Okudukça Deliriyorum

Türkiye'nin AB ye girmesi sozkonusu bile değil. Sadece oyalama ve bunun karşılığında birşeyler yaptırma politikası uyguluyorlar.Açı bir gerçek var ki Türkiye bir çok açıdan Avrupa standartlarının çok altında. En az 50 yıl fark var.belki daha çok. Hem eğitim,sosyal ve kültürel yetersizlik hem ekonomik yetersizlik açısından maalesef çok gerilerdeyiz.Bizden korktukları filan yok..Birgun olursa ABye girersek emin olun bu sadece bizi sömürmek için bir yol buldukları için olur.Daha çok şey yazmak isterdim ama yasak..neyse. .

Kendi ulkesini kucumseyen insanlar oldukca sizin gbi ne birlik olmayi ne kutuplasmayi onlemeyi dusunun bnce . Ab standartlarna uygun degiliz evet cnku muslumaniz carsaf giyenimzde var ferace giyenimizde pardesu giyenimizde var biz dinimizi yasiyoruz hak dini islami yasiyoruz diye yobaziz oyle mi ?? ab gore medeniyet orani burani ac gez .. Ben dinimi yasadigim icin namaz farz namaz kildigim icin ve Rabbim ' in bana emrettigi emirleri yerine getirdigim icin ab almiyorlarsa varsin almasinlar iyiki muslumanim iyiki msluman dogmsum
Bunun dinle imanla ilgisi yok canım. .merak etme.dinini yasa sorun bu değil zaten. .

Tümünü okuyamadım. İlk 10 tane filan sanırım. Okuduğum kadarıyla vicdansızlıkla, saçmalıkla suçlayabileceğim bir şey yok. Şimdi ilgilenmediler diye bombayı onlar atmış da insanları onlar öldürmüş gibi yorumculara sövmeye gerek yok. Bu konu hedef şaşırmış gibi geldi. Vicdansız olanlar onlar değil, bazı şeyleri görmeyip bu hükümeti başımıza getiren seçmenler, bunlara ve her yaptığına tapan yurdum insanı. Kızacaksanız bunlara kızın bence.

Adamlar bizi suriye ırak iran gibi görüyor resmen :KK57: sanarsın avrupaya çok uzağız orta doğu ülkesiymişiz falan filan bunlar nasıl kafalar :KK14:

Kendi ulkesini kucumseyen insanlar oldukca sizin gbi ne birlik olmayi ne kutuplasmayi onlemeyi dusunun bnce . Ab standartlarna uygun degiliz evet cnku muslumaniz carsaf giyenimzde var ferace giyenimizde pardesu giyenimizde var biz dinimizi yasiyoruz hak dini islami yasiyoruz diye yobaziz oyle mi ?? ab gore medeniyet orani burani ac gez .. Ben dinimi yasadigim icin namaz farz namaz kildigim icin ve Rabbim ' in bana emrettigi emirleri yerine getirdigim icin ab almiyorlarsa varsin almasinlar iyiki muslumanim iyiki msluman dogmsum
Ne alakası var ki şimdi bununla ab de kapalı kimse yok sanki

Ayrıca bu konuda kapanır kk ya hiç uygun değil savaş çıkar

Kendi vatanında hakkını arayan ezilmiş, masum pkk...Ne hakkı Allah aşkına, elektrik faturalarını bile biz ödüyoruz. Onlar cici, biz patlamayı hak eden gaddar ve geri kafalı insanlarız öyle mi ? Bu kadar acımasızca yaklaştıklarını bilmiyordum cidden. Biz Paris'teki olayda insanlar öldü diye üzülürken...Bu durumda kim acımasız, geri kafalı oluyor acaba?

konuyu acan, siz parise ağlarken onlarin yaklasimini görün ulkem7ze diye acmista konu neden yine secime gitmiş ..Nasil her konu secimlere ve secmenlere geliyor anlamıyorum

Hep diyorum adamlar dürüstçe içlerindeki şeyi söylüyorlar ne bekliyorduk hepimiz ankarayız demelerini mi. Allahın bulgaristanı bile ab üyesiyken bizim olmamamız yalnızca gelişmişlikle açıklanamaz kültür birliğimiz yok ki adamlarla. Biz ezikliğimize yanalım. Üç günlük turist vizesini bile tüm mültecileri bize iteleyerek vereceklerken (verirlerse o da), bir gün biz ab ye girersek kesin karşılığında sağlam bafilemişlerdir bizi ondan almışlardır derim.

Yine ülkenin yarısı bilmem ne diyenler olmuş. Ben de ak partiye oy veren yarıdayım. Başımızdakinin hızla kabadayı tek adam olmaya devam etmesine rağmen, geldiklerinde eleştirdikleri herşeyi (kadrolaşma, adam kayırma) şimdi kendilerinin yapmasına rağmen, chp-mhp ile hayat görüşüm asla ve asla uyuşmadığından ve dağdan meclise inmiş teröristle chp nin nasıl işbirliği yaptığını gördüğümden, hdp yi bize barışçı diye yutturmaya çalıştıklarından bu seçimde ak partinin kazanmasını yürekten istedim. Daha iyi bir parti görürsem -hayat görüşüme uygun olduğu sürece- bu sefer onlara veririm. Yine de ne yazık ki yönetimde kim olursa olsun bu savaşa sürüklenmemizin engellenemeyeceği kanaatindeyim. Ancak biraz daha geciktirilirdi.

Bitirmeden, bir de bu avrupalılar kürtler zulüm görüyor azınlıklar inim inim inliyor demiyorlar mı deli olacağım ya!

Back
X