- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Yaş kaç yavbi yaş sınırı yok mu bu sitede
10.sınıfTakilacak sey mi ya hu.
Beden egitimini sevmeyen ne ilk ne de son ogrenci olacaksin.
Bende ayni senin gibiydim. Top islerini beceremez canim sikilirdi hic sevmezdim.
Bu uzulenecek bir durum degil ki. Senin gibi olan cok ogrenci var. Herkes herseyi en guzel sekilde yapmak zorunda degil.
Kacinci sinifsin?
Keşke kaynana görümce konularından çok böyle konular olsa da gençlere fikir verebilsek hayatlarına daha iyi yön verebilmeleri içinYaş kaç yavbi yaş sınırı yok mu bu sitede
10.sınıf
İyi geceler ablalarım bu saatte bunu mu kafaya taktın diceksiniz ama düşünmeden duramıyorum.
Bildiğiniz gibi okulların açılmasına 1 aydan az bir süre kaldı.Ben korkuyorum.beden dersleri benim okul hayatım boyunca hep kabusum olmuştur.ama geçen sene bazı durumlardan dolayı beden dersine katılmadım kenardan izledim.sıkıcı olsa da gayet rahattım.Ama bu sene sanırım katılıcam ve çok korkuyorum rezil olucam hocalar voleybol oynatıyor ben beceremiyorum topa bile vuramam koşturuyolar hızlı koşamıyorum kilomda falan sorun yok ama beceremiyorum işte.rezil olucam kesin.biliyorum basit bi dert Allah büyüğünü vermesin hiçbirimize.Ama içim içimi yiyor okul yine kabusum olucak
Bi yandan okulla ilgili özel sorunlar bi yandan bu.rezillik dolu bir yıl olucak.
Bi yandan da annemler tartışıyor onların gürültüsü offff deliricem ağlamak istiyorum
Lisede attırıyorlar ama bazı kızlar atmıyor.Lisede takla attırıyorlar mı??
Benim kabusumdu ama ortaokulda diye hatirliyorum.
Tüm dersleri 5 olup bi tek beden eğitimi 3 gelen nadir bir ablan olarak yazıyorum..
Uğraş..
Ben odamda basket atma denemeleri yapıp dünya eşya kirmistim :)
Bu da bir ders sonuçta ve emek verip basarabilirsin..
Olmuyorsa da yapacak bişey yok.. niye rezil oluyorsun en fazla olmadı der Gülümser yerine gecersin..
Kavga olduğu için üzüldüm.. Ailevi sorunlar mi var bilmiyorum ama sen kendini üzme çok.. yarın başka bi gün..
Lisede attırıyorlar ama bazı kızlar atmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?