- Konu Sahibi politician
-
Ne ilaci ? Neyiniz var ? Niye okuldan korkuyorsunuz ?Kızlar ben yine okula gitmiyorum...
çıldırcam yemin ediyorum yaa inanılmaz bir korku var içimde gidemiyorum(
ilaçlarımı kullanıyorum biraz daha iyiyim ama yok olmuyor(
okul beni öldürecek
Hayırdır canım okulla ilgili kotu bir anın falan mı var? Yoksa görmek istemediğin biri mi? Veya sorunun psikolojik mi bizi bilgilendirirsen daha iyi fikir verebiliriz belki
Evet hem sevgilimi hem de baska seyleri takıntı yapmamak içindi okul da buna dahil ama olmuyor yine gidemiyorum okula korkum içimde büyüyorOkula neden gidemiyorsun canım. Sen o ilaçları Sevgilini çok kafana takmamak için kullanmıyor muydun ???
Evet fobim olustu okula gitmek benim için ölüm gibi bi şey..okula gitmeden de basarılı olabilirim ama okula gitme düşüncesi beni boğuyor dayanamıyorumokul fobisi mi var anlamadık ki?
Evet hem sevgilimi hem de baska seyleri takıntı yapmamak içindi okul da buna dahil ama olmuyor yine gidemiyorum okula korkum içimde büyüyor
Ne ilaci ? Neyiniz var ? Niye okuldan korkuyorsunuz ?
Evet biliyorum farkındayım kaçmamam lazım ama böyle de çok kötü oluyorumCanim korkularindan kacman sana birsey kazandirmaz bu şekilde düşün okulu ihmal etme
Tek uzatan sen değilsin ki. Hatta uzatmadan bitiren çok az kişi vardır.Psikolojik...Okulu uzattım gitmek istemiyorum ama bi yandan da mezun olmak istiyorum artık..Böyle giderse de olamicam cok kötüyüm
Silkelenip kendimize geliyoruz. Hemen hazırlanıp okula gidiyoruz.Kızlar ben yine okula gitmiyorum...
çıldırcam yemin ediyorum yaa inanılmaz bir korku var içimde gidemiyorum(
ilaçlarımı kullanıyorum biraz daha iyiyim ama yok olmuyor(
okul beni öldürecek
Herkes öyle diyor ama benim gelecekle alakalı umutlarım cok azaldı..Tek uzatan sen değilsin ki. Hatta uzatmadan bitiren çok az kişi vardır.
Bu dert mi Allah aşkına?
Yaşın çok genç daha, önümüzdeki senelerde “keşke hiç bitmeseydi o yıllar” diyeceksin.
Altında başka sorunların var senin bence.
Ne ilacı kullanıyorsun mesela?
Bir tek okul uzadı diye oldu deme bana bunlar.Herkes öyle diyor ama benim gelecekle alakalı umutlarım cok azaldı..
Prozac kullanıyorum su an...
Obsesif kompulsif bozukluk var bende.
hastalığının derecesini tam olarak bilemiyorum ama prozac ağır bir ilaç değil bildiğim kadarıyla.OKB ile de yaşayan çoook insan var.Herkes öyle diyor ama benim gelecekle alakalı umutlarım cok azaldı..
Prozac kullanıyorum su an...
Obsesif kompulsif bozukluk var bende.
Evet aslında okulum uzadıgı için böyleyim özgüvenim sıfırlandı hiçbi şey yapmak istemiyorum dısarı bile cıkmak istemiyorum...Bir tek okul uzadı diye oldu deme bana bunlar.
Başka ne var?
Başka ilaçlar da kullandım fakat bana en iyi gelenin bu olduguna karar verdik diğer kontrole gittiğimde belki değiştirir bilemiyorum..hastalığının derecesini tam olarak bilemiyorum ama prozac ağır bir ilaç değil bildiğim kadarıyla.OKB ile de yaşayan çoook insan var.
tek başına dışarı çıkabiliyormusun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?