okul derdim

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Kızlar ben yine okula gitmiyorum...
çıldırcam yemin ediyorum yaa inanılmaz bir korku var içimde gidemiyorum(
ilaçlarımı kullanıyorum biraz daha iyiyim ama yok olmuyor (
okul beni öldürecek

okul beni öldürecek
Ne ilaci ? Neyiniz var ? Niye okuldan korkuyorsunuz ?

Okula neden gidemiyorsun canım. Sen o ilaçları Sevgilini çok kafana takmamak için kullanmıyor muydun ???

Psikolojik bir sorun besbelli.. Sizin dermanınız doktorda burada değil..

Hayırdır canım okulla ilgili kotu bir anın falan mı var? Yoksa görmek istemediğin biri mi? Veya sorunun psikolojik mi bizi bilgilendirirsen daha iyi fikir verebiliriz belki

Hayırdır canım okulla ilgili kotu bir anın falan mı var? Yoksa görmek istemediğin biri mi? Veya sorunun psikolojik mi bizi bilgilendirirsen daha iyi fikir verebiliriz belki

Psikolojik...Okulu uzattım gitmek istemiyorum ama bi yandan da mezun olmak istiyorum artık..Böyle giderse de olamicam cok kötüyüm

Psikolojik...Okulu uzattım gitmek istemiyorum ama bi yandan da mezun olmak istiyorum artık..Böyle giderse de olamicam cok kötüyüm
Tek uzatan sen değilsin ki. Hatta uzatmadan bitiren çok az kişi vardır.

Bu dert mi Allah aşkına?

Yaşın çok genç daha, önümüzdeki senelerde “keşke hiç bitmeseydi o yıllar” diyeceksin.

Altında başka sorunların var senin bence.

Ne ilacı kullanıyorsun mesela?

okul beni öldürecek
Silkelenip kendimize geliyoruz. Hemen hazırlanıp okula gidiyoruz.
Canımcım o kadar konuştuk bunu seninle.
Okulu uzatmak mesele değil, eninde sonunda biter o okul. Hem daha önce gördüğün derslerdir muhtemelen. Sen altından kalkarsın.
Mesele okulu uzatmak değil, mezun olduktan sonra kendi ayaklarının üstünde durmak.
Başarılı, güçlü bir kadın olman için öncelikle o okul bitmeli. Hadi kalk bakalım. Var mı bugün ders?

Herkes öyle diyor ama benim gelecekle alakalı umutlarım cok azaldı..
Prozac kullanıyorum su an...
Obsesif kompulsif bozukluk var bende.

Herkes öyle diyor ama benim gelecekle alakalı umutlarım cok azaldı..
Prozac kullanıyorum su an...
Obsesif kompulsif bozukluk var bende.
hastalığının derecesini tam olarak bilemiyorum ama prozac ağır bir ilaç değil bildiğim kadarıyla.OKB ile de yaşayan çoook insan var.
tek başına dışarı çıkabiliyormusun peki?

Bir tek okul uzadı diye oldu deme bana bunlar.

Başka ne var?
Evet aslında okulum uzadıgı için böyleyim özgüvenim sıfırlandı hiçbi şey yapmak istemiyorum dısarı bile cıkmak istemiyorum...
bi de sevgilimi aşırı kıskanma durumum vardı ilaç biraz dizginledi o konuda ama dün yine sinirlendim mesela...

hastalığının derecesini tam olarak bilemiyorum ama prozac ağır bir ilaç değil bildiğim kadarıyla.OKB ile de yaşayan çoook insan var.
tek başına dışarı çıkabiliyormusun peki?
Başka ilaçlar da kullandım fakat bana en iyi gelenin bu olduguna karar verdik diğer kontrole gittiğimde belki değiştirir bilemiyorum..
ben normaldr tek başına cok mutlu ola. Bi insanım ama dışarı tek çıkmaktan korkuyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…