Okul arkadaşlarım

ben normalleştirmiyorum, ortada durum var bunu dile getiriyoruz. aaa aferin onlara ne güzel gibi bir anlam mı çıkardınız?

bakın isim vereyim,
itü, yıldız, istanbul
böyle bayaga bayaga köklü üniversitelerin 5 yıl öncesine kadar ortamlarını iyi biliyorum.
genel olarak durum bu.
hatta girin sözlüklere, forumlara, yığınla başlık görürsünüz bu durumla ilgili.
özellikle inşaat ve makine 🤦🏻‍♀️

eşim itü mezunu inşaat mühendisi, onun da yemini var, kızı mühendislik okumaya karar verirse yurtdışında okuyacak :)
İÜ'de okuyorum maalesef iyi okul düzgün insanlar anlamına gelmiyormuş öğrenmiş oldum burada.

İÜ'de okuyorum maalesef iyi okul düzgün insanlar anlamına gelmiyormuş öğrenmiş oldum burada.
ben de iü mezunuyum, başka fakülte.
bazı bölümler için görgü/ medeniyet/ kadına özgürlük arıyorsan vakıf üniversitesine gidilmesi gerektiğini düşünüyorum :)
çoğunluğu anadolu’dan kopup gelmiş, o güne kadar ders çalışmaktan fırsat bulamadıkları ne varsa üniversitede olacağına inanıyorlar falan...
talihsizlik olmuş seninki de...
kulüpler işini görür, ben mezun olalı çok oldu ama aktif kulüpler çok keyiflidir. muhakkak ayrı bir arkadaş ortamı oluştur kendine. y

İstanbul'da okuyorum
ben normalleştirmiyorum, ortada durum var bunu dile getiriyoruz. aaa aferin onlara ne güzel gibi bir anlam mı çıkardınız?

bakın isim vereyim,
itü, yıldız, istanbul
böyle bayaga bayaga köklü üniversitelerin 5 yıl öncesine kadar ortamlarını iyi biliyorum.
genel olarak durum bu.

eşim itü mezunu inşaat mühendisi, onun da yemini var, kızı mühendislik okumaya karar verirse yurtdışında okuyacak :)
Kesinlikle öyle yaps

bakın isim vereyim,
itü, yıldız, istanbul
genel olarak durum bu.

Tamam yani düşündüğüm gibi devlet üniversiteleri. Gerci mühendislik kısımlarının bizzat içinde bulunmadım. Ama yine de ben öyle şeyleri stereotype ve şaka sanıyordum valla. Tanıdıklarımla da çeliştiği için.
Kesinlikle öyle yapın ya bu arada mühendislik olmasa da yurt dışında okusun. Hem ne güzel öyle ortamlardan bihaber olur o da

Rabbim sen hayırlı nesiller yetiştirmeyi nasip et. Edep Ahlak kalmadı. Acaba bu ahlaksızlar kendi bacılarına aynı muamele yapılsa ne hissederlerdi. Bundan sonra kimseyle muhatap olmamaya bak kardeşim. Rabbim ıslah etsin

Benim kızımı böyle rahatsız etseler gider okulda rezalet çıkarırım :sinirli:
Üzülme canım sen onları görmezden gel , hiç duyma bile. Çok tuhaf yahu ben üniversitedeyken hiç böyle şeyler olmuyordu , yaşlandım galiba ondan da olabilir .

Hiçte önemsiz değil bence. Bana da nefret geldi erkeklerin bu huyundan. Muhabbet etsen seviyor oluyorsun. Şimdiki aklım olsa erkeklerden kimseyle arkadaşlık etmezdim. En iyi görünenin bile nelerini öğreniyoruz. Olabildiğince konuşma kimseyle arkadaş olurum diye düşünme onlar senin gibi düşünmüyor çünkü.

Arkadaşlar çoğunluğu erkek olan bir bölümde okuyorum. Sürekli hakkımda dedikodu çıkıyor kime yardımcı olsam insaniyet namına hal hatır sorsam hemen davranışları değişiyor. Özellikle birisi kafaya takarsa bittin sürü halinde gezindikleri için artık o kişinin bütün arkadaşları seni tanıyor türlü seviyesizlikler vs vs. Şu an böyle yazınca çok önemsiz gibi ama ben bu insanları her gün görmek zorundayım ve artık davranışlarına katlanamıyorum. En son birisinin 'bana yürüyor' diye hakkımda konuştuğunu dalga geçtiğini duydum mesela ben onun adını bile bilmiyordum?!?
Abazanlıkta tavan yapmışlar işte bunlar hep hormonlardan, canım sallamayacaksın, herhalde hayal görüyor adını bile bilmiyorum diye geç git.
Ben olsam başka fakültelerin kantininde takılırdım

Abazanlıkta tavan yapmışlar işte bunlar hep hormonlardan, canım sallamayacaksın, herhalde hayal görüyor adını bile bilmiyorum diye geç git.
Ben olsam başka fakültelerin kantininde takılırdım
Hiçte önemsiz değil bence. Bana da nefret geldi erkeklerin bu huyundan. Muhabbet etsen seviyor oluyorsun. Şimdiki aklım olsa erkeklerden kimseyle arkadaşlık etmezdim. En iyi görünenin bile nelerini öğreniyoruz. Olabildiğince konuşma kimseyle arkadaş olurum diye düşünme onlar senin gibi düşünmüyor çünkü.
Aslında muhabbet etmelik bir şey de yok her şey içlerinden birinin takmasıyla başladı. En son kolidorda hiç görmediğim iki kişi fısır fısır bana bakarak konuşup gülüyor bunlar beni nereden tanıyor diye düşünürken bu iki kişiyi sonradan benim bölümdekilerin yanında görüyorum. Bunu kızlar yapsa bu kadar üzülmezdim ama karşı cins yapınca aşırı rahatsız edici.

Aslında muhabbet etmelik bir şey de yok her şey içlerinden birinin takmasıyla başladı. En son kolidorda hiç görmediğim iki kişi fısır fısır bana bakarak konuşup gülüyor bunlar beni nereden tanıyor diye düşünürken bu iki kişiyi sonradan benim bölümdekilerin yanında görüyorum. Bunu kızlar yapsa bu kadar üzülmezdim ama karşı cins yapınca aşırı rahatsız edici.
Rahatsız olma hiç, kedi uzanamadığı ciğere mundar der, hepsi tekir sen ciğersin boşver sokak kedileri ile uğraşma

Back
X