Hep diyorum adamlar dürüstçe içlerindeki şeyi söylüyorlar ne bekliyorduk hepimiz ankarayız demelerini mi. Allahın bulgaristanı bile ab üyesiyken bizim olmamamız yalnızca gelişmişlikle açıklanamaz kültür birliğimiz yok ki adamlarla. Biz ezikliğimize yanalım. Üç günlük turist vizesini bile tüm mültecileri bize iteleyerek vereceklerken (verirlerse o da), bir gün biz ab ye girersek kesin karşılığında sağlam bafilemişlerdir bizi ondan almışlardır derim.
Yine ülkenin yarısı bilmem ne diyenler olmuş. Ben de ak partiye oy veren yarıdayım. Başımızdakinin hızla kabadayı tek adam olmaya devam etmesine rağmen, geldiklerinde eleştirdikleri herşeyi (kadrolaşma, adam kayırma) şimdi kendilerinin yapmasına rağmen, chp-mhp ile hayat görüşüm asla ve asla uyuşmadığından ve dağdan meclise inmiş teröristle chp nin nasıl işbirliği yaptığını gördüğümden, hdp yi bize barışçı diye yutturmaya çalıştıklarından bu seçimde ak partinin kazanmasını yürekten istedim. Daha iyi bir parti görürsem -hayat görüşüme uygun olduğu sürece- bu sefer onlara veririm. Yine de ne yazık ki yönetimde kim olursa olsun bu savaşa sürüklenmemizin engellenemeyeceği kanaatindeyim. Ancak biraz daha geciktirilirdi.
Bitirmeden, bir de bu avrupalılar kürtler zulüm görüyor azınlıklar inim inim inliyor demiyorlar mı deli olacağım ya!