neden istesin ? Bu avrupa hayalini bi bırakmadı hükümet, saçma saçma uğrasıyor , adamların umrunda değiliz.

bsey sorucam sen hristiyan oldgna eminmisin?? Bide muhur meselesi : cumhurbaskanindan soz ediyorsnuz galiba yada basbakandan kim en iyiyse muhur ona basilir .. Emin olun o muhur baska taraflara basilsaydi eski dis ulkelere muhtac turkiye olurduk yine .. Tartismak.icin yazmiyorum fakat baska bir secenek varmiydi sizce ???
Hıristiyanligimdan eminim de, muhru adini vermek istemedigim dogudaki partiye basan da var. Biraz da o yonden bakin.. Hayir bir baskandan bahsetmiyorum

Daha bi teror grubuna agzinin payini verip yerine oturtamiyoruz bizim neyimizden korksunlar..
Ama hep bi kuyruk acilari vardi eskiden beri, cok kindarlar.
Arkadaş yazmış ya ya bizim millet oraya yerleşir adamlar asimile olur , oradaki ülkelerinde içine ederiz biz, nufuslarını ikiye katlarız kriz çıkar avrupada :) kanlı bir tarihte cabası tabi.

Bizim neyimizden korkacaklar allah aşkına :D avrupa birliğine bizi almıyorlar çünkü zaten ab standartlarında bir ülke değiliz ayrıca alırlarsa 2. kavimler göçü olur türliyede insan kalmaz avrupayı istila ederler. Yayılmacı kültürümüzü o şekilde gösteririz :D
Yoksa burnumuzun ucındaki türbeye sahip çıkamamışız, Almanya'yı topraklarımıza katarız diye mi korkacaklar :D
Kendi ulkesini kucumseyen insanlar oldukca sizin gbi ne birlik olmayi ne kutuplasmayi onlemeyi dusunun bnce . Ab standartlarna uygun degiliz evet cnku muslumaniz carsaf giyenimzde var ferace giyenimizde pardesu giyenimizde var biz dinimizi yasiyoruz hak dini islami yasiyoruz diye yobaziz oyle mi ?? ab gore medeniyet orani burani ac gez .. Ben dinimi yasadigim icin namaz farz namaz kildigim icin ve Rabbim ' in bana emrettigi emirleri yerine getirdigim icin ab almiyorlarsa varsin almasinlar iyiki muslumanim iyiki msluman dogmsum

Konuyu siyasete acsaydiniz keşke burada kapanacak, orada konuşurduk.

Ben mesajlara haklılık payı görmedim değil, Batılılar tarafından kendini tamamlayamamis bir ortadoğu ülkesi olarak görülüyoruz halkın da öyle düşünmesi çok normal. Şuan mantıklı mantıklı yazamayacak kadar yorgunum, sabah geldiğimde kapanmış olmazsa yazarım tekrar.

Siyasete tekrar konu açın lütfen :) ben sizin konunuzu almak istemediğim için açmıyorum..

Konuyu siyasete acsaydiniz keşke burada kapanacak, orada konuşurduk.

Ben mesajlara haklılık payı görmedim değil, Batılılar tarafından kendini tamamlayamamis bir ortadoğu ülkesi olarak görülüyoruz halkın da öyle düşünmesi çok normal. Şuan mantıklı mantıklı yazamayacak kadar yorgunum, sabah geldiğimde kapanmış olmazsa yazarım tekrar.

Siyasete tekrar konu açın lütfen :) ben sizin konunuzu almak istemediğim için açmıyorum..
Siyasi konu degil ki bu.. Olen masumlara bu insanlarin bakis acisi siyaset olamaz.. Ama kapatirlarsa bir daha acayim Siyasete :)

Siyasi konu degil ki bu.. Olen masumlara bu insanlarin bakis acisi siyaset olamaz.. Ama kapatirlarsa bir daha acayim Siyasete :)
Mune Mune gelip bunun yeri burası değil diyecektir diye düşündüm. Konuşmalar siyasi içerikli oluyor ister istemez. Ben uyuyayım, iyi geceler :KK68:

Back
X