canım sadece 1 dersten kaldığını anladım yanlış anlamadıysam. bunun için bu kadar panik yapmana gerek yok inanki.
seneye 2.sınıf derslerini ve alttan kalan derslerini alırsın adam gibi dikkatli çalışırsın ve derslere gidersin, çok şey değiştiğini göreceksin:)
arkadaşlarımı sevmiyorum okula gitmek istemiyorum diye bir şey yok bunu at kafandan. üniv.de zaten derse ders için gidilir lise gibi düşünme. farklı bölümlerden çok güzel arkadaşlar edinirsin zaten zamanla çevren çok genişleyecek,sosyal hayatını ayrı tutup dersleri ayrı tut:) bende eskişehirde okumuştum okunabilecek en güzel üniversite şehri, ah ah=))
anadolu üniversitesinin kulüpleri çok sağlamdır araştırıp katıl birine yeni çevre edin mutlu ol, ama derslerini ihmal etme, gir derse dinle çık, bukdr basit=) herzaman okul arkadaşlarını veya iş arkadaşlarını sevmeyeceksin buna alış bence:)
bu saatten sonra da seneye aldığın 2. sınıf derslerini iyi bir şekilde çalışırsan mezun olduğunda istediğin bilgi birikimine kavuşursun

zaten 1.sınıftaki dersler bölüm derslerinden bağımsız onların başarısı senin diğer derslerdeki başarını etkilemiyor,korkmaa
daha ilk seneden ailene ben uzatmak istiyorum deme zamanla sende uzatmaktan vazgeçebilirsin belki, sosyla hayatın kısıtlanırsa daha mutsuz olursun hele eskişehirde.. bence hiç büyütme kafanda, herkes alttan ders alır ama zamanında bitirebilir hele 2.sınıfta toparlarsan ve öyle gidersen inan hiç bir sıkıntı yaşamazsııınn=)
ay çok uzun yazdım biliyorum ama yardımcı olmak istedim şimdi panikle yanlış düşündüğünü tahmin ettim oyüzden açıklama ihtiyacı hissettim=)