Ay maşallah ne kadar güzel gelişmiş her şey :) O kadar ütopik geliyor ki bu anlattıkların :)) Ben cidden çok mutlu oluyorum böyle güzel şeyler okuyunca nazar değmesin size

Olsun zaten aileyle arasında çatışmalar olmaması anormal olurdu, her şey de iyi gitmez ki. Bunu da aşarsınız zamanla, muhtemelen ilk etapta aynı ev istiyoruz deseydiniz de bu tarz bir tepki görürdünüz zaten. Bir de şu var mesela sende de aynı huy varmış, her şeyi aileme anlatırım ben de. Bir şeyleri gizlemek hoşuma gitmiyor. Tabi ben babama anlatamıyorum annem çok ters tepkiler alacağımı söylediği için ama o ayrı bir mesele. Böyle her şeyi anlattıkça bir yerden sonra baktım ki bütün kararlarıma karıştırtıyorum aslında. Tamam onlar annem babam ama ben de üniversite son sınıftan beri kendi ayakları üzerinde duran bir bireyim. O yüzden diyaloglarımız biraz değişti, danışır gibi de olsa kendi fikrime doğru çekiyorum onları da. Onlar da bunun farkında ama en azından tatlılıkla halloluyor her şey. Biraz da resti çekeceğimi biliyorlar tabi onun da etkisi var, fazla inatçıyımdır

Umarım bu yaşadığınız sorunlar daha büyümez, bizimki çirkin boyutlara varmıştı, ister istemez içinde bir şeyler kalıyor insanın. Şimdi hevesliler sağolsunlar her şeyi planlıyorlar nişan ve düğünle ilgili ama baştaki anlaşmazlık keşke olmasaydı diyorum.(Bir de şu var gerçi, annem bu planları yaparak beni yakında tutuyor ama hala düğünü nasıl ertelesem diye düşünmüyor değil :)) ben görmezlikten geliyorum )