• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okul çocuk ve kv kp sorunsalı

Dea_Tacita15

Kenan'ım çölde vaha gibi, oğlum
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
1.650
1.161
333
39
Allah bağışlarsa 3.5 yaşında oğlum var ben de bi rehabilitasyon merkezinde öğretmenim oğlum 2 aylıkken işe başladım babannesi baktı fakat babanne ve dede o kadar şımarttılar ki yapmayın dedik kaç kere eşim konuştu ben konuştum fakat kp çocuk gibi oğlum düşer ağlardı kucaklardım bnm kucağımdan alıp giderdi gel dedem diye soruna gelirsek bu sene kreşe verdik orada bütün arkadaşlarını dövüyormuş bugün çocuklardan birinin babası gelmiş ..... hangi çocuk gösterin bana diye öğretmenle tartışmışlar öğretmen adama alın çocuğunuzu gidin demiş bu olayın üstüne kv ile ben vardık öğretmenle konuştum dönerken kv ye anlatmaya çalıştım yok yine ne olacakmış robot mu bu çocuk diyor anne ilerde de böyle olursa öğretmen ram a sevk eder çocuk boş yere rapor alır diyorum bi şey olmaz diyor kurum müdürümüzle konuştum psikoloğa mı götürsem diye hocam sizin o kadar büyük sorununuz yok dedi offf ne yapcam ben

Allah bağışlarsa 3.5 yaşında oğlum var ben de bi rehabilitasyon merkezinde öğretmenim oğlum 2 aylıkken işe başladım babannesi baktı fakat babanne ve dede o kadar şımarttılar ki yapmayın dedik kaç kere eşim konuştu ben konuştum fakat kp çocuk gibi oğlum düşer ağlardı kucaklardım bnm kucağımdan alıp giderdi gel dedem diye soruna gelirsek bu sene kreşe verdik orada bütün arkadaşlarını dövüyormuş bugün çocuklardan birinin babası gelmiş ..... hangi çocuk gösterin bana diye öğretmenle tartışmışlar öğretmen adama alın çocuğunuzu gidin demiş bu olayın üstüne kv ile ben vardık öğretmenle konuştum dönerken kv ye anlatmaya çalıştım yok yine ne olacakmış robot mu bu çocuk diyor anne ilerde de böyle olursa öğretmen ram a sevk eder çocuk boş yere rapor alır diyorum bi şey olmaz diyor kurum müdürümüzle konuştum psikoloğa mı götürsem diye hocam sizin o kadar büyük sorununuz yok dedi offf ne yapcam ben
Oluyor böyle şeyler malesef, dinletemezsin kolay kolay, toruna kıyamıyorlar demek ki. Öteki çocuğun babası psikopatmış Napacak el kadar çocuğu mu dövecek sorunlu:KK51:

neden ısrarla kv kp , neden yani çalışıyormuşsunuzda neden onlar bakıyor bu çocuğa ben onu merak ediyorum.

işte en korktuğum şey bu. çok şımarık oluyor babaanne dede ile büyüyen çocuk. Allah yardımcınız olsun bence net tavrınızı koyun babaanneyi dedeyi gerekirse ayda 1 görün. Biraz kendiniz terbiye etmeye çalışın daha küçük şuan hala yapılacak çok şey var.

Oluyor böyle şeyler malesef, dinletemezsin kolay kolay, toruna kıyamıyorlar demek ki. Öteki çocuğun babası psikopatmış Napacak el kadar çocuğu mu dövecek sorunlu:KK51:
İyi ki aynı anda dek gelmemişiz ne olurdu tahmin etmek bile istemiyorum

bende şimdiden konuşuyorum kv ve kp ile ama biz senin dediğin gibi bakamayız diyorlar...sen kendin bakarsan öyle terbiye verirsin biz ağlamasına kıyamıyoruz o yüzden her dediğini yaparız diyorlar...diğer torunlarınıda mahvettiler...hayırdan asla anlamaz....benim çocuğumda öyle olacak..kendiniz bakma imkanınız yoksa maalesef yapacak birşey yok.. onların davrandığı gibi yetişecek...

neden ısrarla kv kp , neden yani çalışıyormuşsunuzda neden onlar bakıyor bu çocuğa ben onu merak ediyorum.
Ben bakıcılarla büyüdüm ve çekmediğim kalmadı sayelerinde bir sürü fobi sahibi oldum eşim de yabancı birine bırakma fikrine sıcak bakmadı

Ben bakıcılarla büyüdüm ve çekmediğim kalmadı sayelerinde bir sürü fobi sahibi oldum eşim de yabancı birine bırakma fikrine sıcak bakmadı
o zaman keşke ücretsiz izne çıkıp kendiniz büyütseydiniz öyle kreşe verseydiniz(gerçi geçmiş zaman eki kullanmak çok da doğru değil artık)Allah yardımcınız olsun.

o zaman keşke ücretsiz izne çıkıp kendiniz büyütseydiniz öyle kreşe verseydiniz(gerçi geçmiş zaman eki kullanmak çok da doğru değil artık)Allah yardımcınız olsun.
Maalesef özel sektördeyim bir sürü borçla evlendik şimdi de ev aldık aslında babanne o kadar değil ama dede tam çocuk kesinlikle laf anlamıyor

Bir de yarım gün gönderiyorum kreşe öğleden sonra babanne alıyor tam hün mü versem acaba uzaklaşır hem babanne dededen öğretmeni bile çocuk babanne diye ağlıyor diyor oğlum neden böyle yapıyorsun diyorum sen benim her dediğimi yapmıyorsun babannem yapıyor diyor dedesine baba diyor milyon kere söyledim bu çocuğa babam deme sana dede desin diye bnm yanımda öyle seviyor ben dönünce babaş diyor hayır çok ağır raporu olan öğrencilerim bile bir şekilde beni anlayıp dinliyor bunlar dinlemiyor bile

eğitimci bir anne olarak oğlunuzun agresif tavırlarını sadece bulunduğu çevreye bağlamanıza şaşırdım
belki de sizinle yeterince bağ kuramadığı için, yoksunluklarına isyanıdır davranışları
ona daha fazla zaman ayırmalı,
ve gerekli buluyorsanız eğer elbette ki uzmanlara danışmalısınız
dilerim gönlünüzce olur her şey..
Allah bağışlasın miniğinizi de

eğitimci bir anne olarak oğlunuzun agresif tavırlarını sadece bulunduğu çevreye bağlamanıza şaşırdım
belki de sizinle yeterince bağ kuramadığı için, yoksunluklarına isyanıdır davranışları
ona daha fazla zaman ayırmalı,
ve gerekli buluyorsanız eğer elbette ki uzmanlara danışmalısınız
dilerim gönlünüzce olur her şey..
Allah bağışlasın miniğinizi de
Ben de eğitimciyim olayı onlara bağlamamın şöyle bir sebebi var oğlumun hoşuna gitmeyen bir şey oldu döveriz biz oğlum onu eşim kızdı hemen dedesi ..... oğluma seslenne döveriz seni bunlarla büyüdü çocuk

Ben de eğitimciyim olayı onlara bağlamamın şöyle bir sebebi var oğlumun hoşuna gitmeyen bir şey oldu döveriz biz oğlum onu eşim kızdı hemen dedesi ..... oğluma seslenne döveriz seni bunlarla büyüdü çocuk

eğitimci bir anne...derken sizden bahsettim zaten,
maalesef ki ben henüz anne olamadım,
siz tabii ki daha iyi bilir, anlarsınız evladınızı..iyi şanslar

Sizin bir eğitimci olarak,imla ve cümle düzenine daha dikkat etmeniz taraftarıyım.Çocuğun babaanne ve dedeyle büyümesi,onların şımartıyor olması,kreşte arkadaşlarına kaba kuvvet kullanmasına etken değil ki?
Çocuğu biri şımartır,birine nazı geçer,ama babadan veya anneden çekinebilir.
Çocukla daha fazla vakit geçirme,daha çok etkinlik yapma,suç işlediğinde ceza verme,babanın daha çok iletişim kurması kimin baba kimin dede olduğu kavramını daha iyi yerleştirir kafasına.

Sanki dede ve babaanneden biraz ayrilsa daha iyi olacak gibi.
Diger cocugun babasi hakikaten psikopatmis. Sizinle gorusmeyi talep etseydi, okula gelip cocugu bulmaya calisana kadar.

kreşte oğlum zaten yarım gün gidiyor dert de bitmiyor ki 6 aylıktan beri astım bronşitimiz var ve maalesef prednol diye bir iğneyle geçiyor bu iğne de kortizon içeriyor o yüzden hasta etmememiz lazım
Tam günü 1 -2 hafta deneyin diyeceğim ama kış zamanı öneri sunamıyorum maalesef.Sonuçta kışın diğer çocuklardan grip vs. bulaşması daha olası.
Geçmiş olsun bu arada.

Back
X