Okul açılınca napıcam korkuyorum :(

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
İyi geceler ablalarım bu saatte bunu mu kafaya taktın diceksiniz ama düşünmeden duramıyorum.
Bildiğiniz gibi okulların açılmasına 1 aydan az bir süre kaldı.Ben korkuyorum.beden dersleri benim okul hayatım boyunca hep kabusum olmuştur.ama geçen sene bazı durumlardan dolayı beden dersine katılmadım kenardan izledim.sıkıcı olsa da gayet rahattım.Ama bu sene sanırım katılıcam ve çok korkuyorum rezil olucam hocalar voleybol oynatıyor ben beceremiyorum topa bile vuramam koşturuyolar hızlı koşamıyorum kilomda falan sorun yok ama beceremiyorum işte.rezil olucam kesin.biliyorum basit bi dert Allah büyüğünü vermesin hiçbirimize.Ama içim içimi yiyor okul yine kabusum olucak
Bi yandan okulla ilgili özel sorunlar bi yandan bu.rezillik dolu bir yıl olucak.
Bi yandan da annemler tartışıyor onların gürültüsü offff deliricem ağlamak istiyorum

Aaaay kız caney derdin bu olsun.
Sen de benim gibiymişsin.
Bizimkiler turnike attırır , basketbol oynatırlardı .
Ben de hiç beceremezdim , şimdiyse gülümseyerek hatırlıyorum o zamanları.
Canım hocam , hiç pes etmezdi :)

Şimdiki aklım olsa canla başla öğrenmeye çalışırdım, ne zevkliydi aslında.
Keyif almaya bak .
Yapabilirim de .

Takilacak sey mi ya hu.

Beden egitimini sevmeyen ne ilk ne de son ogrenci olacaksin.

Bende ayni senin gibiydim. Top islerini beceremez canim sikilirdi hic sevmezdim.

Bu uzulenecek bir durum degil ki. Senin gibi olan cok ogrenci var. Herkes herseyi en guzel sekilde yapmak zorunda degil.

Kacinci sinifsin?

10.sınıf

Tek derdin bu olsun :)
İnan hiç de rezil olmazsın. Her insan her şeyi yapabilecek diye bir şey yok. Yapabilirsen yaparsın yapamazsan da canın sağ olsun senden önemli mi? Zaten olumsuz düşünürsen olumsuzu çağırırsın. Yapacağına inan. Okul açılmadan pratik yap evde ya da mahallede. İnternetten voleybol eğitim videoları izle. En azından fikir sahibi olursun. Yapabileceğine inan :)

Herkes herşeyi becerebilir diye bişey yok ki olduğu kadar yap sende. Yapamadığında dalgaya vur gül geç o zaman kimseye rezil olmazsın. Asıl ciddiye alırsan bozulursan rezil olursun.

Annenlerin tartışmalarına da kulaklarını tıka.

Kendine yapacağın en büyük kötülük bunlar yüzünden özguvenini yitirmen, kendini yıpratman olur. Daha pırıl pırıl bi genç kızsın :)

Bak canim hayatin her alaninda basarili olamazsin. Seninde yapamadigin seyler olacak tabi. Bu durum seni rezil etmez. Emin ol seninde cok guzel yapabildigin ama baskalarinin yapamadigi alanlar vardir. O alanlari bul ve o yolda tat basari duygusunu. Bu sana oz guven verir. Yapamadin diye de rezil felan olmazsin korkma.

Oy ne güzel bir dert o öyle. Keske benim de derdim o olsa. Merak Etme canimm geçecek bu günler ve kimse seni bedende basarisiz kız olarak hatirlamicak emin ol

Tüm dersleri 5 olup bi tek beden eğitimi 3 gelen nadir bir ablan olarak yazıyorum..

Uğraş..

Ben odamda basket atma denemeleri yapıp dünya eşya kirmistim :)

Bu da bir ders sonuçta ve emek verip basarabilirsin..

Olmuyorsa da yapacak bişey yok.. niye rezil oluyorsun en fazla olmadı der Gülümser yerine gecersin..

Kavga olduğu için üzüldüm.. Ailevi sorunlar mi var bilmiyorum ama sen kendini üzme çok.. yarın başka bi gün..

Sanki ben tekrar yazmışım gibi oldum.
Turnike dimi

Neden rezil olasın ki herkesin yetenek alanı farklıdır tatlım. Bunu bilecek yaştasınız aslında. Rahat ol

Kız yerim Ya o voleybol olayını bizim sınıftan kimse beceremezdi ben ve 2 3 kız dışında, diğer siniflarda da durum böyleydi kimse siritmazdi o yüzden sizde durum farklı mı?

Becerememek başka, rezil olma korkusuyla hiç girişimde bulunmamak başka. Sen hangisisin? Eğer çok denediysen ama başaramıyorsan ders geçene kadar idare edersin birşey olmaz. Ama rezil olma korkusuyla hiç başlamıyorsan pek çok alanda yazık edebilirsin kendine. Yeteneklerini görme şansın bile olmaz bu durumda.

Elalemi boşver, rezil olmayı boşver. Sadece eğlenmek için yap ne yapacaksan. Denemekten hiç vazgeçme. Unutma ki profesyonel olarak bir işi yapan kimse o işleri anasının karnında öğrenmedi. Sporcular, ressamlar, yazarlar hepsi başta acemiydiler. Yapa yapa pes etmeyerek o işlerde profesyonel oldular.Einstein der ki: "Hayatında hiç hata yapmamış biri hiç yeni bir şey denememiş demektir." Denemekten korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…