Okul çorapları sorunu

seymaa_can16

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
7
0
16
Bursa
Herkese merhabalar. Ayak ve çorap kokusu sorunu yaşayanlar var mı? kız çocukları olan anneler veya lisede öğrenci olan arkadaşlarımız olabilir. Özellikle okulda giydiğimiz beyaz külotlu ve siyah çoraplar çabuk kirleniyor ve taban topuk kısmı az da olsa koku yapıyor. Okul çorapları için çözümü olan veya bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı ? Dışarda giydiğimiz ince veya kalın çoraplarda bu sorun pek olmuyor genelde. şimdiden herkese teşekkürler

1 beden büyük çorap almayı deneyin mümkünse pamuklu olsun
bende liseye giderken sorun yaşamıştım sıkı çoraplar ayakları kokutuyor uzun saatler boyunca aynı ayakkabı giyiliyor bir de. bende tırnak batması ve iltihaplanma yapmıştı 1 çorabı üst üste 2 gün bile giymediğim halde.

Koku giderici krem sur sonra sprey sik ayak icin koku giderici sprey ve kremler eczanede de satiliyor. Benm kokmaz ayagm hic ama bn avonun krem ve spreyini kullaniyorum nolur nolmaz diye. Aniden misafirlige fln gidiyoruz sonucta. Cok da hesapli urunler

Koku giderici krem sur sonra sprey sik ayak icin koku giderici sprey ve kremler eczanede de satiliyor. Benm kokmaz ayagm hic ama bn avonun krem ve spreyini kullaniyorum nolur nolmaz diye. Aniden misafirlige fln gidiyoruz sonucta. Cok da hesapli urunler

o avonun ürününü fotosu varsa koyabilir misin canım?

Herkese merhabalar. Ayak ve çorap kokusu sorunu yaşayanlar var mı? kız çocukları olan anneler veya lisede öğrenci olan arkadaşlarımız olabilir. Özellikle okulda giydiğimiz beyaz külotlu ve siyah çoraplar çabuk kirleniyor ve taban topuk kısmı az da olsa koku yapıyor. Okul çorapları için çözümü olan veya bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı ? Dışarda giydiğimiz ince veya kalın çoraplarda bu sorun pek olmuyor genelde. şimdiden herkese teşekkürler

Benimki hiç koku yapmıyor... Ama bir arkadaşım var lapitak kullanıyor güzel sonuçlar aldı onu deneyebilirsin

suni deri ayakkabılar da hava alamadığından koku yapabilir. biraz pahalı da olsa gerçek deri ayakkabı kullanmak lazım sağlık açısından. ama çocukların da ayakları çabuk büyür sık sık ayakkabı değiştirilir. bir de her gün farklı çorap giyilirse iyi olur.

Ben uzun süre ayakkabı içinde kalacaksam ayaklarıma kullandığım herhangi bir deodorantı (stick) sürüyorum. Daima mis gibi kokuyor.

Back
X